Dags för Donald Trump att ge upp

UTRIKES. Nu är det klart. Joe Biden vinner Georgia och Donald Trump North Carolina. Slutresultatet blir följaktligen 306 elektorsröster för Biden och 232 för Trump. Alltså fick Biden två fler elektorsröster det här valet än vad Trump fick 2016. Dessutom har Biden fått c:a fem miljoner fler röster än Trump.

Trump och Biden. Public Domain

Minst två av Donald Trumps advokater har under utfrågning av domare backat från påståenden om att valet ”stulits” eller på andra sätt utsatts för påverkansförsök, skriver The Wall Street Journal.

Under en domstolsförhandling i Arizona sa republikanske juristen Kory Langhofer under torsdagen att stämningsansökan i distriktet Maricopa inte alls handlade om valfusk. Enligt Langhofer vill Trumpkampanjen och Republikanerna istället uppmärksamma ”ett begränsat antal ärenden” där mänskliga misstag tros ha begåtts, skriver The Arizona Republic.

Även Trumps jurist Jonathan Goldstein säger i domstol att han inte hävdar valfusk gällande 592 omdiskuterade röstsedlar i distriktet Montgomery, Pennsylvania. Det blir ingen omräkning i Pennsylvania.

Dock är valet inte formellt klart. USA:s folk väljer inte president. De väljer elektorer och elektorerna väljer president den 14 december. Presidenten tillträder sedan den 20 januari 2021.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Dags för Donald Trump att ge upp

 1. Efter den 20 januari kommer president Joe Bidens administration och det demokratiska partiet, tillbaks till den verklighet som man ska styra över de kommande 4 åren i USA..

  Redan nu finns det demokrater som inte tänker göra det lätt för Biden. Utan som ser sakpolitiken viktigare än partipolitiken.

  Den demokratiske senatorn Joe Manchin, säger att han inte kommer att rösta med sitt parti, i ett antal viktiga frågor, som demokraterna har drivit.
  När det är dags för omröstning i den kommande senaten.

  Om senaten ev. skulle bli helt jämn, efter omvalet i Georgia, med 50 platser var för demokrater respektive republikaner. Så är ju det väldigt avgörande.

 2. Det är helt klart en elit som styr i bakgrunden men påtalar man det för omgivningen får man en konstig blick. Frågar man varför Trump är dålig får man inte ett vettigt svar. Hur kan en miljardär och med hög iq vara såååå dålig? Donald Trump är en entreprenör som arbetat hårt för att nå toppen. Media har svartmålat han dagligen i 4år. Att folket köper det utan att kolla fakta är för mig obegripligt.

 3. Att en sådan som Biden överhuvudtaget kan komma i fråga i ett presidentval visar att den djupa staten Äger USA genom de kontrollerade medierna!

 4. Så länge det finns rapporter, anmälningar, affidavit, vittnesmål så skall dessa utredas. Innan dess finns ingen anledning för Trump att ge upp. Han är i sin fulla rätt att göra så här enligt konstitutione. Att ge upp nu är att svika sina 73 miljoner väljare varav 80% anser att det finns fog för valfusk.. Jag förstår dock varför media och djupa staten vill att han ger upp. Efter det har han inga möjligheter kvar. Han är en fighter och jag ska se trumprallyt i D.C. idag.

  • Rimligtvis skulle de bli arbetslösa. Men som mottagare av bidrag för att mörka, vinkla och praktisera förljugenhet kan de fortsätta.

 5. Usa har visat att de inte vill ha en kompetent entreprenör som president.
  De föredrar dementa pedofiler i sällskap med en vicepresident iklädd offerkofta.

 6. Valdeltagandet har varit det högsta någonsin. Bidén är den som har fått mest röster någonsin och Trump den som har fått näst mest. Mer än vad Obama fick när han valdes till president.
  Vad säger det? Jag tror man kan säga att det har varit ett enormt arbete och enorma summor av pengar från demokraterna och hela etablissemanget att få folk och soffliggare att rösta på Bidén.
  H&Ms blonderade bimbo till VD lovade att skicka fem miljoner till att hjälpa BLM och att hjälpa svarta att rösta.
  Hur mycket har andra företag och organisationer satsat.
  Wallenbergs var Pro Bidén och klimathysterin, det är stora pengar att tjäna där och rädda människor håller sig lugna.
  Wall Street ville också få bort Trump så inga summor var för stora.
  Det räcker att göra detta i 10 nyckelstater så tar man hem spelet.

 7. Jag vill inte uttala mig om det är valfusk eller inte. Även om många tyckte att Donald Trump var en uppkäftig och kontroversiell president (en dryg skrytmåns) så finns det minst sagt positiva saker att säga om han. Han har inte startat några krig under sitt presidentinnehav. Han har öppnat upp för diplomatiska förbindelser mellan Israel och några arabiska länder. Det kan man inte direkt säga om hans föregångare.

 8. Låt dom ha det.

  Det kommer bli precis som i detta land.

  Dom vill ha det så. Kaos. Korruption. Laglöshet. Klanvälde. Kriminalitet. Sönderfall och katastrof. Inbördeskrig och nytt världskrig.

  Men låt dom ha det. Låt det komma. Låt idioterna inse av egen kraft (om de har ngn) att det som redan är ett faktum och som nu bankar än mer på dörren är den avgrund de kastar oss alla ner i. Nu när det redan är för sent.

  Själv kommer jag se till att inte vara närvarande där det händer.

  Och jag kommer inte att se bakåt. Jag kommer skratta åt idioterna så länge jag lever. På säkert avstånd från stridigheter, blodsutgjutelser och lemlästning.

  MickeP

 9. Förmodligen påtryckningar från the deep stat och ekonomisk ersättning. Nästan alla går att köpa, tyvärr vet de inte sitt eget bästa.

Kommentera