Negerisering


INSÄNDARE. Att det svenska samhället håller på att islamiseras kan väl inte ha undgått någon som i varje fall har minst ledsyn.

Men nu pågår tydligen en annan ”isering” och det jag lagt märke till är negeriseringen inom reklambranschen. Tittar man på någon av våra reklamfinansierade TV – kanaler så finns den obligatoriska negern med i snart sagt varje reklaminslag och det oavsett om negern är man eller kvinna.

Många gånger så är reklaminslaget tillrättalagt så att det är frågan om ett blandäktenskap på så sätt att den manliga hälften utgörs av den obligatoriska negern och den kvinnliga hälften är vit. Ett undantag när det gäller detta är faktiskt IKEA,s reklaminslag där kvinnan är neger och mannen är vit.

Detta är naturligtvis ännu ett sätt, denna gången via reklamen, att smygvägen vänja svensken vid att acceptera att blandäktenskap är något fint och naturligt och att negrer är ett naturligt inslag i det svenska samhället. Jag undrar hur många svenska samer klädda i samisk nationaldräkt som finns i t ex reklaminslag i sydafrikansk TV?

Precis på samma sätt har man ju nu i åratal basunerat ut att homosexualitet också är fint och naturligt och att deras på konstlad väg framproducerade barn är ett naturligt sätt för människan att föröka sig. Varför skulle annars det ”äkta” paret  riksbögarna Jonas Gardell  och Mark Levengood vara med så ofta i TV som programledare eller delta på något annat sätt.

Nu är det väl bara en tidsfråga efter att Fredrick Federley nu har gjort ett slag för pedofiler att det kommer reklaminslag om hur trevliga och barnkära dessa människor är. När man vant svensken att acceptera pedofili så dyker det kanske upp program under namnet ”Hej och haderi och Pedofileri med Fredrick och Ursula” i TV.

I Sverige är snart alla normaliteter utplånade och när man på fullt allvar talar om det tredje könet också  så förstår man ju att det är något som är väldigt sjukt i detta landet. Jag har länge undrat hur det tredje könet ser ut så finns det någon som läser detta och som anser sig tillhöra det tredje könet så vore jag tacksam om vederbörande kunde sända mig en bild på detta.

Sandor Herold, tillhörande det manliga könet när detta skrives


25 responses to “Negerisering

 • ponnsan62

  Vi måste bevara Sverige Svenskt !
  Inga muslimer på våra gator.
  Fråga: vad har dessa individer bidragit med..
  Ponnsan med familj

  Gilla

 • karlgunnareriksson

  Svar till Sandor : Det finns faktiskt människor som är födda med både nutta och snopp. Tvåkönad alltså ! Men om en tvåkönad ska betecknas som ett tredje kön lär väl de lärde tvista om .

  Gilla

  • Nisse

   Det finns en extremt liten grupp som är svåra att könsbestämma.
   Tvåkönad i den bemärkelse att de kan befrukta sig själva, har nog ingen sett i verkligheten.
   Frågan är vilken funktion som är dominant. Förmågan att föda barn eller befrukta ett ägg.
   I dagens pk samhälle, menar de att kön är en social konstruktion, vilket är total BS.

   Gilla

 • Lennart

  Personer från Mellanöstern och Afrika är väl den nya köpstarka gruppen som det satsas på i Sverige. Det har reklamen insett och hänger på. Det är ju bara att se hur det ser ut på gallerior och köpcentrum. Inte är det pensionärer och andra svenska grupper som det är fullt av. Dom måste arbeta och spara på sina pengar för att klara sig varje månad. Det är skillnad mot när man vet att pengar kommer in på kontot även om man inte gör något. Då behöver man inte bry sig.

  Gilla

 • Argus

  Det är inte bara reklamen. Samma sak gäller för filmer. Man lyckas alltid klämma in några melaninstinna även om det är historisk klarlagt att dessa inte ens fanns i området vid tidpunkten. Sedan kan det bli rätt humoristisk med de historielösa. Tillexempel ska israeliskan Gad Gadot spela Kleopatra i en kommande film. Snabbt var många framme och krävde att rollen skulle besättas av en melaninberikad. Kleopatra hade sina rötter i Makedonien och Gad Gadot lär ha sina rötter inte långt därifrån, mellan Svarta havet och Kaspiska havet i nuvarande Ryssland.

  Gilla

 • Nisse

  Varför får vi aldrig se en vit svensk man låtsasgift med en hijab muslimsk kvinna i någon reklam?
  Det är som alla vet alltid bara muslimska män som tillåts ses jämsides konverterade vita kvinnor.
  Islam ska expandera.

  Gilla

 • Erroll

  Märkligt att inte black Friday! Har blivit rasist anmält än!??.
  Bara undrar?

  Gilla

 • dv

  Tack för upplysningen. IKEA åker in på svarta listan.

  Gilla

 • Rakapuckar

  Det tredje könet, kan det vara Ursula?
  Tack Sandor för en intressant text😀

  Gilla

 • valentin

  Klockren iakttagelse, man vill spy när det är reklam, så tillrättalagt äckligt konstgjort!

  Gilla

  • G Nordström

   Det negativa med reklamen är att jag får betala ca 30% mer för en vara som jag ändå kommer att köpa utan reklam, som jag av princip aldrig tittar på eller lyssnar till i onödan.
   Undra när tillverkarna ska inse att de pengar de lägger på meningslös reklam och de pengar kastar i sjön i övertro på reklammakarnas indoktrinering av dem, blir en välsignad dag.

   Gilla

 • Peppe

  Usch.

  Gilla

 • Maya

  Håller med dig Sandor och sign Ruth M.Det blir svårare och svårare att handla i butiker om man vill slippa stödja detta ständiga trams.Tydligen så består världen nu bara av svarta och vita människor.Har man glömt alla asiater och indier m.m.När får vi se det i reklaminslagen.Eller är det inte ”inne” och PK ? Herre Gud vad less man blir ibland !

  Gilla

 • G54

  Dags att döpa om RFSL till RFSA?
  Riksförbundet för sexuella abnormiteter.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Som vanligt , ett stort tack Sandor . Detta är ett fenomen jag iakttagit i många år nu . Har själv ingen tv men är tvn på hos bekanta så syns ju denna indoktrinering tydligt . Ävenså ute på samhällena och dess reklamskyltar . Jag undviker dessa handlare som för denna missvisade och mot oss svenskar missaktande reklam . Kan det vara ” grupper ” som äger media som ligger bakom ? Nästa fråga : vilka äger största majoriteten av dessa ? Mvh Sjöström

  Gilla

 • Hajo

  ….eller ”white american inventors”

  Gilla

 • Kent

  Ja du Sandor en iakttagelse som också jag gjort. Att varje reklaminslag måste innehålla politiska budskap med att alla familjer i Sverige är blandäktenskap och helst homo.
  Dessutom måste alla reklaminslag understryka hur klimatsmart produkten och företaget är.
  Detta är helt enkelt så att vänsteraktivisterna har kommit över företagens marknadsföringsbudgetar till att bedriva politisk propaganda med.
  Det är många gånger svårt att begripa vad man vill sälja för vara eller tjänst i all signalerade om multikultur och klimatpropaganda.
  Enligt extremfemenisterna så är kön endast en social konstruktion men alla som inte har behov av att gå till Specksavers kan konstatera att det inte är så. Enligt forskningen så finns det tre kön man, kvinna och homosexuella där hjärnan är olika på var och en.

  Gilla

 • Ruth Magnusson (@MagnussonRuth)

  Och som kvinna kan jag bara hålla med mannen Sandor.
  Det blir svårare och svårare att hitta butiker att handla i, jag vill ju gärna handla hos företag som har sunda värderingar.

  Gilla

 • TheJepp

  Självklart är det så. Prova gärna att bildsök på African och sedan European för att få en funderare hur långt gånget detta ”Negerism” är.

  Gilla

  • Thomas

   Eller sök på Happy black/white woman

   Gilla

   • Peter de Mander

    Inte fullt så många när jag söker… men så har jag ju bemödat mig att avinstallera allt som har med Google att göra på datorer, paddor och mobil… installerat Duck Duck Go istället… slipper en hel del PK och reklam på det viset. Stöd inte Google… avinstallera skiten

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: