Tillslag mot växlingskontor i Malmö

BROTTSLIGHET. I dag har flera olika myndigheter slagit till mot bland annat flera växlingskontor i Malmö. Det så kallade myndighetsgemensamma tillslag gjordes på flera olika platser i Malmö. – Vi har i dag efter flera månaders intensiv spaning och utredning frihetsberövat flera personer i den här insatsen. Vi menar att växlingskontoren har varit en viktig beståndsdel för den grova organiserade brottsligheten i regionen, säger kammaråklagare Ulla Karlbrink vid Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet, enligt ett pressmeddelande.

De gripna är misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott och grovt penningtvättsbrott och det var en stor polisinsats på flera adresser i Malmö som genomfördes under tisdagen. Myndigheterna som medverkade är Skatteverket, Ekobrottsmyndigheten, Polisen och Åklgarmyndigheten.

– Det är tillfredsställande att vi har kunnat genomföra det här tillslaget i samverkan med olika myndigheter. Denna utredning kommer att fortsätta och vi kommer kanske utföra fler tillslag och husrannsakningar de närmaste dagarna, säger kammaråklagare Ulla Karlbrink.

– Pettersson säger Malmö, narkotika och kontanter. Har du någon aning Morgan? Du är ju skåning och borde känna till hemtrakterna…

År 2002 sa nuvarande justitieministern detta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Tillslag mot växlingskontor i Malmö

 1. Det är som politikerna påstår att ”svenskarna” är företagsamma entreprenörer ex. vis så är de bättre på att utnyttja bidrag än vad vi svenskar är.
  De är också duktigare att finna nya, dock ej alltid lagliga vägar till stora förtjänster.
  Tyvärr ”svetsarn” så kan inte allt räknas som förtjänst på ditt konto.

 2. Varför har inte detta skett tidigare? Nej, för vi har inte de politikerna vi förtjänar. Nu har man börjat med att rensa upp och det beror på att det är val snart.

  • ”Nöden har ingen lag” men vi lever i ett laglöst land där barbarerna härjar fritt. Den politiska styrningen är NOLL ja t o m negativ Punktinsatser är bra men räcker EJ Den svenska homogena befolkningen som insåg att hederlighet lönar sig, det har politikerna förstört när de importerat en ny befolkning som ej är självgående och som vi vuxna endast betraktar som barn. Att överlåta allt för många beslut åt politiker har visat sig att det kanske är mer eller mindre dåraktigt. Vi svenskar med medel eller hög kunskap internationellt kan nog bestämma över våra egna liv utan har överrockar som Zozzarna.
   https://petterssonsblogg.se/2020/11/24/swebbtv-ledaren-fornedringsvald-ar-hat-men-aklagarna-vagrar-atala/

Kommentera