Personrån i Malmöbostad

BROTTSLIGHET. Flera personer har tagit sig in i en lägenhet i centrala Malmö där de tvingat till sig tillhörigheter från två personer som bor i lägenheten. Därefter lämnade gärningspersonerna platsen.

Polisen fick in larmet klockan 19.17 på fredagskvällen.

– Ingen av de utsatta har varit i behov av vård på sjukhus. Annars har jag inta fler detaljer i nuläget, säger Katarina Rusin vid polisen region Syd.

Polisen

– Inga gripna och inget signalement säger Pettersson…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Personrån i Malmöbostad

  1. Och går polisen inte ut med tydliga signalement blir ingen gripen…

    -Det är viktigare för ledarna och media att värna en utopisk idé om att det fungerar att vara snäll mot kriminella och att folk från våldsamma rövarkulturer kan leva i ett förtroende-samhälle som Sverige, än att acceptera att den utopiska idén inte fungerar i praktiken och börja skydda medborgarna som betalat höga skatter i generationer.

  2. Nej, det skulle inte vara bra om de gick ut med att
    gärningsmännen inte talade ren svenska.

    Då skulle vissa kretsar bli kränkta.

Kommentera