Till söndagskaffet


När ni idag firar 1:a advent med kaffe och saffransbullar kan ni/ska ni samtidigt lyssna på Kvartals fredagsintervju med sociologen Göran Adamsson, som i den läser lusen av vänsterns och Centerpartiets mångfaldsidéer.

Lyssna


3 responses to “Till söndagskaffet

 • Billy Boy

  Sociologen Göran Adamsson krossar fullständigt Mona (S)ahlins skruvade och ovetenskapliga påstående från år 2002 om det positiva med invandrarnas kultur och det negativa med svenskarnas midsommarfirande mm mm:

  Bildkälla: spikharry,files,wordpress,com

  Men det kunde vi den upplysta delen av den svenska befolkningen genomskåda redan från början hur fel Mona (S)ahlin (+ många, många fler) hade redan år 2002.

  Gilla

 • Moberg

  Göran Adamsson är väl värd att lyssna på, han har kommit till insikt om vad våra politiker missat. Ingen blir svensk bara för att de kommer hit.
  Jag känner en man som arbetat och bott i tio länder i Europa, Afrika och Asien han är fortfarande så svensk och förstår att bli svensk det händer inte i varken första eller andra knappast i tredje generationen om du kommer från en plats utanför Europa.

  Men det hade ingen PK politiker en aaaaning om, de bara trodde att deras multikultiidé skulle slå rot i skallen på dåligt utbildade sektmedlemmar.

  Gilla

 • Bosse

  Mycket intressant i det han säger.Men en sak jag funderar över är varför vi säger att Sverige har mångkultur.Jag kan bara se två.Den svenska och den importerade muslimska.
  Det hade varit betydligt lugnare om vi hade en
  mångkultur som bestod av en grupp mayaindianer,azteker,inkas,tolteker,navajo och
  aymaras.En grupp av dessa utspridda i olika städer hade inte alls ställt till detta helvete som en enda nu importerad kultur håller på med.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: