Tre rån på två timmar i Borås

VÅLDSVÅGEN. Tre mindre livsmedelsbutiker i Borås utsattes för rån eller rånförsök under loppet av två timmar på måndagskvällen. Vid ett av tillfällena knivskars en person av rånarna, enligt Borås Tidning, bakom betalvägg.

Steget Efter

Ingen har gripits, men polisen bedömer utredningsläget som gott.

– Det har gjorts en del beslag och det finns en del iakttagelser. Utredningsläget är gott, säger Morten Gunneng vid polisen till TT.

Under kvällen och natten har gärningspersonerna sökts, bland annat med hjälp av hundpatrull.

-Pettersson säger att Borås verkar vara en spännande mångkulturell stad. De senast dagarna har vi haft mord, bombattacker, beskjutning av buss, rån med mera…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Tre rån på två timmar i Borås

  1. -Pettersson skriver här ovanför att Borås verkar vara en spännande mångkulturell stad. “Mångkulturbeslutet måste upphävas”, skriver Patrik Engellau på Det Goda Samhället (2018), och inleder med, citat: “År 1975 fattade en enig riksdag beslut om att införa mångkultur i Sverige. Min uppfattning är att den eniga riksdagen inte förstod vad den fattade beslut om. Mycket få svenskar för fyrtiotre år sedan hade minsta aning om vad kultur är för något. Utan att vara nedlåtande vill jag påstå att riksdagsledamöterna inte upplevt någon annan kultur än den svenska även om de någon gång faktiskt kommit i kontakt med andra västerländska kulturer. De hade kanske varit i USA och kommunicerat på stapplande engelska eller kanske till och med varit på charterresa till Kanarieöarna och beställt middag på samma trevande engelska språk. De hade ingen aning om hur olikartade folks tänkesätt och beteenden faktiskt är i olika kulturer. De trodde – det kan låta som en nedvärderande bedömning, men jag har upplevt det hos mig själv – att alla andra folk innerst inne egentligen tänkte som vi svenskar gör eftersom vårt och andra västerländska folks tänkesätt är så självklart rätt i våra egna ögon”…och Patrik Engellau avslutar artikeln med “:..mångkulturlagen. Den är helt förnuftsvidrig. Man kan inte acceptera att sharia och svensk lagstiftning existerar sida vid sida och med samma rättigheter. Någon kultur måste tillåtas dominera. Till slut blir det så. Ju längre förvirringen råder desto mer sannolikt blir det att shariaanhängarna, som inte tror på mångkultur, kommer att vinna kulturkampen. Enda lösningen för oss som tror på de västerländska värderingarna, menar jag, är att riksdagen säger stopp och belägg, nu upphäver vi mångkulturlagen och bestämmer att det är riksdagens egna lagar som ska gälla.:

    Läs hela Patrik Engellaus artikel med kommentarer här:
    https://detgodasamhallet.com/2018/03/25/mangkulturbeslutet-maste-upphavas/

Kommentera