Äldre och sjuka betalar priset för invandringen


INVANDRING. Den 24 november 2015 presenterade regeringen en tillfällig lagstiftning, med syfte att minska antalet flyktingar till Sverige, skriver Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson på Aftonbladet Debatt.

Jimmie Åkesson by A947 is licensed under CC BY 3.0

Bara ett par månader tidigare hade statsminister Stefan Löfven fällt det numera klassiska utlandet ”mitt Europa bygger inga murar”.

I dag, fem år senare, börjar regeringen åter ta steg för att hamna på ruta ett igen. Invandringen ska återigen ökas och detta i ett läge när svensk välfärd nu mer än någonsin behöver mer resurser.

Samtidigt som Sverige lånar till budgeten är vi per capita fortsatt i toppen när det gäller asyl- och anhörighetsinvandring.

Under förra året beviljade Sverige uppehållstillstånd med bäring på familjeskäl och asyl, i en takt som placerar oss i toppkategorin i Europa. När vi nu tydligare än någonsin behöver ett asylstopp går regeringen i motsatt riktning. Det är häpnadsväckande illa.

Nu är anständighetens gräns nåd. Sverige behöver en ny regering, präglad av Sverigedemokraternas ansvarsfulla politik.

Jimmie Åkesson, partiledare (SD)

Läs hela inlägget på Aftonbladet…

-Pettersson säger att i grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. S och Mp med flera vill att vi drar ner på vår standard, samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Äldre och sjuka betalar priset för invandringen

 • Inger

  Kungen
  Detta är en självklarhet i anda länder, men inte i Sverige.

  Gilla

 • Kungen

  SKAMLIGT. DET ÄR JU DOM SOM BYGGT UPP VÅRT SAMHÄLLE GENOM HÅRT ARBETE OCH ENVISHET. DERAS BEHOV SKA GÅ FÖRST

  Gilla

 • Carl b

  Vad ger migranter rätten att bosätta sig i ett nytt land – där vördbefolkningen ska betala för dem? Jag hade skämts ihjäl .

  Ovärdigt liv.
  Hade hellre kämpat till döden i mitt hemland – som de riktiga arbetarna gör. De svaga som lämnas bakom av giriga lycksökare .

  Gilla

 • Moberg

  Folk som kommer till Sverige med kunskap och resurser är en oerhörd tillgång under förutsättning att vi kan erbjuda dem arbete och bostäder de kan betala hyran för.
  Allt annat är en stor ansträngning för både oss och de som kommer, de här ovan nämnda förstår varje enskild person i vårt land.
  Miljardkronors frågan är då varför inte våra politiker som borde vara de första och ha de bästa förutsättningarna att förstå, inte gör det?
  Slutsats de är inte toppskiktet av vår befolkning vi har i vår politikerkår, ej heller väljarna har valt de få som skulle kunnat avvärja dagens situation.
  Jag ger inte mycket för dagens Socialdemokrater men tvingas medge att de som tillhörde Alliansen, var inte bättre.
  De som eventuellt skulle kunna utgöra grunden för en ny politikerplattform SD, har tyvärr ansetts av de andra partierna, helt enligt Jantelagen, att inte vara vuxna att få leka i den svenska sandlådan.
  Att de som kallar sig demokratiska inte inser att de med sina handlingar gentemot SD, har avslöjat sig som varande allt dåligt som slutar på ism.

  Gilla

 • Pålsjö

  ”Stefan Löfven har hävdat att den ”flyktingkris” som orsakade invandringen varit omöjlig att förutse. Detta är lögn, dubbel lögn”, skriver filosofie doktor Ingrid Björkman på Karl-Olov Arnstbergs blogg, – Invandring och mörkläggning.

  Ingrid Björkman har forskat inom migration och invandring, samt även.varit medförfattare till böcker som behandlar u-landsmigration och invandring till Sverige. Ingrid Björkman var för 2 år sedan gäst på Arnstbergs blogg, där hon då bl.a. skrev följande, om: ”den ymniga mängd myter som omger den svenska invandringspolitiken. Till exempel myten att alla asylsökande flytt för sina liv – trots att många reser till hemlandet på semester sedan de fått sin asyl, att den utomeuropeiska immigrationen är ekonomiskt lönsam för vårt land, att asylinvandringen till Sverige nu stramats åt till ”EU:s miniminivå”, att många nyanlända från Syrien är högutbildade, att barn i familjer som avvisats från Sverige drabbas av apati. . .

  I själva verket går det mesta av mytfloran att vederläggas med offentlig statistik. Enligt Migrationsverket tar Sverige till exempel alltjämt emot mellan tre och fyra gånger så många asylsökande som övriga nordiska länder tillsammans och kommer under nästa treårsperiod att bevilja upp till ytterligare 400.000 uppehållstillstånd. Och endast cirka 10 % av syrierna har eftergymnasial utbildning. Åtskilliga av de invandringspolitiska myterna strider mot både förnuft och erfarenhet. Och varför har vårt politiska maktetablissemang med stöd av media drivit – och driver alltjämt – en så uppenbart förljugen invandringspolitik?

  Mycket talar för att det hela tiden funnits en tydlig avsikt bakom ”flyktingpolitiken”. Och att denna avsikt varit, och alltjämt är, att genom okontrollerad massinvandring förändra Sverige demografiskt. Att göra Sverige mångkulturellt. Detta sker i ett rasande tempo.

  Fredrik Reinfeldt var fullödig mångkulturalist och öppnade alla dörrar till Sverige på vid gavel. ”Det är min övertygelse att ett samhälle byggt på mångfald är det bästa samhälle man kan skapa.” Enligt vittnesmål från moderata riksdagsledamöter tålde Reinfeldt ingen opposition, och all kritisk debatt om invandringspolitiken tystnade.

  Ingrid Björkman avslutar sin långa text med följande:
  ”Offentlig statistik visar att massinvandringen till Sverige från huvudsakligen muslimska länder de facto fortgår. Fortsätter den här demografiska utvecklingen, kommer de etniska svenskarna att om cirka 30 år vara i minoritet i Sverige. Sveriges befolkning håller helt enkelt på att bytas ut”.

  Läs gärna hela Ingrid Björkmans text här:
  https://morklaggning.wordpress.com/2018/11/08/agendan-bakom-dagens-migrationspolitik/

  Gilla

 • ruben

  En form av den brända jordens taktik kan man nästan misstänka. Gräva ut alla resurser utan att fylla på innan andra tar över konkursen. När så stora delar av skatten går till migration och bistånd så tappar man all motivation att ge till hjälporganisationer. Det är så ofattbar fientligt. Svenskar plundras genom skatter och avgifter på det de jobbat upp under generationer. Sverige behöver en vuxen regering fort, som f*n.

  Gilla

 • Maya

  Det är ett märkligt förfarande Sveriges regering har för sig.Samtidigt som man öser ut miljoner på bistånd till korrupta länder och till det korrupta Sida som inte ens vet hur pengarna fördelas så lånar vi upp pengar till vårt ? eget ”välstånd.” Vi ska hela tiden sänka vår standard och tänka solidariskt.Jag är mer solidarisk med alla fattigpensionärer och hemlösa i vårt eget land.Man kan inte hjälpa hela världen samtidigt som så många Svenskar får leva i misär.Vi måste dra i handbromsen nu och inte i morgon.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Ok, men hur ska de 20 000 redan dömda till utvisning utvisas,
  och vill SD att alla utom vita ska fortsätta få bo gratis i kommunala bostadsbolag i Sverige,

  ska det fortsätta gå att klanrösta i en kommun, bara man folkbokför sig där,
  och ska det gå att folkbokföra sig hur många som helst, varsomhelst?

  Gilla

  • Argus

   Vi är sedan 1995 medlemmar i EU och betalar en allt högre medlemsavgift. EU har en myndighet för yttre gränser, Frontex, som har som en uppgift att ”att stödja medlemsstaterna med nödvändig organisering av gemensamma återsändningsoperationer”. Det är bara börja ställa krav på att EU och Frontex fullgör sina åtaganden. Första steget vore ett centralt uppsamlingsläger dit medlemsstaterna skickar utvisningsdömda.

   Jag är övertygad om att effektiva utvisningsrutiner har en preventiv effekt.

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: