Den muslimske terroristen som halshögg Samuel Paty fick hjältebegravning i Tjetjenien


ISLAM. Skolläraren Samuel Paty, 47, halshöggs av terroristen Abdullakh Anzorov den 16 oktober efter att ha visat karikatyrer på profeten Muhammed under en kurs om yttrandefrihet. Några minuter efter mordet sköts Abdullakh Anzorov till döds av fransk polis. Efter knappt två månader har herr Anzorov hamnat i sin hemby Shalazi i den ryska republiken Tjetjenien, rapporterar Daily Mail.

Terroristen Abdullakh Anzorov

Hemma i byn Shalazi med 5.300 invånare hyllades Anzorov med en hjältebegravning av c:a 200 deltagare. Det hade nog varit fler om inte polisen spärrat av byn. Terroristen kallades islams lejon medan begravningsgästerna skrek Allahu Akbar. Anzorov var född i Moskva men hade med föräldrarna beviljats flyktingstatus i Frankrike.

Tjetjenien har sedan slutet på 1700-talet kämpat för självständighet från Ryssland men de ständiga upproren slås hela tiden ned med brutal kraft. I Tjetjenien är tjetjenerna i förkrossande majoritet men det är inte tal om att samma principer som ryssarna åberopar på Krimhalvön ska gälla.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Den muslimske terroristen som halshögg Samuel Paty fick hjältebegravning i Tjetjenien

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: