Polis tycker inte polis ska tala klarspråk

POLISEN. Fredrik Brokopp är fackligt engagerad polisinspektör i nördvästra Skåne. Brokopp tycker inte om att Erik Nord, chef över polisen i StorGöteborg kallar en spade för en spade.

-Pettersson tycker att Fredrik Brokopp ska byta jobb. Vi har inte för många poliser som talar klarspråk utan för få. Fredrik ”hör inte hemma” i poliskåren som ska skydda medborgarna.

Om Erik Nord på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Polis tycker inte polis ska tala klarspråk

 1. En sådan som brokopp eller vad fan han heter borde inte få vara polis. Han är en skam för kåren. Problemet inom polisen är att alla som säger sanningen ska tystas ner. Heder åt Erik Nord. 👍👍

 2. Självklart ska man kunna säga att en utländsk brottsling inte hör hemma i Sverige…

  Nord har mer råg i ryggen och kallar en spade för en spade. Det är mer än vår fega regering gör.

 3. Personerna kom alltså från Rumänien, enligt polischefen. Var det rumäner eller zigenare? Alla rumäner är nämligen inte rumäner.

  Häromåret träffade jag nämligen en rumän, som drog upp en mycket skarp skiljelinje mellan zigenare och rumäner. Det är två helt olika folkslag.

 4. Jag googlar åt er.

  https://srsgroup.se/

  Scandinavian Risk Solutions. Se till att ni inte hamnar i deras rullor. De är med största sannolikhet närstående till Expo. Ett riktigt Bogus-företag.

  De borde granska Brunknopp.

  Ha, ha, det var ett skämt. De granskar bara personer till höger om MP.

  MickeP

 5. Brunknopp borde hålla käften. Själv fick jag SRS (googla för info) efter mig mig för att jag uttryckt politiska ståndpunkter på olika bloggar. För detta betalade EBM drygt 18 000 SEK av skattebetalarnas medel (jag har fakturan). Om Brunknopp ska vara ute på sociala medier och i polisens namn kritisera högre chefer borde ju också han – i konsekvensens namn – erbjudas en granskning av SRS. På skattebetalarnas bekostnad.

  Eller?

  MickeP

 6. ”Formuleringen” är värre än den verklighet den beskriver.

  Ett av oändliga uttryck för vårt numer sjuka land.

  Verkligheten är det inga problem med, med nåde den som
  ärligt beskriver verkligheten. Så går det till när endast en
  uppfattning är tillåten!

 7. Erik Nord har talat klarspråk vid något tidigare tillfälle. Så kan vi inte ha det. Här måste regeringen ingripa. Vad är han heter den lille runde? Rasmus Johansson?

 8. Erik Nord verkar vara en rejäl och hygglig och rakryggad människa som inte håller på och fjantar och smörar uppåt.En duktig Polischef som förtjänar all respekt.

 9. Polis tycker inte polis ska tala klarspråk, det förklara till en del varför så många brott inte klaras upp !

 10. Nästa steg är kanske att våga skriva signalement? Även om det handlar om personer med utländsk härkomst?

 11. VET….
  DET HÖR INTE HEMMA HÄR UNDER DENNA RUBRIKEN, MEN VAR TVUNGEN ATT LÄGGA IN DETTA !

  Det är så klart AFTONBLADET som gör ett vanligt totalt sjukt reportage om Jenny Strömstedts gamla skilsmässa som skedde för många år sedan (allt medans våra barn gruppvåldtas och rånas och torteras).

  NU TILL DET SINNESSJUKA:
  Donald Trump är delaktig i Jenny Strömstedts fd. skilsmässa!!!
  HUR SJUKT FÅR DETTA VARA !?
  Läs utdraget här under, av enligt Aftonbladet Jennys Strömstedt inlägg !!!

  Hon ( Jenny S ) jämför också sin skilsmässa med hur Donald Trump inte har agerat efter valet i USA:
  – Trump är just nu urtypen av hur man inte ska göra i en skilsmässa. Han erkänner inte att han är en del av problemet själv. Erkänner inte det faktum att det är över och att han måste lämna. Sen gör han det svinjobbigt för Biden att ta över.

  Ps.
  ÄR DETTA SJUKT, ELLER ÄR DETTA TOTALT SINNESSJUKT !?

  Är detta opartisk bra journalistik!?
  Ska Aftonbladet få dina skattepengar!?

  Ps. Igen…ja poliser ska tala klarspråk, och inte låta sig tryckas ner av hycklande knäböjande falska PK-fjantar.
  ☀️☀️☀️☀️☀️ till er poliser som är rakryggade ärliga hårt kämpande riktiga poliser.

 12. Jag trodde att det första man fick lära sig på polisskolan var att tala ärligt och klart. Några andra poliser vill jag inte ha att göra med.

  Är månne Fredrik Brokopp utbildad på Södertörns högskola? Eller siktar han på att bli justitieminister?

 13. Vad är det för fjanteri, att man inte ska få tala klarspråk. Det är på grund av allt dalt och all feghet, som Sverige befinner sej i totalt fritt fall. Det är dags att ta i med hårdhandskar om vi överhuvudtaget kan få rätsida på Sverige igen. Jag är så vidrigt trött på dumskallar, tvi vale.
  Varför ska vi låta invällarna ta över, vi ska dessutom försörja dom, stryka dom medhårs och låta dom härska över oss. ALDRIG.

 14. Han siktar på ombudsmannajobb inom sossesfären eftersom han tydligen inte vill fortsätta som polis.
  Min erfarenhet om småpåvar inom facket är de är näst intill odugliga inom respektive yrkesgrupp, som utan tvekan köper odugliga politikers idéer om hur facklig verksamhet skall bedrivas gentemot arbetsgivaren.

  • Japp, alternativt att sikta på polisens chefstjänster, det gäller ju då i god tid före att visa upp sin fina värdegrund.

  • De enda jobb de skapar är nerlagda anmälningar som då påverkar uppklarningsprocenten negativt. Den där Broknoppen verkar sakna något i knoppen.

 15. En stor del av den svenska poliskåren är bara politiskt korrekta socialarbetare i polisuniform. Förmodligen hör Brokopp till denna skara som för övrigt även den förre rikspolischefen Dan Eliasson tillhörde. Ni vet han som relativiserade en ”nyanländ” mördares knivdåd mot en personal på ett boende i Mölndal med att mördaren måste haft en svår uppväxt och därför egentligen inte kunde ställas till svars för sina handlingar! Erik Nord har också tidigare varit förhållandevis PK men har på senare tid bekänt färg och visat sig stå pall även för ganska hårda attacker från den ”goda” sidan.

Kommentera