Flera överfall på ensamma kvinnor med hund i Stenungsund


BROTTSLIGHET. På bara några veckor har tre kvinnor utsatts för oprovocerade överfall i Stenungsund. Enligt polisen handlar det i samtliga fall om ensamma kvinnor som varit ute och gått med sin hund, som blivit attackerade bakifrån av flera män.

Kvinnorna har för små hundar. Foto av Guisell Bar Pexels.com

Den första av de tre attackerna, rapporterar lokaltidningen NyheterSTO, inträffade den 17 oktober då en kvinna i 45-årsåldern var ute och promenerade med sin hund i centrala Stenungsund. Det var lördagskväll och klockan var omkring 21.30, när hon oprovocerat blev påhoppad bakifrån. Enligt anmälan kan det ha varit tre gärningsmän, men eftersom attacken skedde bakifrån finns inga tydliga signalement.

En månad senare, den 21 november, hände samma sak igen i samma område.

I fredags kväll, 27 november, blev ännu en kvinna attackerad i området. – I det senaste fallet fick kvinnan uppsöka sjukhus för kontroll, men jag har inga uppgifter om skador i övrigt, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson.

Polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr konstaterar att händelseförloppet ser i stort sett likadant ut för alla tre händelser, men att det är lite oklart hur många gärningspersoner det rör sig om och om de varit lika många vid alla tre attacker.

– I samtliga fall rör det sig om kvinnor som är ute med hunden i ett område i centrala Stenungsund mellan Hasselbacken och Kristinedal. I samband med det är det ett antal gärningspersoner som överfaller de här kvinnorna. En del med knuffar och slag, sparkar och så.

-Pettersson undrar vad det är för folk som inte gillar hundar och säger att kvinnorna har för små hundar. Märkligt med tre överfall och inget signalement.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Flera överfall på ensamma kvinnor med hund i Stenungsund

 • Zeke

  Hundar är orena djur liksom grisar. De innehåller trikiner som måste upphettas till flera hundra grader för att dö. När en hund hostar så alla inom 50 meter får ta del av det sjuka.

  Det kanske var på detta de tänkte på? Man kanske är trött på hundägare med hundar som hostar i tid och otid?

  Gilla

 • Moberg

  De tingestar som liknar ulltussar och kallas hundar ger jag inte mycket för. Jag förstår att kvinnor gillar dem, de gullar och jollrar och tycker de är näpna, men inte är de något försvar för en kvinna.
  Nåväl det skall inte heller ha behövts om vi hade haft politiker som förr realpolitik och inga dumma drömmar om ett enda stort globalt gulligullande.
  En Riksdagsledamot borde ha arbetat minst 15 år en ett vinstdrivande företag samt ha minst 5 års utlandspraktik, den normen borde gälla också nämndemän vid domstolar vilket f. ö. inte skall rekryteras via partier utan via annonser och få sökas av alla intresserade.
  Den ordningen gillar inte partipamparna för de är livrädda för att folket skall få något som helst att säga till om.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  I dessa coronatider tror jag att det är pursvenska pensionärer som i sin avundsjuka över att inte ha egen jycke utför dessa överfall,……eller?????

  Gilla

 • Maya

  Det har gått långt när man inte ens kan gå ut med hunden utan att riskera att bli överfallen.Dom gör inte det här för att råna kvinnorna utan för att kräken skall visa sin makt.Skaffa schäferhundar eller rottweilers istället för små söta mopsar eller andra småhundar.Dom här fega snorungarna kissar i byxorna om dom får konfronteras med en sån jycke.Annars får man ta sina hundpromenader flera tillsammans och ta med ett basebollträ !

  Gillad av 1 person

 • sven

  Vem litar på systemet idag? Klart polisen mörkar allt man kan. Man vågar inte stöta sig med de styrande som har bestämt sig för att Sverige ska gå under så snabbt som möjligt.

  Går Sverige under så följer många andra samma öde.

  Bra att bloggen finns men jag undrar om dem spelar roll. Man kan ju hoppas att några vaknar.

  Gilla

 • The proud swede

  Enligt säker källa, så vet alla som bor i området vad det är för några ….och ingen av dom åker skidor, så att säga…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: