Swebbtv Ledaren: Förnedringsvåld är hat. Men åklagarna vägrar åtala.


LAG & RÄTT. Domstolarna utgör demokratins tredje hörnpelare. Riksdagen är lagstiftaren, regeringen är verkställaren, HD och HFD, den dömande makten, som ska tillse att lagen tillämpas korrekt och enligt – den demokratiskt valda – lagstiftarens vilja.

Men tänk om domstolarna inte bryr sig om vad lagstiftaren säger, utan mer om sina egna privata åsikter. Det är vad domstolsaktivism går ut på. Och omvänt: om riksdan blir aktivistisk och fattar beslut som inte är lagliga. Då ska domstolen upphäva sådan lag.

Det handlar om målet mot Ali och Amin, de båda ungdomsbrottslingar som utförde den ytterst grova tortyren och skenavrättningen på Solna kyrkogård för ett par månader sedan. Målet är nu uppe för avgörande. Få brott har – med rätta – upprört oss mer.

Även vänstermedia hycklar förstås med. Liksom åklagaren, Anders Tordai. Att varken han eller DN väljer att berätta det alla (utom en liten skara DN-läsare) vet, nämligen att gärningsmännen var från MENA och offren två svenska pojkar, det är skamligt.

Tordai konstaterar i DN att han ”aldrig sett så grovt våld. De har även hotat att döda brottsoffren och deras familjer”. Sedan tillägger han: ”allt i syfte att försöka få tag i mer pengar.”

Vi talar om förnedringsvåld som är så sadistiskt och tryfferat med utstuderade vidrigheter, som inte på något sätt är rationellt motiverat om det bara eller ens först och främst skulle ha handlat om snöd vinning. Småslantar som man redan hade i sin hand när misshandeln inleddes.

Den här gärningen är bara den mest uppseendeväckande i en lång lista av brott som begås med öppet uttalat ressentiment, dvs hat mot folkgrupp. Drivet av unga invandrares mindervärdeskomplex. Gentemot svenskar.

Swebbtv hemsida…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Swebbtv Ledaren: Förnedringsvåld är hat. Men åklagarna vägrar åtala.

 • Oskar

  I Sverige har vi demokratiska val vart 4 år, dessemellan har vi en massa opinionsmätningar.
  Att nu inte SD har långt över 50% är märkligt.
  Svensken har inte vaknat ännu.

  Gilla

 • Kvinnlig svensk jurist.

  Svenska folket manipuleras till att lagen tillämpas korrekt och enligt den demokratiskt valda lagstiftarens vilja
  och i verkligheten ser det ut så här.

  För hets mot folkgrupp, ringa brott, får inte påföljd ådömas om den tilltalade inte fått del av åtal för brottet – inom två år – från dagen för gärningen.

  Åtal utan rättslig grund synes vara Sverige signum och därav uppmanas ännu en gång att – alltid – kontrollera
  1- Kontrollera Preskribering och eventuella Prejudikat.
  2 – Kontrollera också alltid och allt senaste minst fem åren avseende vald försvarare hos JK.

  I detta åtal utan rättslig grund var den kvinnliga åklagarens gärningspåstående: Gärningen har begåtts den 23 februari 2018 och den 5 juli delgavs en 33 årig man åtalet, således mer än två år efter påstådd gärning.
  Det innebär att 33 åringen på grund av preskription – inte – får åtalas eller dömas tillika lät försvararen det ske!

  Samtliga jurister, åklagaren, tingsrättens domare och försvararen visste naturligtvis preskriptionstiden för hets mot folkgrupp men först i Hovrätten friades den oskyldigt dömda 33 åriga mannen som på Facebook kommenterat en nyhetsartikel om en skjutning i Göteborg med ”blattejävlar”.

  Enligt åtal utan rättslig grund för hets mot folkgrupp ansågs ”blattejävlar” syfta på ras, hudfärg eller nationellt ursprung nedsättande spritt på Facebook, delat drygt 100 gånger och påföljd för den 33 åriga mannen blev 30 dagsböter.

  I hovrätten uppgav åklagaren att hon (nu) accepterade tingsrättens rättsliga bedömning att gärningen är att bedöma som ringa brott, men faktum är att Preskription rådde vilket samtliga jurister, åklagaren, domaren och försvararen motiverade med att de hade ingen av dem tänkt på i tingsrätten!

  Den kvinnliga åklagaren som stämplat till rättegång utan rättslig grund hade nästan accepterat Tingsrätten i Blekinge ”gärningen ska bedömas ringa brott” men bara nästan ty i strid mot lagar och konventioner fortsatte falsariet mot den
  33 årig mannen som maktlös, rättslös utan lagskydd oskyldig dömd, friades först i hovrätten!

  Oförsvarbart och inte sannolikt är att samtliga jurister, en åklagare,en juristdomare och en juridisk försvarare går fria från påföljd med motivering: Ingen av dem hade i tingsrätten tänkt på att preskribering rådde!

  Den 33 åriga oskyldigt dömda mannens liv, rykte och renommé är i rättegång utan rättslig grund raserat trotts att han friats i hovrätten tillika är allvarliga publicitetsskador att beakta vilket bör anmälas till dem det vederbör med krav på stort skadestånd och ännu en gång påtalas att oavsett rådgivning eller annat ärende ska vald jurist – innan uppdrag – alltid kontrolleras hos JK!
  mvh

  Gillad av 1 person

 • HB

  Man kan undra var de har fått sitt hat ifrån..

  Är det föräldrarna som har uppfostrat dom?

  Gilla

 • Moberg

  Jag vill ändra på ”Drivet av unga invandrares mindervärdeskomplex. Gentemot svenskar.” till vad det är.
  ”Vissa invandrares totala respektlöshet mot såväl medborgare som landet vilka tog emot och gav dem en fristat.”
  Tyvärr visar nomenklaturan samma respektlöshet gentemot landets svenskar, för att i stället framhäva invandring och mångkultur som varande oerhört viktigt.

  Gillad av 1 person

 • Jill

  OT. Styrk mig! Tittade nyss på Poirot på tv4 Play och det är reklam emellan. Vår landspajas yrade om att han lämnat eller lämnar över ett starkare land. Man skulle bli medlem i Sossarna förstås.

  Gilla

 • Kungen

  De åklagare som uppträder så ska avskedas och fråntas rätten att arbeta i yrket. När detta har nått ut till alla inom rättväsendet kanske dom tänker sig för….

  Gillad av 1 person

 • DP

  Magnus Stenlund är det klart skinande ljuset på Svebbtv medan Lars Bern har blivit en gaggig kuf med extrema idéer som det numera inte går att ta på allvar. Han borde hålla sig till att kommentera saker som han begriper, dvs. klimatfrågor.

  Gilla

 • Cinna

  Mycket av hatet från invandrare är vänstern & ffa vänstermedia skyldiga till.
  De har underblåst det och sagt att om invandrare misslyckas beror det på svenskarnas ”strukturella rasism” – inget egenansvar.

  I Sverige går det att göra karriär på att utropa sig till företrädare för ”utsatt” grupp och kräva mer och mer skattepengar.

  Fan ta gammelmedia och de som drivit fram detta orättvisa hat mot svenskar!

  Gillad av 1 person

 • Olof.p

  Öppna upp ett stort behandlingshem och lås in alla inavlade araber på livstid. Dom är helt sjuka i huvudet.

  Gilla

 • villervalle03

  Att våldtäkt numer i den feministiska regeringsväldet, är en en icke allvarlig brott, några månader till ett par år på sin höjd, är lite förvånande. Brotten mot unga flickor barn och kvinnor straffas lindrigt. Men brott mot staten straffas hårt och hetsbrott är nu tydligen värre än våldtäkt. Att utrycka sin åsikt undertrycks och bejakas hårdare än våldtäkt och mord i det kommunistiska landet Sverige. Clowner styr landet. Inröstade av en bunt adidas riddare och en hel del förstånds handikappade svenskar, med noll koll på verkligheten.

  Gilla

 • Fjölet

  Tacksam för man numera vet, att man inte längre är skyddad för hatbrott,
  är jag då skyldig att vara med att bekosta invasionen??

  Gillad av 1 person

 • age

  Varför gäller inte svensk lag för
  infödingar?

  Brottsbalken säger att hot straffas med
  upp till två års fängelse, grovt hot med
  upp till fyra års fängelse och mycket grovt
  hot upp till sex års fängelse.

  Jag citetar inte lagtexten så mitt ordval
  kan avvika från lagtexten.

  Om två personer misshandlar och/eller
  dödar någon så är naturligtvis båda
  skyldiga och straffbara !

  Dags att börja granska både advokater
  och de som dömmer?

  => är de möjligen ”underställda” främmande
  makt ? (lilsom sossarna och SÄPO ?)

  Är Vårt Fosterland redan förlorat ?
  Är vi, laglydiga, redan ute ?

  Gilla

  • Olof.p

   Naturligtvis vill advokaterna och deras samfund att galningarna från Mellanöstern ska bli frikända, då har de möjlighet att tjäna pengar på dom hur många gånger som helst.
   Kolla taxeringskalendern hur mycket advokaterna tjänar.

   Gillad av 1 person

 • rulles genu..s

  Man kanske inte ska lita på den svenska genusapparaten. Det kanske är så att de flesta är inkvoterade nollor.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: