Linda Snecker har lösningen, igen

BROTTSLIGHET. Linda Snecker är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för vänsterpartiet samt har äran att vara stamgäst på vår blogg.

Nu kommer Linda återigen med en smart lösning, eftersom det är fullt på våra fängelser tycker Linda att vi kan släppa lös fångarna så blir det plats.

Varför inte Linda tar ett steg till och vill släppa alla fångar är obegripligt, då behövs inga anstalter alls och då kan vi lägga ned Kriminalvården och spara 9,2 miljarder.

Fru Sneckers lösning är alltså att släppa ut kriminella på gatorna, kriminella som redan nu döms till löjligt låga straff och sedan får 30 procent rabatt på dessa.

– Pettersson undrar vad polisen tycker om Lindas förslag? Jag tycker att alla utländska medborgare ska avtjäna sina straff i respektive hemland, då räcker våra anstalter till med råge…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Linda Snecker har lösningen, igen

 1. Ett mycket bättre förslag är att utvisa alla fångar som inte är svenska medborgare. Även de som fått medborgarskap och begått grova brott. Sådär, nu blev vi av med minst 75 %.
  Ingen platsbrist och det behövs inga nya dyra anstalter

 2. Den så kallade kriminalvården är kass. 70-80% återfaller i brott. Totalt bortkastade pengar. Gör om och gör rätt. Lås in buset länge. Gör upp med stat utanför Europa för förvar. Något land som har fått mycket bidrag.
  Linda! Håll käften!

 3. Att “berikare” skulle avtjäna sina straff i sina egna länder är en from önskan. Dessa länder tar ju inte ens emot sina egna kriminella medborgare.

 4. Nu jävlar blir kärringen Snecker blöt i trosorna !
  ”Blattelito” Alsaadi ute ur fängelset: ”Ska fortsätta”

 5. Putin säger att nu kan alla “flyktingar” från Syrien flytta hem och hjälpa till med att bygga upp landet. Hur många har vi i Sverige? Någon som vet?

 6. Linda S. om det var möjligt att utvisa dem direkt så är idén OK.
  I hennes värld blir de utsläppta genast nyttiga för samhället, antar jag.
  Men teori och verklighet är ju inte så vilket vi får sorgliga bevis på varje
  dag.

 7. Vånings sängar löser problemen i stora Barnfamiljer och det kan det ju göra i fängelset också. Och vad trevligt dom kan ha det, när man blir 2 -4 i varje cell. Man kan ju spela fyrmans wist t.ex.

 8. Linda är ett bra ankare i V . Med henne når de botten fortare . Och när deras nya ledare snart börjar få utrymme i medierna så går resan nedåt ännu fortare . Mvh Sjöström

  • Jag är inte så säker på det Peter Sjöström.
   Den siste idioten är ännu inte född.
   Har ju visat sig under åren att de är helt resistenta för fakta.
   Idiotin i detta parti har oändlig

 9. Eftersom det sedan idag kl.11:11,årets karnevaler inletts med narrar och andra rödnäsade pappskallar,har troligen hennes uttalande samband med dessa karnevalister o. maskerader ? 😉

 10. Nooshi Dagostar vill få fler arbetarväljare till (V) men med folk som Linda Snecker kommer det att bli helt omöjligt. En vanlig arbetare är bra mycket mer intelligent än vad Vänsterpartisterna verkar tro.

 11. Jag tycker att det är en utmärkt, fast outvecklad, idé. Frigivningen ska naturligtvis ske i hemlandet, efter fingeravtryckstagning, topsning och chipning. Den frigivna utvisas samtidigt på livstid. Vi skulle spara 5 000:- kortsiktigt per dygn och långsiktigt en god portion av 4,5 miljoner kronor (den genomsnittliga totala kostnade per ekonomisk migrant).

 12. Det går inte att se om en vänsterpartist är mentalt efterbliven eller inte.

  Därför förutsätter jag att alla vänsterpartister är mentalt efterblivna.

 13. Hur extremkorkad kan en människa bli utan att själv lägga märke
  till att hon är ett stort skämt? Satsa på ungdomen säger hon, när
  det inte ens går att få snorungarna att gå ut grundskolan, vad ska
  dom studera då? Koranen, eller Maos lilla röda som Snecker väl
  är förtrogen med?? Det är lätt att va kommunist, man behöver
  inget förstånd att dras med!

 14. Demokrati är ett fantastiskt styrelseskick.

  Det ska Linda Snecker vara tacksam för.

  För det ger henne ett mycket stort utrymme för sina enfaldiga åsikter i riksdagen. Genom vänsterpartiets väljares omsorg.

  Vilket den stora majoriteten av medborgare kan konstatera. Däremot lär de definitivt, inte dela hennes åsikt, i god demokratisk anda.

 15. Ja det är bra om dom frigör en massa platser på fängelserna , för dom skulle behövas för att härbärgera en massa dumma politiker som borde sitta inne på livstid .

Kommentera