Stäng

Dom kallar sig bärplockare men är kriminella

BROTTSLIGHET. Minns ni att den tidigare statsministern Göran Persson (S) sa att vi inte skulle ha någon social turism, där får vi inte vara naiva? Det var när EU skulle utvidgas, vi fick kriminell turism som har hållit på i många år utan att politikerna tar det på allvar.

Alp Harun har filmat nedanstående film i Tönnebroskogen, Söderhamns kommun, Gävleborgs län. De kallar sig bärplockare men de är kriminella parasiter och påminner om metalltjuvarna jag har fotat spåren av nedan.

Det är människor, troligen av folkgruppen zigenare, och ingen grupp har blivit så positivt särbehandlade som dessa och de visar sin tacksamhet mot sina värdar på ett märkligt sätt.

Hur många sådana här soptippar finns i Sverige?TIDIGARE 2020-01-21. Hemma hos zigenarna byggs det palats för bidragspengar och brottslighet, men här…

BROTTSLIGHET. Stärkelse används i livmedel, ofta som förtjockningsmedel. Den främsta användningen är dock teknisk, för tillverkning av lim och etanol, som fyllnadsmedel i läkemedel, som tillsats i tryckfärger och som bindemedel vid tillverkning av papper och textiler. I moderna engångsförpackningar används ofta stärkelse för att öka naturens förmåga att bryta ned dem.

Utanför Stigtomta i Södermanland ligger en nedlagt stärkelsefabrik, Eco Starch, som gick i konkurs i slutet av 90-talet. Fabriksbyggnaden och markområdet köptes 2005 upp av Per-Magnus Johansson, som också är vd för bolaget Forsbecks, en spannmålsgrossist som drivs från Skänninge i Östergötland. Tanken var att starta fabriken igen men av olika anledningar har det inte gått.

Sedan 4-5 år tillbaka har det uppstått andra problem. Fabriksområdet har ockuperats av bulgariska zigenare. Polisen har kontaktats men de har inte befogenheter att köra bort folk som bosatt sig utan lov på någon annans mark!!! Även kronofogde och socialtjänst har varit inkopplade, i varje fall på sommaren var det barn där.

När jag läser brottsbalken så hittar jag minst tio lagar som borde räcka för vräkning, men lagen gäller tydligen inte alla. Ägaren måste vara en fridsam man, hans eller företagets egendom blir förstörd, flata myndigheter vill inte agera och ändå uppstår det inga medborgargarden. Hur länge dröjer det när myndigheterna inte kan skydda befolkningen?

Nåväl, idag åkte Pettersson förbi som jag gör då och då och det är ingen vacker syn. Ännu en gång visas samhällets flathet upp. Fabriksområdet är om inte totalförstört så bra nära. Det ryker i en tunna, det ligger bilvrak, , inne i en byggnad står en bil med Bulgariska skyltar, det hänger tvätt på tork, osv. helt klart bor det folk på området och smälta metallklumpar tyder på att någon ägnar sig åt metallhandel.

Det kostar en mindre förmögenhet att rusta och sanera området efter zigenarna. I stället hade det kunnat användas som lager eller garage men men…

När PK talar och skriver om fattiga EU-migranter är det ofta kriminella zigenare det handlar om. Människorna som ställt till det som ovan är kriminella. Vill någon tigga och håller rent runt omkring och låter bli att förstöra så går det bra på de flesta ställen.

Det stämmer säkert att många lever ett eländigt liv, men en del har dubbla bostäder, ett ruckel att visa för media och myndigheter, och en skaplig bostad där de bor, andra zigenare lever lyxliv.

Daily Mail har visat hur zigenarna bygger palats hemma för bidragspengar och brottslighet. Även rumänska tidningar skriver om detta.  Dock inga svenska vad jag vet, trots att de lovar att de inte döljer något för oss.  

Nedan kan ni se en litet annorlunda bild av hur många romer lever, det är de som organiserar det som inte finns enligt PK, människohandel, organiserade tiggerier och stöldturnéer, storskaliga bedrägerier osv. Kanske lite fördelningspolitik skulle hjälpa – ziggisar emellan.

Varför ser man inga tiggare på dessa gator?

Zooma in och se er omkring HÄRTitta hur rent och snyggt det är och fråga er vem som betalar. Frågar du zigenarna på plats så skrattar de och säger metallhandel.

Ni som lägger pengar i tiggarnas muggar bidrar till detta, men det får ni aldrig läsa om i hatmedia.

Läs gärna om När greve Antonius kom till Sverige, och fråga er varför det inte blivit folk av dessa på 500 år trots namnbyten, tattare, zigenare, romer, EU-migranter, tiggare, vilka är det egentligen som förstör deras varumärke…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Dom kallar sig bärplockare men är kriminella

 1. Konstigt att svenskar dels ska bli utsatta för dessa åldringsrånare, metall- och mulitjuvar men även avstå sina lägenheter och egendom till n…r. som är här på betald semester.

 2. Ofta fullt friska 25-40 åringar som vägrar arbeta (det finns enstaka undantag) som år ut och år in hänger utanför ICA COOP SYSTEMBOLAGET jisses…. dom är inte fattiga på samma sätt om 1800 talet! Den dumme yrvakne sportintresserade dokusåpaföljande svensken fattar inget om politik medan dom horar på sina överbeskattade låglönejobb!

 3. 7 kr plastpåse!
  MP förändrar världen till det bättre?
  Vem fan bryr sig vi är i sverige!
  landet som inte bryr sig om parasiter, men skall lam slå landet med idiot skatter för de som arbetar och redan betalar för sig.
  Fantastiskt

 4. Det finns ett stort antal lagparagrafer som skulle kunna tillämpas mot zigenarna, och varför det inte görs beror på våra myndigheter.
  Så fort de slår sig ner i naturen med landägarens tillstånd, längre än en natt så skall de bort. Har de då skräpat ner så ska de bötfällas, här borde Polisen ha makt att ge dem böter på 1000:- som lägst, har de inga pengar skall de direkt ut ur landet, med lämplig eskort. Till detta kunde militär eller hemvärn användas.

 5. Justitieminister Morgan i Sverige, politruk från sossar vill ha det så här. Ni 7-klöver anhängare fortsätt att rösta på dem. Ni som röstar verkar åxå gilla att ha det så här. Våld och hot mot barn och äldre/äldre, våldtäkter, skjutningar, mord.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: