En man knivhuggen på pizzeria


VÅLDSVÅGEN. Polisen larmades i kväll till Täby kyrkby, norr om Stockholm. På en pizzeria hade en man i 50-årsåldern blivit knivhuggen.

– Det har varit bråk och vi rubricerar ärendet som försök till mord, säger Sylvia Oldin, vakthavande befäl på polisen i region Stockholm.

Den knivhuggne mannen är allvarligt skadad. En ambulanshelikopter hämtade honom på platsen och flög honom till Karolinska.

En man ska ha gripits av polis, enligt obekräftade uppgifter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “En man knivhuggen på pizzeria

 • ponnsan62

  Dessa sossar med sina knivar .

  Gilla

 • HB

  Täby ville inte ha tunnelbana…..

  Numera flyttas drägget direkt dit till boenden och lägenheter..

  Gilla

 • Moberg

  Absurdistan blir för svenskarna snart solitärernas rike, de som befinner sig ute på matställen och affärer är knivbärarna. Knivlagen kan nu upphöra eftersom vi svenskar ej går ut och för knivbärarna gäller väl inte svenska lagar ändå, eftersom de lyder under sharia.
  SVT och SR sänder på arabiska och en gång i veckan på minoritetsspråket svenska, allt enligt planerna.
  Tyvärr för S så kommer de ej att ha representation i Majlis tidigare benämnt Riksdag för nu är det tre olika muslimska partier som slåss om makten.
  Senast drabbade Godhetspartiet och De gröna ihop mot Sharia för alla, på Medborgarplatsen både knivar påkar och skjutjärn användes 16 döda och 100 skadade. Det var inte det våldsammaste, det var som alla vet i Malmö för två månader sedan som ni alla säkert hört talas om.

  Gilla

 • ruben

  Allmänhetens platser att röra sig fritt utomhus har mer och mer omvandlats till en jaktarena för beväpnade brottslingar. Vad har myndigheterna för planer med sitt våldsbenägna samhällsbygge?

  Gilla

  • Lasses myndighet

   Svenska myndigheter är tyvärr inkompetenta och korrupta och har inga planer mer än att hålla varandra om ryggen och maximera egennyttan. Dessutom är det de minst intelligenta som jobbar på svenska myndigheter. Räkna inte med något, se det som the muppet show.

   Gilla

 • Pålsjö

  Polischefen i Stor-Göteborg, Erik Nord, ser ett samband mellan de ökade rånen och knivanvändning. ”– Knivar används ofta vid personrån och ökar rånen som de gjort i Göteborg så ökar knivanvändningen vid rån”, säger han. Antalet personer som vårdats för knivskador har mellan 2016 och 2018 ökat med 30 procent i Västra Götaland. Erik Nord tror att knivvåldet kommer att fortsätta att öka då han ser ett samband mellan knivanvändning och personrån.
  I artikeln ingår två korta videor (60 resp. 48 sek.)
  1. Polischef Erik Nord berättar: ”Knivar används väldigt ofta vid personrån…”
  2. Se hur knivvåldet utvecklats.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/polischefen-om-den-orovackande-trenden-aldrig-varit-med-om-att-man-ska-pussa-ranarens-skor

  Knivvåldet ökar i Västra Götaland.:
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/sju-ran-i-regionen-under-natten-flera-med-kniv

  Gilla

 • genuskniven

  Man ska helst inte gå på pizzerior.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: