En måndag i det nya landet


MORDFÖRSÖK. Under eftermiddagen har en man i 40-årsåldern blivit utsatt för ett grovt våldsbrott i Karlshamn, skriver polisen på sin hemsida. Mannen har skadats med någon form av tillhygge. Hans skador är inte livshotande. En annan man i 40-årsåldern greps senare under eftermiddagen och är nu anhållen misstänkt för mordförsök.

RÅN. Personalen i en spel-och tobaksbutik i Knivsta norr om Stockholm blev hotade med kniv av en maskerad gärningsman under måndagskvällen, enligt polisen. Gärningsmannen fick med sig både kontanter och tobak vid rånet. Han lämnade sedan platsen till fots. Flera polispatruller söker efter mannen men han har ännu inte hittats. Ingen person skadades fysiskt vid rånet.

MORDFÖRSÖK. Flera personer, både män och kvinnor, bråkar och slåss i Fruängen centrum i Stockholms kommun och någon inblandad har en kniv. På plats ska en skadad kvinna ha hittats och en ambulans är på väg. Flera polispatruller är på plats och pratar med kvinnan och andra personer som blev vittnen till storbråket. Skadeläget är oklart, men kvinnan ska vara vaken och talbar. Ingen är i nuläget gripen och händelsen rubriceras som försök till mord, rapporterar Polisen. Tidigare i kväll ryckte polisen ut till Hägersten efter en misshandel, men det finns inget som tyder på ett samband mellan de två händelserna.

BILRÅN. Två maskerade gärningsmän hotade en person och stal dennes bil på en parkeringsplats Trollbäcken i Tyresö söder om Stockholm tidigt på måndagskvällen. De två gärningsmännen dök upp från skogsområde och hotade bilföraren med pistol, skriver polisen på sin hemsida. Sedan åkte de därifrån i den stulna bilen. Polisen söker efter den stulna bilen, en vit Audi med registreringsnumret YHB***. Bilägaren ska inte ha fått några fysiska skador.

MORDFÖRSÖK. En knivhuggen man kom in blodig på en restaurang i Hägersten i södra Stockholm strax efter 17. Mannen var vid medvetande när han fördes till sjukhus. Polisen har spärrat av en trolig brottsplats i närheten av restaurangen. Händelsen utreddes först som misshandel men polisen har sedan ändrat rubriceringen till mordförsök.

RÅN. En pojke i nedre tonåren har blivit hotad och rånad av två förövare i ett skogsparti vid Mälarvägen, Upplands Väsby. Målsäganden blev bestulen på mobiltelefon och jacka. Han är chockad men inte fysiskt skadad. I nuläget är ingen gripen för rånet. Polisen.

– Pettersson stoppar där men polisen rapporterar om våldtäkt, bränder, misshandel, åldringsbrott, stölder, bilbränder, inbrott, sadelstölder osv…

Tack för att ni valde Sverige…

Från SVT…

Freudian Slip Productions

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to “En måndag i det nya landet

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: