Ung man rånad och misshandlad i Halmstad

VÅLDSVÅGEN. En ung man blev under natten misshandlad och rånad av tre okända män i centrala Halmstad. Strax innan klockan halv två inträffade rånet vid en matbutik i centrala Halmstad.

Den unge mannen fick lämna över sin mobiltelefon och bankkort till rånarna. Rånarna släpade sen med honom till en bankomat i närheten för att ta ut pengar. Den bankomaten var stängd så rånarna tvingade därför med honom till en annan bankomat vid Willys längre bort.

Än så länge finns ingen gripen misstänkt för rånet.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Ung man rånad och misshandlad i Halmstad

 1. När någon blir rånad så är det alltid en riktig svensk, som mestadels arbetar och betalar skatt till dessa invasiva arter.
  Men det är inte nog, sedan skall svenskens kassa återigen bli länsad av de som enligt ”svetsarn” senare skall bli lönsamma.
  Ska vi uppmana de svenske att gå ut i gäng och göra likaledes, nej det gör vi inte eftersom vi är civiliserade.

 2. Varför ska vi dras med en regering som medvetet, och likt en magnet, frivilligt drar på oss konflikter mellan människor ?
  Ska inte en trovärdig politik främja landets demokrati, sammanhållning och framtidstro ?
  Valåret 2022 kommer bli avgörande för Sveriges framtid.

 3. Ganska vanligt brott idag men sällsynt för 25 år sedan. Kanske obefintligt för 50 år sedan. Det verkar vara nya trygga brottstraditioner i Sverige. Tryggt för rånarna. Samhällsarkitekterna bygger ohejdat vidare på sitt redan misslyckade uppdrag, som ingen vill se konsekvenserna av.

 4. Ännu en som garanterat inte kommer att lägga sin röst på några partier i nuvarande regering inklusive vänsterjonen.

Kommentera