Vilka är vi som gjort det gemensamt?

INRIKES. Från Socialdemokraternas officiella Twitterkanal kommer nedanstående meddelande. – Pettersson hoppas verkligen inte att jag är inblandat i detta ”Vi”, jag har tillräckligt många gånger blivit beskyllt för att ha fel värdegrund så håller mig med tacksamhet utanför.

Jag vet inte riktigt vad socialdemokraterna menar att ”Vi” gjort gemensamt? Är det antalet döda med Covid-19 jämfört med grannländerna eller är det skjutningar på gatorna, bomber, våldtäkter, rån, bilbränder eller vad menas? Är det låga pensioner och köer i vården ”Vi” ordnat. Ja, jag vet bara att blanda inte in mig…

Socialminister Annika Strandhäll (S) i Aftonbladet april 2018.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Vilka är vi som gjort det gemensamt?

 1. Men lilla, bredkäftade Annika. Nu har du väl ändå gett dig in på minerat område. Jag trodde att begreppet ”PROBLEM” var stuket ur ordlistan, men när du syftar på ditt favorit-hack-objekt : ”Äldre svenskar”, så passar det. Annars gäller ju bara de problemfria ”utmaningarna”.
  Men, börjar det brinna under fötterna nu, Annika ? Eftersom du är så angelägen om att dela med av ”äran” att ha sabbat ett helt land.
  Ingen vettig människa vill vara ”Vi eller Oss” med dig. Ja, möjligtvis halvfiguren Morgan, då. Men vettig ? Knappast.

 2. Det sossarna lyckats med är att förstöra ett helt land. Är man stolt över det måste man vara komplett idiot. 👎👎👎👎👎👎

 3. 30 000 kr i månaden i helt arbetsliv och gå plus 20 kr jämnfört med garantipension???
  Det var inte Vi
  det var Ni som kallas Socialdemokrater och Arbetar parti som arbetarna litade på.
  så är det med fakta
  Tack så j…. mycket
  Det är Vi arbetare som står med byxorna nere och handen framme för att numera tigga oss fram på ålderns höst.
  Det här glömmer Vi inte någonsin

  • 30 000 i månaden vad har du jobbat med Fjölet?
   Min far har 7120 kr ut i pension i månaden. De sista åren var netto lönen aldrig över 20 000. Jobbat för betalning sedan han var 14 år.

 4. Jag har sedan minst 30-40 år utestängt mig själv som ingående i alla politiska ”vi” och för den delen också ”vår”. T.ex. uttrycket vår statsminister.

 5. Ja bevare mig väl håll mig utanför också. Sossarna och sjuklövern nämner bara ordet VI av två orsaker, när det skall betalas mer skatter och när svenska folket skall uppfostras att acceptera massinvandringen och det kaos samt inferno de själva skapat i samhället.

 6. Vilka vi sa svinskiten? Det brukade min salig svärmor säga. Det var en riktig tattarkärring. Hon hade aldrig gjort något som hon ville stå för.

 7. Om Strandhäll hade det minsta lilla vett och sans, skulle hon gå och gömma sej för resten av sitt liv, skämmas ögonen ur sej, tacka nej till sin fantasilön, som hon inte förtjänar överhuvud taget, samt be alla äldre om förlåtelse, för att hon inte har bättre förstånd.

 8. Glöm aldrig !
  När en socialdemokrat säger att VI sitter i samma båt
  betyder det att det är DU som ska ro !

  • Var det inte Harry Martinsson som började med det uttrycket? Ge gärna honom erkänsla för det genom att nämna att du citerar honom.
   MVH / T.

 9. Vi socialdemokrater har tillsammans med tidigare Sverigefientliga regering gjort vårt bästa för att nedmontera allt som tidigare fungerat.Vi har gjort vårt bästa för att pungslå vårt folk framförallt våra pensionärer och egenföretagare med höga skatter.Vi har gjort vårt bästa för att höja våra egna löner och förmåner till den höga nivån som vi har idag.Vi är oerhört stolta över detta.Så borde det stå istället.

  • Det är så mycket mer som vi har gjort och som vi ska vara stolta och tacksamma över:
   Vi har på kort tid förvandlat ett säkert och tryggt samhälle till ett av världens mest kriminella och farliga länder att vistas i.
   Vi har infört gummilagar som effektivt tystar människor som säger sammingen.
   Och vi har som en följd till dessa lagar framgångsrikt kunnat fängsla och straffa folk med andra politiska åsikter än våra.
   Vi har också infört allmän mångkultur, vilket bl.a. innebär att svenskar mot deras vilja skall blandas med utlänningar.
   Svenska skolbarn blandas på samma framgångsrika sätt.
   Och om inte det räcker så har vi hela den ograverade mediavärlden att tillgå för ytterligare information och omskolning.
   Plus att dom flesta svenska företag redan infört mångkultur på sina arbetsplatser och i sin massiva reklam.
   Alla ev. kikhål är tiltäppta!
   Bilbränderna, skolbränderna, övriga mordbränder, våldtäkter, gruppvåldtäkter, bestialiska mord och avrättningar, stölder, misshandel, upplopp, terrorism, och övrig brottslighet har vi på förhand beslutat skall belasta svenska pensioärer. Allt är deras fel, det har vi bestämt!
   Och att massinvandringen kostar 600 miljarder per år beror på massiva ökade kostnader för pensionerna. Dom har ju bara arbetat ett helt liv och kan därför inte anses ha betalt för sina pensioner.
   Däremot invandrarna som aldrig arbetat och inte kommer att göra det heller, är som alla förstår en ren vinst för samhället.
   Ju fler invandrare, desto större vinst, det har vi beslutat.
   Ja, ni ser själva allt gott vi har gjort för Sverige, jag behöver inte fortsätta uppräkningen eftersom det skulle bli kilometervis med A4 ark.
   Jag förstår inte hur folk kan klaga när vi har gjort så oändligt mycket för dom..

Kommentera