Afghanstrejken – vad hände sen?

INVANDRING. Fatemeh Khavari, är född år 2000 i Teheran i Iran, och är en afghansk aktivist i migrationsfrågan, speciellt när det gäller afghanska män från Iran. Khavari grundade organisationen Ung i Sverige år 2017, som fick stor uppmärksamhet efter sittstrejken under hösten 2017. Fatemeh Khavari sittstrejkade tillsammans med mest unga män med rötter i Afghanistan som i de flesta fall hade fått avslag på sina asylsökningar. Aktionen pågick i cirka 58 dagar från 6 augusti till 2 oktober.

Fatemeh Khavari blev stammis på bloggen och hjälte hos okritiska svenska medier. Nu söker Khavari uppmärksamhet igen, denna gång tillsammans med den svenskhatande somaliskan Bilan Osman.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Afghanstrejken – vad hände sen?

  • Räcker inte Kungen. Allt för många har fått det på falska grunder.
   Ljuger om varifrån de kommer, en av orsakerna att det inte går att skicka tillbaka vissa.

 1. Om Bilan Osman och Fatema Kavhari inte gillar Sverige och svenskarna så är rådet att det finns andra länder att bo i där de förhoppningsvis kan trivas bättre.

 2. Det blev väldigt tyst om den där passhistorien.Msm la väl locket på antar jag.Ingen skugga får falla på Aschberg gunstling……

  • Helt säkert är att afganskan samarbetar med Robert Askberg. De trängde gemensamt in i en frisörsalong I Stockholm och trakasserade en frisörska. De spelade själva in det och offentliggjorde det.

   Uppskattades endast av sadistiska kommunister.

   • @ G Nordström

    Sadistisk personlighetstyp och tron på den kommunistiska ideologin är olika sfärer. I vissa fall sammanfaller det. Överlappning.

Kommentera