Regeringen vill inte minska invandring


INVANDRING. Emmie intervjuar Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, om bland annat regeringens senaste liberalisering av migrationspolitiken, som de släppte under fredagskvällen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Regeringen vill inte minska invandring

 • Moberg

  Jimmie Åkesson är inte som någon annan partiledare, hör när han säger att både M och KD har faktiskt bra förslag som vi också kan gå med på.
  En politikers förbannade plikt är att jobba med kompromisser hellre än att envist som barnungar uttrycka ovilja om de inte får precis som de vill.

  Som vid senaste valet då hade en stark majoritetsregering kunnat bildas om de andra borgerliga bara hade uppträtt som vuxna människor genom att liera sig med SD.

  Gilla

 • Olof.p

  Vi bygger inga murar, hälsar statsministern.

  Gilla

 • Kattsand

  Det var väl inte mycket mer än bara dagar sedan samma sosseparti kritiserade Moderaterna för att ha ökat invandringen, man kanske skall vara lite extra uppmärksam när man ser sossar göra sådana utspel.
  Vad sossarna säger och vad de gör är två helt olika saker.

  Gilla

 • Mm

  Pedofilpartiet och det andra lilla tokpartiet som styr och ställer kan man tro.

  Gilla

 • Mike E

  De som kontrollerar Sverige, dvs. Sveriges journalistkår, kvinnor och vänster, vill inte minska invandring. Och de svenska fåren accepterar detta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: