Nummer 40 fälld i en garderob


VÅLDSVÅGEN. I torsdags sköts en man på Holma i Malmö, han är livsfarligt skadad men lever så vitt jag vet. Natten till lördagen kom nästa allvarliga larm från området. En man låg ihjälskjuten i en garderob i lägenhet.

Den döde mannen är enligt uppgifter en man i 40-årsåldern. Han är dömd flera gånger, för både vålds-, vapen- och narkotikabrott. I utredningar har han berättat att han varit tvungen att beväpna sig och använda skyddsväst för att han var hotad av personer i den undre världen.

Detta, ett möjligt hot från andra kriminella, var också uppgifter som kom fram till polisen inatt. Men det avfärdades snabbt som huvudspår. Istället riktas nu mordmisstankarna mot en person som har en relation till mannen.

Polisen

-Pettersson säger att förra året fälldes nr 40 den 29:e december, så årets skörd verkar bli något bättre än förra året, detta enligt min privata statistik…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Nummer 40 fälld i en garderob

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: