Kvinna död efter mordbrand


BROTTSLIGHET. Den kvinna som under måndagskvällen fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter efter en lägenhetsbrand i Gustavsberg i Värmdö kommun har dött. – Kvinnan avled på sjukhus, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Enligt räddningstjänsten ska branden ha föregåtts av någon form av explosion och grannar ska ha larmat om att en glasruta exploderade i samband med branden.

Polisen meddelade under måndagen att det inte fanns någon brottsmisstanke bakom branden. Men det har nu ändrats till mordbrand.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Kvinna död efter mordbrand

 • Bosse S

  Polisen är lata och vill helst lägga ner alla fall, för att slippa anstränga sig.

  Gilla

 • gamgubben

  Hemska tankar dyker upp i min nerslitna hjärna, kan det vara nej usch…
  En äldre person, kan det vara äldrevården som har fått nya arbetsinstruktioner, värme skall tydligen vara bra för att hålla C-19 borta.

  Gilla

  • Stenbock

   Stenbock tror för sin del att hålla MENA-arter borta,skulle förbättra inte bara mot C-19,utan alla former av pester….de bär med sig hit !

   Gilla

  • messkalle

   Kanske någon som ville skiljas enligt utländska seder och bruk. Den som har tillgång till adressen kan enkelt konstatera vem som är skriven på adressen. Nåja, men om den avlidne bott där länge och är en fru/fröken xy-son.kan det inte uteslutas att hennes Svenne blivit sur. Å andra sidan om xy-son varit en av de mycket goda kan det slagit gnistor i sängen.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: