Spenderade en miljard för att Trump skulle förlora

UTRIKES. Den tidigare New York-borgmästaren Mike Bloomberg spenderade 110 miljoner dollar, nästan en miljard svenska kronor, av sin privata förmögenhet i ett försök att stoppa Donald Trump från att vinna presidentvalet, skriver AP. Pengarna gick till delstaterna Florida, Ohio och Texas – i vilka Trump segrade över Joe Biden, skriver Politico.

Michael Blomberg Foto: Gage Skidmore CC-licens

– Ja, han spenderade mycket. Men allt beror på hur och när vi pratar med våra väljare. Det var för sent, säger Alex Sink som hade hand om pengarna.

-Pettersson noterar att pengar inte är allt, inte ens i USA. I de stater där Bloomberg satsade mest, Florida, Ohio och Texas vann Trump och Mike Bloomberg satsade även enorma pengar på att försöka bli demokraternas presidentkandidat men misslyckades. Sedan säger inte de enorma summorna så mycket när man inte vet hur mycket motståndarna satsade.

Blått är demokraterna – Rött republikanerna

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Spenderade en miljard för att Trump skulle förlora

 1. Han är bara en, många som inte skyltar med det.
  Betalar de till rätt personer så får de bra utdelning.
  När till och med valmyndigheten påstår att det varit det mest rättvisa då borde även den dummaste förstå att något inte stämmer där heller.

 2. Tänkvärda inlägg här , det är något att begrunda i dessa mörkrens tider .
  Mvh Sjöström

 3. Intressant att storföretag och de rikaste globalisterna, är de som sponsrar Demokraterna.
  Biden med vänner, låtsas företräda de s k utsatta och arbetarklassen men allt Demokraterna gör, går emot minoriteter och fattiga. De vill säkra väljare, likt Löfvén, genom ösa bidrag över dom.
  Offerrollen gör dom beroende av bidrag, istället för att själva ta ansvar för sina liv genom jobba.
  Trump och de konservativa, är det nya arbetarvänliga partiet men företagen gynnas samtidigt.
  Man vill prioritera landets medborgare, vilket borde vara en självklarhet. Hur kan andra länders medborgare bli viktigare än sina egna?

 4. Mycket pengar… Men sett till vår statsskuld är det desto mindre. För det motsvarar bara den svenska ökningstakten på knappt ett dygn.
  1 miljon i minuten, blir 60 miljoner per timme, blir 1 440 miljoner varje dygn ! Och detta, hör o häpna, anses av den s.k. eliten vara en obetydlig nivå på skuldsättning. Ja, tacka för det, när det är barnbarnen som blir tvungna att sanera våra fadäser. Däremot anses, av samma s.k. elit, att 0,04 % av den livsviktiga gasen Co2 (alltså 0,0004 delar) vara ett hot mot livet på jorden. Alla vet ju innerst inne att klimatnojan bara är ett verktyg för att kuva pöbeln, och har en helt annan agenda. Nämligen makt och ekonomi till de redan besuttna. Och detta falsarium stöttas fullt ut av vänstern !!! Milda makter.

 5. Synd att inte Mini Mike kastade bort mer pengar. Enda sättet att få en fri och rättvis värld är att avlöva dessa globalister så att de tappar allt inflytande.

Kommentera