Att Åkesson delade ut flygblad var det värsta som hände år 2020

MEDIA. Att Aftonbladet har svårt med proportioner och sanning vet vi sedan gammalt men jag undrar om vi inte har ett nytt rekord på gång?

Jonna Sima. Foto: Bengt Oberger, Wikipedia

Jonna Sima har arbetat som nyhetsreporter på bland annat DN.se och SVT samt varit researcher på TV4:s Förkväll och Studio Virtanen i TV8. Numera är damen ledarskribent på Aftonbladet och Anders Lindberg är hennes chef.

Jonna Sima tycker alltså Jimmie Åkessons resa till Turkiet och grekiska gränsen för att dela ut flygblad var det värsta som hände under 2020.

Då har vi ändå terrordåd med halalslakt i Frankrike, 12-åriga Adrina som blev skjuten till döds, drygt 6000 döda med covid-19, mordet på Wilma med hennes huvud i en väska, våldtäkter, BLM med upplopp i Sverige, klankriminella, obefintlig beredskap, bomber, skjutningar, rån nästan dagligen, förnedringsrån, med mera att jämföra med…

Dessutom är Jonnas vinkling lögn, Jimmie åkte i början på mars och WHO förklarade corona-viruset som en pandemi den 11 mars och först den 19 mars, då Jimmie var hemma för länge sedan, förbjöd regeringen icke-nödvändiga resor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Att Åkesson delade ut flygblad var det värsta som hände år 2020

 1. Mycket tydligare än så här kan väl inte bristen på intelligens o sunt förnuft se ut. Iq är i nivå med en daggmask eller lägre. Vi behöver öppna mentalsjukhusen igen för behovet är ofantligt. De som först måste in är samtliga i nuvarande regering men även de flesta s.k. journalister.

 2. Det säger allt om Sima. Tänk att det går att förnedra sej själv på detta sätt.
  Tänk att hatet kan vara så starkt, att hon blir totalt förblindad.

 3. Att jobba under Anders Lindberg sätter sina spår, när man ser på
  vilka ställen hon jobbat på blir inte resultatet inte bättre än så.
  Är man regeringens megafon så är man , men huvudsaken är att
  SD är landets största parti, det kan Jonna Sima inte köra ett piss åt!

 4. Det här måste vara bland det värsta som har hänt:

  ”På Södermalm i Stockholm har högerskor stulits vid ett flertal tillfällen. Herrskor får man förmoda.Vem som har gjort det och varför är oklart och polisen står handfallen inför den något udda brottsligheten, rapporterar lokaltidningen Mitt i.”

  En kriminell enbent fattigpensionär. Rätt man på rätt plats vid rätt tillfälle.

 5. Om man vill kalla sig för seriös journalist så bör regel nummer 1 vara : att hålla sig till rimliga propotioner.Regel nummer 2 : ta reda på fakta innan man publicerar något.Sanningshalten i det man skriver är ju väldigt lätt att kontrollera om man inte bara sitter på rumpan på en tidningsredaktion och “tycker “en massa.Det finns ett fåtal duktiga och seriösa journalister i Msm.Jonna Sima tillhör inte den kategorin.

 6. Den research som Pettersson klarar av i sin stuga på landet klarade inte Jonna Sima i det stora redaktionshuset med alla resurser i huvudstaden.

 7. Borde inte alla svenska politiker tänka på svenska medborgares rättigheter i första hand? Svenskar är nog trötta på politiker, som så lättvindigt skänker bort svenskarnas välfärd och har delvis förstört rimlig säkerhet på gator och torg. Åkessons handling är ett konkret exempel på vuxet ansvarstagande för Sverige. Jonna Sima tycks ha märkliga perspektiv.Exempel på hemska handlingar i Sverige är bl.a. : https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/ranades-och-torterades-till-dods-nu-atalas-fyra-man
  plus:
  https://www.msn.com/sv-se/nyheter/watch/ton%c3%a5ringar-r%c3%a5nades-och-torterades-p%c3%a5-kyrkog%c3%a5rd-%e2%80%93-nu-%c3%a5talas-tv%c3%a5/vp-BB1b69mp
  I normala fall lika avskyvärt oavsett vem, som gör vad men ibland typiska hatbrott och det är då extra viktigt att notera vem, som gör vad och varför.

 8. Det finns en yrkesgrupp i Sverige som är alldeles för stor.

  Det är de som jobbar inom kategorin enfaldiga journalister.

  De människor som vill förkovra sig ,skaffa sig goda ämneskunskaper och utveckla sitt breda tänkande, på ett självständigt sätt.

  Ska helt klart undvika så enfaldiga journalister som Jonna Sima. Hon drivs enbart av sin egna personliga egoism och en väldigt smal politiska åsikt.

  Hon kan inte acceptera den bredd på olika åsikter, som finns runt om i Sverige. Hon vill inte att människor ska kunna ha en annan åsikt en hennes egen.

  Att som journalist hålla på att driva agenda och så uppenbart kränka andra människor. Är verkligen ett riktigt lågvattenmärke. Det gör bara de som ingår i gruppen enfaldiga journalister.

 9. Jag hoppas verkligen att hon står för detta när vindarna vänder?? Men min instinkt säger mig att hennes förklaring kommer att vara “vi såg inte detta komma ” har jag rätt eller fel.

 10. Dessa människor är ju helt hjärntvättade och sjuka! måste jag säga!
  Och det! säger allt om regimmedierna och de regimtrogna medierna samt deras imbeciller och/eller folkförrädare till anställda!

 11. Ett till exempel på partiboksonanerande sosseinavel, herre hjälp oss mot dessa ondheter o lägg ner aftonslasken

 12. “Utsatta flyktingar” ???? Dom flesta är män ,man undrar om inte dessa är Is folk som Erdogan vill ska ta över Europa med våld och terror. Hon har väl inget annat att skriva om och försöker väl hitta på saker att smutskasta SD med 8 månader för sent.

 13. Du milde vilket stolpskott upplärd och hjärntvättad av master himself Anders Lindberg Sveriges störste dåre.

 14. Vi lever onekligen i ett splittrat samhälle och inte blir det bättre av alla extrema åsikter som sköljer över oss från sk ‘opartiskt’ vänsterfolk.
  Har sagt det förut och säger det igen. Vi kommer förr eller senare att behöva börja dela upp oss i olika länder där konservativa hålls för sig så får det ‘liberala’ vänsterpacket förstöra sina länder i kaos och undergång

  • Helt rätt 👍 bra sammanfattat.

   Det vore en underbar härlig åtgärd. ☀️☀️☀️☀️☀️

   Att se PK-dårar och övriga lättledda dum-naiva hycklande knähundar, att de dagligen kulturberikas av alla möjliga brott som de själva har skapat.

   Allt medans vi verklighets närvarande och upplysta människor lever i HARMONI, TRYGGHET, RÄTTVISA och FÖRSTÅND !

   Så så härligt det vore 😁

Kommentera