Klartecken för Biden att börja ta över efter Trump


UTRIKES. Joe Biden fick på måndagskvällen klartecken att påbörja maktövertagandet i USA. Beskedet gavs i ett brev från Emily Murphy, chef för myndigheten GSA, General Services Administration, uppger CNN. GSA är en del av Trumps regeringsadministration och förser den inkommande presidentstaben med pengar och andra resurser för att genomföra övergången.

Jeander

Några minuter efter att brevet blev känt twittrade Donald Trump att han står bakom Emily Murphys beslut.

”Jag vill tacka Emily Murphy på GSA för hennes stadiga engagemang och lojalitet till vårt land. Hon har blivit trakasserad, hotad och skymfad – och jag vill inte se detta hända henne, hennes familj eller anställda vid GSA”, skriver Trump.

Han fortsätter med att tro på seger i presidentvalet, men skriver samtidigt att han godkänner att övergången påbörjas. Det är första gången som Trump offentligt ger signaler om att acceptera en valförlust.

”Vårt fall fortsätter STARKT, vi kommer att fortsätta kämpa och jag är övertygad om att vi kommer vinna! Likväl, för vårt lands bästa, rekommenderar jag Emily och hennes team att göra det som behöver göras när det gäller den initiala processen och jag har sagt till mitt team att göra detsamma.”

Donald Trump är i sin fulla rätt att protestera mot valresultatet men det verkar som valmöjligheter och domstolar inte anser att det begåtts några större fel.

 • Den 8 december måste alla delstater ha säkerställt sin rösträkning och certifierat sina resultat. Den dagen måste kongressen acceptera de resultat som delstaterna presenterar.
 • Den 14 december samlas delstaternas elektorer i sina respektive huvudstäder för att formellt rösta fram presidenten och vicepresidenten.
 • Den 6 januari samlas kongressen för att räkna elektorernas röster och deklarera en vinnare.
 • Den 20 januari svärs presidenten in. Det görs i en ceremoni utanför USA:s parlamentsbyggnad, i Washington DC.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Klartecken för Biden att börja ta över efter Trump

 • ponnsan62

  Tack Trump vi kommer sakna dig…vi som tror på Fred
  Ponnsan med familj
  AFS

  Gilla

 • fullsula

  Det är bara en del i pusslet.
  Tackar Biden Ja, blir det andra bullar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Globalistfamiljens nya världsordning rycker nu allt närmare !
  Bara önska det amerikanska folket lycka till med J.Biden en stund sedan med den vänsterradikala Camilla Harris när hon via bakvägen tar över Vita Huset och därmed blir USA.s första icke vit och kvinnliga president.

  Gilla

  • rune

   ”Det framträdde en mycket vacker kvinna i USA, klädd i överdådighet och stor makt blev henne given. Hon var vacker att se på, men det fanns något obeskrivligt hårt med henne. Så vacker som hon var, var hon likväl ond och intelligent. Hon dominerade landet med sin auktoritet och hade fullständig kontroll över folket.
   Rösten uppenbarade inte vem eller vad denna kvinnan var. Branham är något osäker på om denna kvinnan kanske representerade den katolska kyrkans framgång eller en president eller diktator eller någon annan kvinna med makt i USA. En andlig tolkning kunde vara att kvinnan representerar den liberalteologiska kyrkan och är en fortsättning på den femte synen. Men det kan också vara en speciell kvinnlig president som får makten för en kort tid.Rösten bad honom titta en gång till. Som han vände sig och tittade, skakade en stor explosion hela landet och efterlämnade USA i ett kaos av rykande ruiner. Så långt som ögat kunde se var det inte annat än kratrar och rykande högar med rester av material och ingen människa att se.”

   Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Lås in era barn, ”barnälskaren” Biden är ute.

  TRUMP…
  TACK för allt gott du gjort, bl.a. skapat mycket fred i Mellanöstern, ordnat jobb, inte dragit in USA i krig, skapat stabil ekonomi, har gett människor framtidstro…

  Så synd nu, att det goda som du gjort, säkert kommer förstöras av Biden med hans skara av vänsterpack som vill bara skapa terror och djävulskap i världen.

  TACK TRUMP ☀️☀️☀️☀️☀️

  Gilla

 • Johansson

  Bara tråkigt att det fuskande falska förstörande vänsterflummet ska vinna!

  Hoppas bara Trump kommer tillbaka starkare 2024 och tar tillbaka landet.

  Gilla

 • messkalle

  Pettersson redaktionen är alltid vaken. Imponerande.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: