Österrike slår till mot radikala muslimer – i Sverige regnar bidragen…

ISLAM. Polisen i Österrike har gjort tillslag mot över 60 adresser som misstänks vara kopplade till radikala islamister. Det säger åklagare i landet enligt The Local.

Sebastian Kurz uppmanar till kamp mot islam. Foto MFA Russia

Den stora räden på måndagsmorgonen gjordes mot adresser i fyra olika regioner och order har gått ut om att förhöra 30 misstänkta.

Åklagare i området Styria säger att man utreder över 70 personer och flera organisationer som misstänks för att stötta det Muslimska brödraskapet och Hamas. Insatsen uppges inte vara direkt kopplad till terrorattacken i Wien.

Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz, från det konservativa partiet ÖVP, beskriver islamismen som ”ett gift i samhället”. – Det gäller att med största beslutsamhet bekämpa terrorismen och den bakomliggande idén, säger Kurz.

-Pettersson säger att i Sverige fortsätter biståndet till terroristerna och bidragen till muslimska organisationer som inte uppfyller villkoren på demokrati och jämlikhet…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.
Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Österrike slår till mot radikala muslimer – i Sverige regnar bidragen…

 1. Hej, jag bor i Österrike, strax utanför Wien. Det stämmer att ÖVP försöker utreda hela terrorist härvan.

  Keine Waffen, aber viel Geld gefunden
  Laut Innenminister Nehammer (ÖVP) waren österreichweit 930 Beamte in die sogenannte Operation „Luxor“ eingebunden. Es waren neben den regulären Einheiten auch Spezialkräfte wie Diensthundeführer, Kriminalpolizisten und Leute vom Landesamt für Verfassungsschutz dabei. Sichergestellt wurden elektronische Geräte wie Handys und Computer, aber auch einfache Dokumente sowie Bargeldbeträge in Millionenhöhe; zudem wurden mehrere Konten der betroffenen Vereine und verdächtigen Personen eingefroren. Waffen oder Sprengstoff seien allerdings nicht gefunden worden.

  De har hittat millioner Euro, men inga vapen. Man kan undra sig över var de gömmer sina kalaschnikovs.

  Fpö partiet är partiet som är emot islam i österrike.

  En hel del har gått fel här. Slovakien larmade om ammunitionsköp i juli. Terroristen blev utsläppt i förtid från fängelset.

  Sellner är en bra raporterare om islam ☪️ i Örike o restliga europa.

  Terroristen som slog till på måndagen fick 917 Euro per månad i socialbidrag!!!
  Dessutom hade han en billigare lägenhet i Wien…
  Den hade han fått av wiener wohnen…

  https://www.oe24.at/oesterreich/chronik/niederoesterreich/terror-in-wien-attentaeter-lebte-von-917-euro-sozialhilfe/452870902

 2. Troligen är Sverige världsmästare i antal bidragsformer, det anser myndigheterna förpliktar till att vara generösa med våra surt förvärvade pengar som dessutom blir mindre och mindre värda.
  Våra styrande både f.d Alliansen och sossarna är dessutom så parti-indoktrinerade att de inte är medvetna om lögnerna de sprider m.a.o. de tror på sina egna lögner.

 3. Väldigt enkelt. Politrukerna i 7-klövern har folkets mandat att straffa sina väljare och leva gott på dem. Som väljare av dessa partier är det ok att en och annan blir våldtagen, knivskadad, mördad, småbarn som blir rånade och kränkta.
  SVT kanske kan ägna sin tid åt detta nu när den stora happening i USA är över.

 4. Vakna Löfven ur din törnrosadröm och se vad som händer i Sverige. Våra danska vänner tar sej för pannan, det sjukaste landet i världshistorien säger Pia kjärsgaard och anser att det krävs specialutbildade fackmän inom psykiatrin för bot.
  Är det inte dags nu att stå upp för våra EU länder och en gång för alla göra slut på terrorn?
  Hur många oskyldiga har fått lida och gå igenom ett helvete pga din politik?
  Det räcker nu.

 5. Typiskt att det inte är våra kassa politiker som slår larm .
  Och det i sin tur beror på att det är enligt långtidsplanen .
  Och att ingen vill ta ansvaret för allt trassel den förda politiken ställt till med .

 6. Här lär det dröja länge innan skygglapparna faller av, trots ihärdiga varningar år ut och år in.

 7. Det är stor skillnad på Sebastian Kurtz och Stefan Lövfen och den skillnaden utfaller inte till Stefan Lövfens fördel.

Kommentera