Tonårspojke knivhuggen i Uppsala

VÅLDSVÅGEN. En tonårig pojke har knivhuggits av en för honom okänd man vid Uppsala centralstation.

Polisen söker nu vittnen till händelsen: “Polisen önskar komma i kontakt med som färdats med buss nr 5 (riktning mot Sävja) med avgångstid kl 08:23 Stenhagsskolan och ankomsttid Centralstationen kl 08:48. Passagerarna som var på bussen mellan tidpunkterna ombeds kontakta polisen”.

Pojken blev knivhuggen på Kungsgatan i Uppsala, mellan en byggarbetsplats och centralstationen och larmet kom till polisen vid 08.50.

Händelsen är rubricerad som försök till mord.

– Pettersson säger att det är torsdag förmiddag i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Tonårspojke knivhuggen i Uppsala

  1. Det finns många sätt att visa sin tacksamhet i det nya landet. Uppsala centrum besöker jag inte efter lunch, så det var otippat att det skedde så tidigt på förmiddagen. Tack alla knivmän för att ni valde Sverige!

  2. Allmänheten behöver inte känna oro för att brott ska drabba dem, har vi blivit itutade. Ser politiker och myndigheter vad som händer på gator och torg nu? Våldtäkter, knivskärningar, rån, misshandel etc. Ingen går säker, utom våra kära politiker som har bevakning dygnet runt och vi skattebetalare står som vanligt för notan. Detta är det samhälle ni och föregående regeringar med Reinfeldt i spetsen, har skapat åt oss.

  3. Problemet är inte lätt att rätta till, lagar och konventioner sätter stopp för vad som borde göras.
    Men vi är en civiliserad nation som nu utan påtryckning av någon tagit emot så gott som urskillningslöst folk med helt andra kulturer och religionsåskådning.
    De som gjort detta anser sig vara godhjärtade och humana med sanningen är de har varit dåligt pålästa p.g.a. var och ens indoktrinering från respektive parti.
    Utöver detta har de ej heller den resning och integritet som fordras för att erkänna felen utan fortsätter nermonteringen av landet.
    De borde alla ställas till ansvar men där har tidigare politiker tillåtit att ta bort möjligheten att straffa dåliga och felaktiga beslut.

    • Lagar kan inte vara något hinder för det har vi sett hur man väldigt fort kan ändra till Förmån för dom Afghanska ljugande gymnasiebarnen

  4. Härligt att vakna upp i Sverige, de stolta rakryggades nation som hade turen att födas med gyllene hår, ögon blå som Oceanien. En Hög IQ, en arbetsvilja och en ärlighet som lyser med sin frånvaro annorstädes.

    Men kan mina barnbarn säga detsamma om 50 år?

    Är trött på att matas med dessa jävla niggers. Negrer som poserar för klädkedjor gör mig illamående. Ska vi inte lyfta fram de som sköter sig och går runt?

    Jag vill inte bara klaga, här kommer min lösning.

    Stoppa invandringen helt.
    Vid invandrarrelatrrad brottslighet, utvisa hela släkten vid minsta brott eller om man söker bidrag.

    Det gör att 95% försvinner från våra gator och torg. Ingen rasism utan bara deras eget val.

Kommentera