12-åring rånad på mobiltelefon och bankkort i Helsingborg


BROTTSLIGHET. En 12-årig pojke blev rånad i närheten av Kärnan i Helsingborg vid 16.30-tiden. En ensam gärningsman ska ha hotat pojken och stulit hans mobiltelefon och bankkort. Gärningsmannen lämnade sedan platsen till fots, eventuellt i riktning mot Olympia, skriver polisen på sin hemsida.

Pojken fick inga fysiska skador vid rånet och polisen söker nu efter gärningsmannen.

Uppdatering 17.24: Två personer som misstänkts vara inblandade i rånet har gripits.

-Pettersson undrar vad grabben gjort med tanke på justitieministerns uttalande om att risken för oskyldiga att drabbas är liten…

Bild från Expressen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “12-åring rånad på mobiltelefon och bankkort i Helsingborg

 • Tony

  Ja men han är ansvarsbefriad, som alla andra Sossar!

  Gilla

 • Pålsjö

  Dessa avskyvärda ligister som utan förbarmande ger sig på och rånar och misshandlar vem dom vill utan åtskillnad, det spelar ingen roll ens om det är försvarslösa barn, åldringar eller handikappade. Mohamed Omar skriver i ett annat sammanhang om mångkulturen och dess följder (om småbarnspappan Johan som blev misshandlad). Omar skriver att politikerna bor i kulturellt homogena och trygga kvarter, skyddade av Säkerhetspolisen, men att verkligheten är en annan för den som inte har något val utan som måste bo i mångkulturen, vilket Omar gjorde under 13 års tid i Gottsunda utanför Uppsala. Där blev han nästan dagligen vittne till knarklangning, han bevittnade gängbråk med knivar och att det sköts med skarpa vapen på gatan, att småkillar sprang ärenden åt äldre gangsters, – om extremt aggressiva småkillar som kunde uppvisa och skrika saker som ”Jag knullar din mamma” och ”Jag ska döda dig, din hora”. Mohamed Omar skriver sedan bland annat ordagrant följande, citat: ”Vad består gängen av för typer? De allra flesta har invandrarbakgrund. Jag behöver ingen statistik eftersom jag såg det med egna ögon. Det är unga män som antingen har invandrat själva, eller är barn till invandrare, från Afrika och Mellanöstern. Låt mig säga så här: värstingarna heter inte Kalle och Johan, snarare Ali och Muhammed. De ”humanitära” politikerna som skapat våra mångkulturella utopier behöver inte leva i dem. De kan som Reinfeldt tillbringa sin tid i Stockholms idylliska och monokulturella skärgård. Varför utsätta sig för fara när gärningsmännen inte ens får några kännbara straff? Värstingarna som slog ner Johan fick knappt någonting. Det kännbara straffet drabbar i stället vittnet som ska leva sitt liv, sin vardag, i den mångkulturella utopin. Polisen kommer inte att kunna skydda mig. Det politiska etablissemanget öppnade våra gränser för att i medmänsklighetens och godhetens namn släppa in alla som sade sig behöva asyl. Vart ska de som behöver fly de mångkulturella och mångkriminella områdena i Sverige söka asyl? Är vi inte lika mycket värda?”
  Mohamed Omar: Etablissemangets fräckhet:
  https://detgodasamhallet.com/2019/10/26/mohamed-omar-etablissemangets-frackhet/

  Gilla

 • G Nordström

  Klart grabben var skyldig, han var ju ute efter mörkretsinbott. Det kommer ju tidigt vid denna årstid.
  Hann kanske inte hem i tid efter skolan, som han kanske vill gå i.

  Gilla

 • gamgubben

  Steffes kompani sliter hårt för att ledarens profetia om förtjänst skall komma att uppfyllas, hoppas att de har fått ett konto att sätta in nettot på.
  Det kanske inte blir något, de har väl stora avdrag att göra för redskap och medikamenter för att utföra dessa livsfarliga uppdrag mot skolbarn.

  Gilla

 • hllviken

  Är det samma som……

  Gilla

  • Stenbock

   Nej,det händer stup i kvarten i ”Sundets Pärla”.den du länkar till skedde några mil utanför stan I fredags,det aktuella nu kl ½ 5 nedanför Kärnan i centrala delen !!
   Men Stenbock vågar påstå att det är förbrytare med samma bakgrund. Alltså importerat drägg från MENA !!

   Gilla

 • Kent

  En som inte är oskyldig är Morgan Johansson.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: