Migrationen är en ödesfråga


INVANDRING. Att hantera de migrationspolitiska utmaningar vi står inför kräver ett långsiktigt och faktabaserat perspektiv. Det kommer jag stå upp för varje gång. Tyvärr fortsätter migrationspolitiska meningsmotståndare leva i förnekelse.

När jag presenterar fakta blir de oerhört provocerade. Det hade varit klädsamt om de hade vågat debattera hur framtidens Europa kommer att se ut med deras migrationspolitik istället för att stoltsera med sin faktaresistens.

Det gör ont när vänsterliberaler konfronteras med verkligheten. De vill slippa höra obekväma fakta och vetenskap som går emot den egna övertygelsen.

Absolut. Rita gärna enhörningar på fritiden. Men när Europaparlamentet ska behandla vår tids ödesfråga krävs mer än så. Det tänker jag påminna om.

Charlie Weimers, Europaparlamentariker för Sverigedemokraterna

Källor Alice Bah Kuhnke och Vänsterpartiet bör titta närmare på: 👇👇👇 https://yaleglobal.yale.edu/content/p… https://www.afd.fr/en/ressources/glob… https://www.securitycouncilreport.org… Länk till hela debatten om EU:s nya Asyl- och Migrationspakt: 👇👇👇 https://fb.watch/1OolpBWmXi/

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Migrationen är en ödesfråga

 • Tony

  Det är inte lönt att upplysa Miljöpartister och liknande,
  dom förstår inte, vill inte förstå, saknar totalt förmåga
  att ens försöka förstå hur mycket som än läggs fram
  för deras fötter. Dessutom finns det inte en enda
  människa i Sverige som inte kan se att det som
  Charlie Weimers säger stämmer till punkt och prickar.

  Klart att det obehagligt för Kunkan o M P att få det
  beskrivit i klartext att deras ohederliga politik misslyckats!

  Gilla

 • runar

  frågan är om ny regering hjälper när det fortfarande kommer finnas tusentals indoktrinerade tjänstemän mm som kommer fortsätta dagens agenda o göra allt de kan för att sabotera ev. ny regerings förhoppningsvis vettiga politik

  Gillad av 1 person

  • Pålsjö

   Som ”runar” här ovan mycket riktigt påpekar, – det finns tusentals indoktrinerade tjänstemän. Ett exempel är Utrikes Departementets tjänstemän (som huserar i Arvfurstens palats).
   ”Dags att låta kvasten gå i Arvfurstens palats!”, är rubriken i sajten ”ifokus Debatt”, angående att 261 UD-tjänstemän, varav flera högt uppsatta chefer, i ett brev uttryckte: ”oro över att värdegrunden i arbetet i regeringskansliet skulle kunna rubbas av nästa regering. Brevet kan uppfattas som ett avståndstagande från en kommande regering ledd av Alliansen eller Moderaterna med ett eventuellt med stöd av Sverigedemokraterna,” (:citat / Svenska Dagbladet).

   ifokus Debattartikel (plus 40 kommentarer m. länkar i debatt-ämnet):
   https://debatt.ifokus.se/discussion/1475483/dags-att-lata-kvasten-ga-i-arvfurstens-palats#site-top

   Gilla

 • Kungen

  Just därför behövs en ny regering. Vår nuvarande s.k. regering borde sättas på en rymdfärja till månen. De ska bara få bränsle till ditresan…….

  Gilla

 • filip2010

  Gud i Himmelen vilken Inteligent Människa Charlie Weimers är Här kommer det fakta inte Floskler och Känslor Fler som han i politiken Hoppas många ser detta och röstar rätt 2022 Gärna före för det känns ruskigt illa nu hur kommer det nu bli med vår El om Vattenkraft inte är bra för miljö och kärnkraft har vi starffskatt på Vad kommer elpriserna bli Ökat arbetslöshet Räntehöjning och fastighets skatt sen är och vi är i konkurs

  Gilla

  • G Nordström

   Det är meningen med allt filip2010. Alla skall mer eller mindre gå i konkurs och sen bli försörjda av staten. För att få detta så måste alla frånsäga sig allt ägande för all framtid. Allt enligt Agenda 30 och Build Back Better, Great Reset Det är dessa idéer som nu har släppts fram fritt med skräck och oro som drivmedel.

   Gilla

 • Bigman

  De är som sagt inte valda p.g.a sin kompetens. Snarare kan sånt ligga dem i fatet. När man lyckas ta sig igenom som minister utan att klara av något, så kan man bara sparkas till en bättre tjänst.

  Gammalt sosse ordspråk.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: