Stäng

Utbildning Pragmatism Hederlighet

Singapores väg från ett tredje världs land till ett första världs land.

Tyvärr kan man konstatera att Sverige med full fart är på väg i andra riktningen. Från ”världsbäst” till ”Bananrepublik”, styrd av en hop inkompetenta och ohederliga idioter!

Bristen på: Utbildning, Pragmatism och Hederlighet är skrämmande hos den Svenska politiska ”adeln”!

LÄNK

4 reaktioner på “Utbildning Pragmatism Hederlighet

 1. Singapore deras ledare har varit hårda, strikta som reglerna deras. Att slänga en fimp, tuggummi på gatan kostade då jag var där första gången på 70-talet 40 Singapore dollar. Det fanns massor av artiga poliser som tog böterna på plats, kvitto lämnades.
  Det kostade att köra bil innanför en centrumarea, om du var ensam i bilen fick du inte köra in med passagerare fick du köra in mot avgift. De har nu ett annat sofistikerat system, men ordning och reda är inte bara käbbel i Singapore.
  Singapore sling, en världsberömd drink serveras ännu på Raffles Hotel, den är dyrare och berömdare än god.

 2. Alla borde lyssna till detta! Känner ni igen en beskrivning av den GAMLA socialdemokratin? Den som gällde före 1960! Då utvecklades Sverige fram till dess, till ett av världens bästa länder. Känner ni igen MPH i den tidens Sverige.
  Men sedan lyckades nazister inom flera partier manövrera sig fram till partitoppar och högsta tjänstemannanivåer. Korruptionen hade inga/få släktingar att utnyttja, då nazismen gick på ”partikamrater”. Kommunister innebär alltid korruption. Nazister, stalinister, socialister, fascister är samtliga varianter av KOMMUNISM. Allt som hänt i Sverige senaste 60 åren bevisar hur rätt Singapoor´s elit har.

  Som ni hör, så startade Singapoor´s övergång till välfärdsland genom att president Lee arresterade och fängslade några av de högsta tjänstemännen resp några ministrar för KORRUPTION.
  SÅ KOMMER VI ATT BEHÖVA GÖRA I SVERIGE OCKSÅ INOM EN KORT FRAMTID. Med tillägg att här behöver ägarna av MSM och deras chefredaktörer/Vd inkluderas och inte minst cheferna inom Public Service.

  1. ”Nazister, stalinister, socialister, fascister är samtliga varianter av KOMMUNISM.”
   Du kan byta ut fascister till sossar eftersom det är mer korrekt.
   Fascismen, riktig fascism inte den som hittades på efter 2VK där nationalsocialismen underställdes fascismen, även fast den är en vänsterideologi skiljer sig från socialismen på primärt tre områden. Den ser inte massmord som ett samhällsverktyg.
   Den har inte ett integrerat hat mot judar.
   Den eftersträvar inte att utveckla den socialistiska övermänniskan.

   Sossarna implementerade alla dessa tre delar mot det svenska folket under sin tid vid makten mellan 1930-1980-talen.

   Sossarna har ALDRIG varit för riket och det svenska folkets bästa. Det har ALLTID eftersträvat en socialistisk diktatur och det gick så långt att de lyckades byta ut de grundlagarna från 1809 som gjort Sverige till den framgång det var och istället införliva en svensk version av Sovjetunionens grundlag 1975 där all makt läggs hos Partiet.

 3. Teknokrati är definitivt att förespråka. Ingen skulle komma på tanken att styra ett bolag med mer än 1000 miljarder i omsättning utifrån de grunder som politiken och dess företrädare gör.
  I fråga om poliserna och deras lägenhetsaffärer så säger rättsväsendet att vänskapskorruption inte är otillåtet och det är väl just därför som det ser ut som det gör i Sverige och många andra länder

Kommentera

%d bloggare gillar detta: