Flicka våldtagen i Eslöv

BROTTSLIGHET. En minderårig flicka blev utsatt för en våldtäkt vid en lekpark i Eslöv på lördagskvällen, skriver Sydsvenskan, bakom betalvägg.

Tidningen skriver att polisen fick in larmet vid 21.40 under lördagen och att våldtäkten ska ha skett centralt och utomhus.

Vi har inte gripit någon, men säkrat spår. Avspärrningar har satts upp och vi har haft såväl spermahundar som tekniker på plats, säger Andreas Hulting, befäl vid polisens regionledningscentral, vid 04-tiden på söndagsmorgonen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Flicka våldtagen i Eslöv

 1. När det gäller vissa invasiva arter är myndigheterna tydliga;

  “Parkslide är en seglivad växt med mycket stark spridningskraft, som har förmågan att ta över stora områden snabbt och tränga ut andra arter. Till utseendet är den lik bambu.” (Naturvårdsverket)

  Tänk om andra förvaltningsmyndigheter kunde vara lika tydliga och handlingskraftiga inom sina kompetensområden. (Här skulle de bara behöva byta ut parkslide och bambu mot lämpliga substantiv.) 😉

 2. Att naturvetare och biologer vet att invasiva raser ställer till stor skada i vårt land, det gäller tydligen bara växter och djur så det borde också gälla alla däggdjur.
  Undrar varför det inte gäller människor fastän det tydligt och klart finns bevis på vissa människoarter inte passar in i vårt samhälle.
  Hur många feminina tonåringar skall behöva traumatiseras bara för de invasiva ej hålls borta.
  Politiker är ju också föräldrar med flickor men anser tydligen att det är ett pris vi måste betala för att vara humana mot alla utom brottsoffren.

 3. Eva! Har du aldrig hört rika som troll.
  Betalväggar ett sätt att inskränka den fria rätten att säga sin mening.
  Exakt så har många nationer styrts, tro inte att Sverige var först.

Kommentera