Media och våldtäkter

MEDIA. Indien har under ett antal år blivit ökänt för sina fruktansvärda gängvåldtäkter av unga kvinnor. Och i höst har ännu en våldtäkt skapat stor debatt, rapporterar Sveriges Radio.

Foto av Kat Jayne Pexels.com

Den här gången handlar det om en 19-åring kvinna, som är dalit, en så kallat kastlös. Och de misstänkta förövarna tillhör en högre kast. I slutet av september avled kvinnan av skadorna hon fick under våldtäkten.

– Pettersson säger att det är inget fel att SR diskuterar gruppvåldtäkter i Indien men jag tycker det är mer angeläget att lyfta fram alla fruktansvärda gruppvåldtäkter och våldtäkter som sker i Sverige och vilka förövarna är här.

Exempelvis att 90 procent av alla gruppvåldtäkter i Sverige sker av utomeuropeiska män, där de flesta är afghaner.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Media och våldtäkter

 1. Sveriges regering som nyligen la en motion om Ryssland där Regeringen önskar se sin politik föras snarare än Rysk, lyfter bland annat fram Ryska kvinnors situation och antal kvinnor som dör av våld i Ryska hemmet.

  Vad Svenska Regeringen missar helt är att andels statistiskts sett så dör fler kvinnor i Sverige till följd av våld i hemmet än i Ryssland.

  Någon motion från Svenska Regeringen till kvinnors situation i Indien kan vi knappast förvänta oss.

  Anledningen är enkelt; Svenska regeringen skit*r i mänskliga rättigheter och kvinnors rätt. Det är något som enbart är intressant för den politiska makten. Kvinnor som blir gruppvåldtagna i primitiva banandomstolat i Indien är inget hinder för att Sverige ska ge fria arbetsvisum till Indien och utbyta närapå villkorslös handel.

  Så länge du behagar den Svenska och Atlantiska rådets överhöghet får du behå vilka hemskheter du vill inom dina lands gränser.

 2. Både SR och SVT påstår sig vara opartiska, opolitiska det är förmodligen felstavat det skall vad jag ser och hör vara opålitliga.

 3. Man kan ju inte ta itu med våltäktsvågen om msn inte kan skylla den på svenskarna. Kanske anses svenskarna vara rasister som inte vill ligga med utlänningarna? Våra politiker hatar oss.

 4. Det vore bättre att svt och sr fokuserade på vad som händer här hemma. Märkligt att allt är värre nån annanstans trots att det inte är så….
  Det handlar bara om en enda sak. Att flytta fokus från det som händer här. Det är ju inte så farligt. Vi är ju världens bästa land. Invandringen har ju aldrig varit så liten som nu. Regeringen har ju satt till en utredning. Löfven säger ju att det är oacceptabelt. Vad mer kan vi begära….?? Det blir inte bättre än så här….

  • Och folk i gemen nickar och håller med.
   Undrar hur gick det för Grönköping i sista matchen.

Kommentera