Afrikanen Alex Sumah gripen, misstänkt för mord på 17-årig afghan


VÅLDSVÅGEN. Afrikanen Alex Sumah efterlystes internationellt, men visade sig vara kvar i Malmö. – Han anträffades i centrala Malmö och kunde frihetsberövas under odramatiska former, säger polisens presstalesperson Nils Norling till Sydsvenskan.

– Pettersson noterar Sydsvenskan kallar den gripne ”Mamöbo”, inte en stavelse om etnicitet…

TIDIGARE 2020-11-08. Afrikanen Alex Sumah jagas för mord på 17-årig afghan

VÅLDSVÅGEN. 17-åriga Mohsen Fazeli kom ensam till Sverige och längtade efter att återse sin mamma, skriver Kvällsposten.

I måndags hittades 17-åriga Mohsen Fazeli knivhuggen till döds på en gata i Malmö. Polisen jagar nu en man misstänkt för mordet: 25-årige Alex Sumah. 

Mohsen Fazeli, 17, kom till Sverige som 13-åring. Några dagar före sin död hade han suttit på ett kafé i Malmö och pratat om sin mamma. Han hoppades att hon skulle få komma till Sverige och att de skulle få återförenas. 

Men under natten till måndagen hittades han svårt skadad utanför sin lägenhet i Malmö. Han fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda. 

Han var bara en liten kille när han kom, men han var så smart. En väldigt lugn och fin kille var han, har Héléne Knutsson, Mohsen Fazelis gode man, tidigare sagt till Kvällsposten.

– Pettersson säger att Mohsen skulle aldrig ha lämnat sin mamma och Alex som är dömd för flera brott skulle aldrig ha släppts in i landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Afrikanen Alex Sumah gripen, misstänkt för mord på 17-årig afghan

 • Lennart

  Det är klart att en mördare inte gärna flyr från Sverige. Här får han ju både skydd och uppbackning av diverse aktivister. Om polisen skulle komma för nära blir han varnad och om polisen vill kontrollera någon på gatan tar det hus i helvete hos de goda. Det är rasistiskt att misstänka folk.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Afro”svenska” Hemvärnet?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Så mycket knivhuggar ne..er i Sverige att afghanerna kanske kan söka asyl med skyddsskäl mot Sverige, kanske på Island?

  Gilla

 • Sanna

  Afrikaner och andra läbbiga typer gör sig bäst utanför ankdammen. Hur ska vi ha råd med någon välfärd öht om vi tar in smuts? Jag tror inte negern jobbat en dag och jag tro inte lilleputt skulle bidra heller. vem är det som ligger bakom en invandring vi inte vill ha?

  Gilla

 • gamgubben

  Vad kan skälet vara till mordet, tror faktiskt inte att en frisk afrikan mördar bara för mördandets skull.
  Var det för att han inte gillar afghaner, eller ej betalda narkotikaaffärer. Knappast var skälet att Mohsen var snäll och hygglig.
  Mina erfarenheter av afrikaner både från östra som västra sidan Afrika är att de är som vilken politiker som helst, generellt lite mindre skolade i konsten att dupera folk.

  Gilla

 • Kungen

  En afrikan hör hemma i afrika. Det är ju därför han är afrikan….han har hamnat i fel världsdel

  Gilla

 • Niklas R

  13-åring-i-20-års-åldern som Helen säker ställde upp på alla tider på dygnet. Helst när han kände sig lite ”rädd och ensam” i sängen eller när hon kände sig ensam i sängen.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: