Man skottskadad i Malmö


VÅLDSVÅGEN. Polis och ambulans har skickats till Hyacintgatan i Malmö efter att ha fått in larm om en skjutning i bostadsområdet.

En skottskadad man har förts till sjukhus med ambulans. Han är skjuten med flera skott och livshotande skadad.

Polisen har spärrat av området och letar efter en eller flera gärningsmän. Vapenhund har kallats in och polisen pratar med eventuella vittnen.

Polisen bevakar även sjukhuset.

Uppdatering 07:00 Fyra personer, samtliga unga män, en endast runt 15 år, sitter anhållna misstänkta för försök till mord.

En av de fyra som gripits för gårdagens skjutning på Holma i Malmö är en 15-årig pojke, skriver Sydsvenskan. De övriga är äldre, den äldsta är 22. Enligt tidningen är den 25-årige man som skadades allvarligt i skjutningen släkt med en ledande gängkriminell i Malmö. Han satt nyligen häktad misstänkt för mordförsök efter en skottlossning, men släpptes i början av oktober.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Man skottskadad i Malmö

 • Nummer 40 fälld i en garderob | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] VÅLDSVÅGEN. I torsdags sköts en man på Holma i Malmö, han är livsfarligt skadad men lever så vitt jag vet. Natten till lördagen kom nästa allvarliga larm från området. En man låg ihjälskjuten i en garderob i lägenhet. […]

  Gilla

 • Erikson

  Ett brev till Stefan Löfven.

  Gilla

 • G Nordström

  Jag får hoppas att det blir en lyckad utgång

  Gilla

 • Guest

  Skottlossning på Holma är vardagsmat. Malmö är för övrigt en förlorad stad sedan länge på grund av migrationen. Läste i DN för ett tag sedan att 9 av 10 som står för skottlossningarna är nysvenskar. Trist förstås men så ser det ut i nya Sverige sen många år tillbaka.

  Gilla

 • oljeborr

  Det senast jag hört på radion var att skjutningarna upphört i Malmö. På Västfronten inget nytt!!

  Gilla

 • Inkvoterad genusvetenskapsman

  Flytta inte till Malmö.

  Gilla

  • Andersson

   Varför inte? Där finns karriärmöjligheter. Många vakanser behöver fyllas.

   Gilla

   • Guest

    En flytt till Malmö skulle jag inte rekommendera någon. Där har man större chans hitta en bomb än vinna på triss. Skottlossningar, explosioner, bilbomber, bilbränder, personrån, gruppvåldtäkter och upplopp tillhör vardagen. Sossarna har totalt förstört Malmö under de 26 år de styrt staden. Migrationen har inte gjort staden bättre än snarare tvärtom

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: