Har dom ingen Batong nu för tiden


Under ”vänstervågen” på slutet 60 talet början 70  talet, så kallades polisen ofta för Batongarbetare.  När man ser hur mesigt polisen på videon nedan, viker ned sig för en mycket ouppfostrad och aggressiv ”pensionsräddare” (mycket ageresiv arab) , undrar man? Hur i helvete tror polisen att man skall få ordning på invandrare av denna typ, om man inte sätter sig i respekt?

Videon är uppladdad på Youtube av den eminenta Samhällsnytt där man kan läsa mycket ingående om denna för polisen förnedrande episod.


20 responses to “Har dom ingen Batong nu för tiden

 • Fjölet

  I Sverige är visst tillåtet t.o.m kalla polisen personligt med öknamn och be dom att dra åt helvete och sen tala om att här på detta området är det jag som bestämmer!!!
  Han måste skrattat sig till sömns och ”poliserna” gråtit sig tills sömns av chocken över att de är precis överkörda av noll respekt
  och detta är bara början ……..

  Gilla

 • Kungen

  Handfängsel och silvertape över truten. Direkt till närmaste flygplats för transport hem till kamelerna. Svensk polis skämmer ut sig

  Gilla

 • ståfräs

  Knäböj, gör handhjärta och Kling o Klang blir förlåtna av araben, om inte börja stortjuta och ropa på mamma!.

  Gilla

 • Pia.jansson

  Varför ska invandraren misstänkliggöras av polisen? Har han tidigare begått brott som han sonat är han en vanlig fri svensk, allt annat vore vansinne. Jag har själv begått brott i min ungdom , (snattat) men i vuxen ålder så har jag inte ens smällt ihjäl en fluga. Vill ni att han ska straffas så skall jag straffas men även ni straffas, för kom inte och säg att du är oskyldig. Även parkera fel är ett brott eller om du går mot rött eller går bredvid övergångsstället.

  Gilla

  • Tanten

   Sedan när blev det brottsligt att slå ihjäl flugor?

   Gilla

  • Andersson

   Här där jag bort har de tagit bort alla övergångsställen.

   Gilla

  • Anna

   Pia Jansson

   araben skall betraktas ”som en vanlig fri svensk” säger du!
   Hur i hela friden ska en arab kunna bli svensk?
   Det är lika omöjligt som att en stallråtta förvandlas till en ståtlig häst!
   En arab kan aldrig bli något annat än en arab och en neger är alltid en neger, att det ska vara så förbaskat svårt att förstå?
   Men det är klart, lyssnar man på SVT och annan svensk skräpmedia på begriper man nog inte bättre än så!

   Gilla

  • Urban

   Jag och mina manliga vänner diskuterade kvinnlig rösträtt. En övervägande majoritet var övertygad om att Sverige varit bättre utan rösträtt för kvinnor. De röstar på saker de inte begriper sa en av vännerna. En annan sa att kvinnor är för känslostyrda och beroende på var i menscykeln hon är så får man annorlunda svar. Det sista tyckte jag var bra faktiskt.

   Gilla

   • Stisse

    Urban
    Din iaktagelse är riktig, kvinnor är labila och lättpåverkade och vet oftast inte vilket ben dom skall stå på.
    Sen har vi kvinnor i klimakteriet där känslosvallningarna, obeslutsamheten och dom kraftiga humöromställningar från ena dagen till den andra.
    Dom somnar som ett lamm på kvällen och vaknar morgonen därpå som ett rytande lejon, helt utan orsak!

    Gilla

 • ruben

  Den där sorten primitiva existenser vill vänstern och miljöpartiet fylla Sverige med. Har aldrig förstått deras avsikter med det.

  Gilla

 • micke

  Det där uppträdandet måste vara olagligt. Beviset finns, var finns en rakryggad åklagare?

  Gilla

 • ossie

  Den där jävla kamelryttaren ska skickas hem till oknen snarast.

  Gilla

 • Fjodor

  Nästa steg hade väl varit att gå ner på knä och be om ursäkt för att polisen finns till.
  Detta är sinnebilden av en poliskår där poliserna saknar stöd av sina chefer. Chefer som styrs av rasistfobi och tycker att arbetande poliser ska finna sig i att bli spottade på av kriminella.

  Gilla

 • Bbeaver

  Den polisen borde jobba på dagis, annars har han väl en el-pistol, ge kamel ryttaren en stöt så skiter han snart på sig.

  Gilla

 • Maya

  Var finns dom gamla garvade Poliserna nuförtiden ? Man kan väl åtminstone sätta en åldersgräns på 25 år innan man kan börja en förhoppningsvis förändrad utbildning.Sådana här typer ska veta var skåpet ska stå direkt.Fullständigt meningslöst att tillåta käften gå på den här i sitt tycke ” Kung” över sitt ”eget” område.Om han gått an på detta vis i sitt hemland mot en Polis så hade han inte stått upp så länge.Det är jag övertygad om !

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Vilken respekt polisen inger ! Handbojor på och en resa till arresten . Vad jag i övrigt anser lämpar sig inte att skriva här . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Tony

  Kan ynkedomen bli större? Hade han bett dem gå ner på knä
  så hade dom nog gjort det med+ Bedrövligt !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: