Nummer 39 fälld i Kungsängen


VÅLDSVÅGEN. Strax efter klockan 23 på lördagskvällen hördes skottlossning i Tibbleområdet i Kungsängen, Upplands-bro kommun, norr om Stockholm.

Enligt boende i Tibble ska den misstänkta skottlossningen ägt rum i närheten av Hallonvägen/Hjortronvägen.

I området hittades en man i 25-års åldern skadad på platsen.

Polis och ambulans har kallats till platsen. En stor polisinsats pågår med avspärrningar, vittnesförhör och jakt efter gärningsmän. Mellan 12 och 15 polispatruller är för närvarande i området, liksom polishelikopter.

Det är rörigt på platsen med kaosfolk som försöker ta sig igenom polisens avspärrning och fram till den skjutne. Tidigare rapporterades att mannen förts till sjukhus med ambulans. Det var fel, sjukvårdspersonal försökte rädda honom på plats men han avled.

Polisen

– Pettersson säger att årets säsong håller tempot. Förra året fälldes 39:an den 20 december i Kristianstad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Nummer 39 fälld i Kungsängen

 • Benke

  Ska bli intressant in på nya året när Lennart Wallberg har räknat ihop antalet mord i Sverige under 2020.

  Gilla

 • Lite

  ATT HÖRA EN AVRÄTTNING

  I går kväll när jag satt och läste Petterssonsblogg och annan läsvärd alternativmedia så hördes plötsligt skottlossning på håll. 3 – 4 skott med automateld och sedan två enkelskott. Sen blev det tyst. Det var inte det ”tunga” ljudet av automatkarbiner etc som dygnet runt kan höras från Livgardets skjutfält vilket ligger några km bort. Det här lät som ett mindre vapen och det kom från betydligt närmare håll. När sen en helikopter kom och flög runt över trakten så anade vi… Och idag vet vi…

  Det var 39:an.

  Jag minns ljudet av skotten som om det hände precis nyss.
  Ljudet av en avrättning.
  En dryg kilometer bort.
  Det är nog nu.
  Vi måste alla hjälpas åt att slänga ut de ansvariga. De ansvariga politikerna ur riksdagshuset och det ansvariga klientelet ur landet.

  Men hur…? Jo, här är förslag till hur Du kan börja:
  – Mjukstarta med att ge sossarna ett tjyvnyp; Dom har en annons på YouTube just nu där dom föfsöker värva medlemmar. Där kan Du gå in och ge dom en tumme ned 🙂 I skrivande stund leder ”Tumme ned” med 2146 mot 1016. Länk: https://www.youtube.com/watch?v=gd5VzdjHpkw
  – Fördjupa Dina kunskaper om hur illa det står till i landet och världen genom att lyssna på Carl Norberg två ggr i veckan på YouTubekanalen ”De Fria”.
  – Engagera Dig, Bli medlem i något politiskt parti som vill återställa Sverige.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Trots bedrövelsen med pandemin känns det på något konstigt sätt tryggt och igenkännande att vissa delar av samhället är som vanligt med invandrarvåld, skjutningar, knivmord, personrån och brinnande bilar. Undrar om det är det Löfven skall tala om ikväll att vinsten nu är på gång?

  Gilla

 • Pålsjö

  På Danmarks Radios hemsida finns en lång och utförlig artikel, med rubriken: ”Nästan en skjutning varje dag: Få en översikt över gängbrott i Sverige”. DR skriver att invandrare och ättlingar utgör hälften av alla misstänkta brott i Sverige…att det finns 50 gänggrupper enbart i Stockholm…jämfört med 81 st. i hela Danmark, o.s.v.
  I artikeln finns även en kortare video med Jimmie Åkesson, tillsammans med Danmarks tidigare integrationsminister Inger Støjberg.

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/naesten-et-skyderi-hver-eneste-dag-faa-overblik-over-bandekriminaliteten-i-sverige#!/

  Gilla

 • Pålsjö

  Skottskadade i Stockholm kostar 266 000 i snitt. Mellan 2009 och 2019 har i Stockholms län 400 personer vårdats till en kostnad av över 100 miljoner kronor, och i år har vården av 38 skottskadade personer kostat 10 106 306 kronor.
  Källa:
  https://www.fplus.se/skottskadade-i-stockholm-kostar-266-000-i-snitt/a/7KlLpV

  Gilla

 • compulsoryunion

  Asylrätten bör ta hänsyn till att större risk bli skjuten i Sveriges miljonförlustprogram än i hemlandet?

  Gilla

 • filip2010

  Med tanke på att det är kaos på platsen och det krävs 10-15 polispatruller förstår man vad det rör sig om för klientel vad kostar detta ? Morgan Avgå du är toltalt Värdelös du kan inte sköta ditt jobb det blir bara värre och värre s trots dina upprepade lögner om mer poliser mer Fängelser mm mm detta skulle gjorts för 30 år sedan eller hellre påbörjat utvisning och stängd gräns inse utan återvändning är Sverige förlorat

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: