Stefan Löfven (S) höll tal till nationen

HYCKLERI. Statsminister Stefan Löfven (S) höll ett tal till nationen klockan 19 i kväll. Löfven sade att det vi gör fel nu får vi lida senare, det vi gör fel nu får vi lida av senare. Det kan låta hårt, det kan låta brutalt, men det är precis så hård verkligheten är

-Pettersson tycker det är märkligt att statsminister Löfven håller att tal om enighet, solidaritet och nationalism efter att han och socialdemokraterna i sex år spridit hat och splittring samt gjort allt för att förtala nationalismen och misslyckats med det mesta han lovat.

TIDIGARE IDAG. Statsministern håller tal till nationen

INRIKES. Med anledning av coronapandemin håller statsministern tal till nationen söndagen den 22 november kl.19.01, skriver regeringen på sin hemsida.

– Sverige är under hård prövning och det kommer bli värre. Jag vill uppmana svenska folket att göra sin plikt för att minska smittspridningen. Tillsammans kan vi vända utvecklingen, säger statsminister Stefan Löfven.

Talet webbsänds på regeringen.se och på Regeringskansliets Youtube, samt på SVT2 och TV4 men det nämner inte regeringen.

– Pettersson tycker att det är tragiskt när en socialdemokratisk statsminister uppmanar svenska folket att göra sin plikt, när han leder en regering som satt ansvarsflykten och plikten mot svenska folket i system.

Vi tar Jimmie Åkessons sex dagar gamla hösttal medan ni väntar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

39 thoughts on “Stefan Löfven (S) höll tal till nationen

 1. Jag skrev att det är en bluff i det SAMMANHANGET, där jag hänvisar till professorn, som säger att REAKTIONEN är en bluff.
  Ibland uppfattar man saker fel, ibland vill man göra det…
  Och när du Petterson har kritiserat FHM och regeringen har du, åtminstone som jag har uppfattat det, kritiserat dem utifrån att du vill ha mer restriktioner och förbud. Eller vad menar du?
  Att vår regering har gjort mindre restriktioner beror på deras handlingsförlamning och svensk grundlag.
  Det beror inte på någon annan analys än andra regeringar. De har inte fattat att detta är en normal säsongsinfluensa, vilket inte du heller har gjort Petterson.
  Och det är exakt det som är tragedin. Det är därför kuren redan skadat långt mer än viruset: människans okunnighet, människans flockmentalitet.
  Så du är, sammanfattningvis, lika lurad som regeringen.
  Slutord från mig.

  • Du skrev exakt detta:

   Dags att vakna Petterson!
   Covid-19(84) är en bluff.

   Att inte Löfven fattar detta, är extremt väntat.
   Att inte Åkesson fattar det, är sorgligt och ett historiskt misstag. Fan, killen pissar i cirklar pga av ett virus. Patetiskt.
   Här hade SD haft en chans att ta ledningen för förnuft och rimlighet i Sverige, istället väljer de mer nedstängning och mer kuvande av svenskarna. Helt ovetenskapligt, helt verklighetsfrånvänt!”

   Jag har inte skrivit något om hårdare tag och inte om lättare heller därför att jag inte är tillräckligt kunnig.

 2. ”…och det kommer bli värre.”
  Vilket då? Jo,de sedan länge av ”eliten”planerade åtgärderna för att införa det totala kontrollsamhället där ”eliten”styr. Coronahysterin är ett och klimathysterin ett annat av deras tricks.

 3. Inget fel i själva budskapet i talet: För fan skärper er och håll avstånd, sedan skall ni ge fan i allt sådant där man kommer i kontakt med främmande människor.

 4. Ang. döda MED eller AV det kinesiska viruset.
  Bra, Petterson, myndigheterna säger att Sverige är ett säkert land att leva i.
  Vår statsminister säger att ”vinsten kommer lite längre fram”, angående massinvällningen.
  Bra då är det så.
  Precis som myndigheterna och statsministern säger.
  Cirkulera!

 5. Svårt att se varför du inte vill se klippet med den hänvisningen, Petersson.
  Det är ju det du gör på din blogg: söker information och fakta.
  Är det bara fakta som överensstämmer med vad du redan tror eller tror dig veta, som är intressant?
  Du förstår att massinvällningen är skadlig för Sverige (precis som jag gör) men du vill inte lyssna på dem utanför msm och alternativmedias narrativ? Med Covid-19(84) är det stopp. Faktaressistent kallas det för.
  Varken mer eller mindre.
  Gillar verkligen din blogg, men här är du lurad. Totalt.

  • Klippet är en timme och den timmen vill jag inte offra på något meningslöst som jag anser det är att påstå att jag sover och Covid-19(84) är en bluff.
   Man kan diskutera ursprung, hur många som dött, behandlingsmetoder, karantän, vaccin och annat men covid-19 finns och är ingen bluff.

   Jag har även läst artiklar av den gode professorn tidigare där han påstår att Covid-19 inte är dödligare än en vanlig influensa och att de flesta motåtgärder är onödiga. Men därifrån till att påstå att Covid-Sars är en bluff och att jag sover är det långt.

   • Att det är en bluff när det gäller det medicinska: att detta är värre än en vanlig säsongsinfluensa menar jag givetvis.
    Att nedstängningarna är helt orimliga, oproportionerliga.
    Så självklart att det borde inte behövas skrivas!

   • Du skrev att Covid är en bluff och att jag skulle vakna trots att jag kritiserat FHM och regeringen sedan i mars.

    Att du menade något annat än du skrev begrep inte jag.

 6. ”Rädd” tycker att det är tragiskt att så många boende i Sverige struntar i rekomendationerna och därmed utnyttjar grundlagddfädernas brist på förutseende vad gäller pandemier.

 7. Hur kan ledaren för ett patri, som står
  bakom det största LANDSFÖRRÄDERI
  som förekommit i modern tid ?

  => kontraktet med muslimerna, som
  sossarna skrev på för 21 år sedan och
  som alltjämt gäller, tillåter muslimerna
  att göra allt som deras @lagbok” säger,
  leder till en katastrof för Vårt Fosterland!

  => en katastrof, minst lika stor som
  pågående pandemin !

  – men visst; Kommunismen är ju också
  en religion, en fantasi !

  => Tro om det tröstar !
  – det gör kanske någon nytta ?

 8. Dags att vakna Petterson!
  Covid-19(84) är en bluff.
  Att inte Löfven fattar detta, är extremt väntat.
  Att inte Åkesson fattar det, är sorgligt och ett historiskt misstag. Fan, killen pissar i cirklar pga av ett virus. Patetiskt.
  Här hade SD haft en chans att ta ledningen för förnuft och rimlighet i Sverige, istället väljer de mer nedstängning och mer kuvande av svenskarna. Helt ovetenskapligt, helt verklighetsfrånvänt!

   • Se klippet istället Petterson. Återkom sen gärna om du har några sakliga motargument, vilket är osannolikt.
    Så ja…du är utmanad!

   • Var det Jesus som ska ha sagt ”Det är synd om människorna” ?
    Eller var det Strindberg?

  • @Anders Lundin.
   Du har delvis rätt! COVID-19, Har överdiagnoserats och feldiagnoserats! Nobelpristagaren som uppfann testmetoden som används uttryckte med bestämdhet att den INTE skall användas för sjukdomsdiagnostik! Dessutom finns det INGEN säkerställd genomsnittlig överdödlighet för 2020, som är ett av de minst ’dödliga’ åren den senaste 40-årsperioden (källa scb).
   Inom äldrevården sattes patienter medvetet på ’palliativ vård’ trots att de istället kunde få bl a syrgas och tillfriskna och ha en god chans att överleva! På så sätt uppstod en tillfällig ”massdöd” bland våra stackars åldringar! Till det utfärdades en order uppifrån att alla som diagnoserats med ”COVID-19”, SKALL! om de avlider anses ha dött av ”COVID -19”, oavsett tidigare tillstånd samt andra sjukdomar! Så detta är en masspsykos av aldrig tidigare skådat slag om man räknar in de helt vansinniga restriktionerna!
   Att de kan hålla på på detta sätt beror på att det är omöjligt för vanligt folk att motbevisa deras påståenden fullständigt samt på de kontrollerade mediernas MASSIVA propaganda!

   Ett lumpet trick från makten är att jämföra intelligenta, ifrågasättande och forskande människor med sk ”plattjordare”. Principen för denna metod har används och används fortfarande i mycket stor utsträckning i flera andra sammanhang!

   • Myndigheterna säger inte vad jag vet att folk dör AV Covid-19 utan säger att de dör MED Covid-19 och oftast har andra sjukdomar och en ansenlig ålder i bagaget.

    På FHM står ”Statistiken visar antalet personer med bekräftad covid-19 som avlidit, oavsett dödsorsak”

   • Plattjordförolämpningen används ju också av ”våra egna”. Se ”Petterssons” arroganta svar på ett tidigare inlägg i denna tråd. För övrigt är det väl egentligen ingen sedan långt före egyptierna som hävdat att jorden är platt. Det som har varit (den religiösa) stridsfrågan är om jorden snurrar runt solen eller tvärt om.

   • @Pettersson

    Jo, men alla som jag talar med och som jag försöker ’väcka’ tror att myndigheterna menar att alla dör AV COVID- 19! Det finns helt klart en avsikt att skrämmas, vilket också de galna restriktionerna styrker!

 9. Måndagsnytt – Stefan Bluffeens tal. När konverterade Stefan Löfven till islam – historiens sämsta tal.

  Publicerat av svensken Christer Bigander boende och arbetande i Manila, Filippinerna på sin YouTube-kanal Swexit TV

 10. Vem har tid att lyssna på denna vingelpellen som påstår att han talar till folket. Ena veckan gäller öppenhet och nu är det 8. Nästa vecka gäller säkert öppenhet. Alla skadade våldtäktoffer som lever varje dag med det han och de andra rövarna i regeringen har utsatt dem för. Barn som blivit hotade och rånade samt pissade på. Sossarna är helt ansvariga för att infört multikulti i vårt stabila samhälle.

 11. Jag tänker göra min plikt när statsministern och regeringen gör sin PLIKT gentemot riket och det svenska folket.
  Fram tills dess kan han och denna falska regim dra åt helvete.

 12. Visst är det märkligt att bli uppläxade av en figur som själv gjort allt fel i fem år utan att lotsas om det att han dessutom importerar över hundratusen människor som vi inte vet ett dugg om gör honom inte ett dugg trovärdig.

  Tvärtom är han föraktfull mot folket. När få vi se ett eldande tal till
  nationen om det allt brutalare våldet i samhället, men det lotsas han
  inte om.

  • Gjort fel i 5 år? Vad menar du Tony?
   Han är ju 63 år. De första 5 åren av sitt liv kanske han inte gjorde något fel. Men det har han nu tagit igen med råge.

 13. Lyssnade inte på Steffe ikväll…
  Men får väl göra det. Nån gång.
  Vad tillför det att lyssna på honom när han läser från ett papper vad någon annan skrivit?

 14. Ekonomiprofessor Lars Calmfors i TV4

  ”Svenska strategin är ett stort misslyckande”
  Man borde ha gjort en lockdown.

  Veckans skärpta restriktioner efter att smittspridningen skenat den senaste tiden imponerar inte på ekonomiprofessorn Lars Calmfors. Calmfors menar att man borde gått ännu längre och gjort en lockdown. Ganska stora restriktioner leder till stora ekonomiska kostnader. Det blir en bättre balans mellan både smittbekämpning och de ekonomiska kostnader om man tar i lite mer. Hårdare nedstängning under kortare tid är att föredra, säger Calmfors.

  https://www.tv4.se/artikel/2EFnPau9wU75p1zHIB1YVT/den-svenska-strategin-aer-ett-stort-misslyckande

  Anders Lindberg: ”Kommer inte hindra smittan med lockdown”

  Anders Lindberg, politiskt chefredaktör på Aftonbladet, och Amanda Sokolnicki, ledarskribent på Dagens Nyheter reagerar på ekonomiprofessorn Lars Calmfors hårda kritik mot regeringen. Sokolnicki, menar att regeringen i veckan givit sig själva underkänt.

  https://www.tv4.se/klipp/va/13304785/anders-lindberg-kommer-inte-hindra-smittan-med-lockdown

 15. För några veckor sedan LÄTTADE man på restriktionerna på äldreboenden. Man ÖKADE antalet personer på evenemang mm. Redan ett par veckor senare meddelas det motsatta.
  Vad fan håller de på med? Tror de att det hjälper med ett tal till nationen?

  (Kan inte en modig journalist fråga Tegnell vilka vetenskapliga rapporter som ligger till grund för den svenska ”strategin”. Sistnämnda kan då också med fördel också förklaras och tydliggöras.)

  • Hela övriga världen gör fel, och Sveriges rikspajas gör rätt, och vill att Sverige ska vara ett gott föredöme.

   Ni hör…Sverige behöver akut vård !

   Bort med idiotin och inför ANSVAR och FÖRSTÅND !
   ( Allt emot vad Socialdemokraterna förespråkar. )

 16. Steffe är verkligen den pajas som vet vad han talar om. För det där med att GÖRA FEL har ju gått som en röd tråd genom hela hans bedrövliga ledarskap.

 17. skulle dock vilja korrigera herr stormufti Steffe
  allt han gör fel 🧕🐫🐪🚀🕌 får 🇸🇪 lida för längre fram.

Kommentera