Minns ni Derya Uzel Senir? Miljöpartisten som förnekade folkmord på miljoner kristna

ISLAM. Vi skrev på bloggen år 2016 om Derya Uzel Senir, 35, som var för extrem till och med för Miljöpartiet och kastades ut från partiet, detta efter ha förnekat det muslimska folkmordet på armenier. Nu har damen fått nytt arbete. – Hon finns här på myndigheten som vapenhandläggare, bekräftar Polismyndigheten för Fria Tider.

Islamisten Derya Uzel Senir bestämmer alltså vem som ska få ha vapenlicens och vapen lagligt i Sverige.

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

TIDIGARE 2016-04-25 Miljöpartist förnekar folkmord på miljoner kristna

ISLAM. Derya Uzel Senir (MP), kämpar aktivt för att Sverige inte ska erkänna ‪folkmordet 1915. 

Under folkmordet i det Osmanska riket mördades omkring en miljon armenier och hundratusentals assyrier, syrianer, kaldéer och greker. Massmorden förövades på order från de styrande så kallade ungturkarna och utfördes genom tvångsdeportationer, avrättningar, massakrer och framkallad hungersnöd.

De flesta offren dödades under åren 1915-1916, men förföljelserna fortsatte fram till 1923. Det Osmanska riket tömdes i stort sett på sin kristna befolkning. Den svenska riksdagen beslutade i mars 2010  att Turkiet begått folkmord på den kristna regeringen men Miljöpartiet och Derya Uzel Senir kommer att arbeta för att beslutet inte ska verkställas.

Stefan Löfven lovade i Södertälje, där det bor många kristna assyrier, att Sverige skulle klassa förföljelserna som folkmord. Löfven svek sitt löfte, troligen för att de muslimska rösterna är viktigare.

Miljöpartist folkmord

Facebook

Vad är bra med islams expansion?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Minns ni Derya Uzel Senir? Miljöpartisten som förnekade folkmord på miljoner kristna

 1. Sverige är verkligen SINNESSJUKT !

  Vad är nästa steg…är det att sätta Centerpartisten Fredrick Federleys sambo, den dömde pedofilen, som ”dagisfröken” och att ta hand om våra småbarn på dagis !?

  Eller låta IS-mördare ha hand om pass ansökningar och godkännande av svenska medborgarskap!

  Annie Lööf ( Centerpartiet ) …. är tyst och lossas som det regnar.

  DEN SOM TIGER, ÄR TYST DELAKTIGA I DESSA, SÅ SJUKA BROTT !

  Sååååå ÄR DET SJUKT I SVERIGE !?

 2. Det har varit för krångligt med att skaffa vapenlicens tidigare, med lite hot om HMF och allt annat trams så fixar man till det. Nu är det fixat så att alla inom den egna klanen ska ha vapen lagligt… Typ

 3. Inbördeskriget pågår i det fördolda än så länge, kan inte vara så lång tid till vapnen talar !

 4. Infiltrationen fortgår utan filter. Det finns ingen ansvarig som bryr sig. Ministern som hanterar Säpo har knytblus. Landet ockuperas inifrån.

 5. Man tar sig för pannan! Hur är det med säkerhetsklassningen vad gäller anställda inom polisen? Kan det inte finnas annat än vapen (som är mycket farliga/ironi/ och inte bör hanteras av vem som helst) som hon kan arbeta med? Men detta visar nivån på vilka som beslutar inom polisen. Förmodligen ses detta att hon anställdes som ett steg framåt för ”integrationen”.
  Har de som styr detta land ingen självbevarelsedrift utan begår långsam harakiri på Sverige.
  Allt som har med MP att göra är en säkerhetsrisk för landet!

   • Uppdatering: Strax före lunch på torsdagen ger polisens presstalesman Helena Boström Thomas följande skriftliga besked till Fria Tider, där hon undviker att svara på alla våra frågor om Derya Uzel Senir:

    ”Det vi kan säga generellt om anställda inom polisen är att de flesta som anställs inom Polismyndigheten genomgår en säkerhetsprövning, där personliga egenskaper och andra personliga förhållanden klarläggs för att fastställa om de är pålitliga enligt Säkerhetsskyddslagen.”

    – Jag låter mig inte övertygas såvida inte Derya kastat slöjan ingått äktenskap med en jude och konverterat

Kommentera