Varför publicerar inte svenska medier karikatyrer på Erdogan?

ISLAM & MEDIA. Den franska satirtidningen Charlie Hebdo har gett sig in i konflikten mellan Frankrike och Turkiets ledare. De publicerade nyligen en en karikatyr av Turkiets president Recep Tayyip Erdogan, något som väcker ilska hos turkar och i Turkiet.

Frankrikes president Emmanuel Macron har bland annat försvarat användandet av Muhammedkarikatyrer efter den brutala halshuggningen av läraren Samuel Paty, sagt att islam är en religion i kris och att ”islamister vill åt vår framtid”.

På bilden sitter Erdogan nedsjunken i en fåtölj iklädd i t-shirt och kalsonger. Med ena handen lyfter han på en kvinnas klädesdräkt så att hon blottar sin bak samtidigt som Erdogan utbrister ”Ouuuh profeten”.

Svenska medier som SVT, SR, med flera vill inte publicera teckningen av olika skäl, kränkande, rasistisk, vulgär, mot islam osv.

-Pettersson undrar om svenska medier helt enkelt är fega? De har inga problem att publicera karikatyrer på Donald Trump och Jimmie Åkesson, det tycker dom är kul, men skoja med muslimer går inte…

Jeander
Förslag på att Åkesson och SD ska utrotas med insektsgift från den ”goda” sidan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Varför publicerar inte svenska medier karikatyrer på Erdogan?

 1. Är det så svårt att fatta varför? Svenska medier kryllar av vänsterpajaser, speciellt röd-grön-rosa marinerade marodörpartister, de styr ganska mycket i regeringen med, och i regeringen sitter Muslimska Broderskapets (s)torkompisar. Tidigare hade (S) fackets medlemmar som väljarbas, och det ledde till (S) kamp för fondsocialism vilket i grunden var fackpamparnas krav. Sen några årtionden har väljarbasen bytts ut. Så, om nu Löfven & co inkl. deras Sverigehatarsvans inom åsiktsindustrin börjar agera i linje med allt fler svenskars åsikter, kommer den nya väljarbasen ebba ut.

 2. Svenska nyhetsspridare i form av diverse PK tidningar är skenheliga, naturligtvis rädda för HMF lagen.
  Ingen tänker på att vi har hårt beskuren yttrandefrihet utan de går maktens ärenden för att tysta oss helt.
  De skulle naturligtvis jobba för att den lagen kommer bort eller åtminstone inkluderar oss svenskar som varande skyddsvärda.
  Vi borde som skattebetalare strejka, för varför skall vi inte skyddas då de som vi givit asyl förnedrar oss med både ord och handlingar.

 3. Jag har sett att kommunistkanalen SVT tagit till sig Joe Biden. När de citerar honom väljer de,
  – Ska jobba lika hårt för de som inte röstade på mig.
  Undrar hur dom hade citerat Trump om han vunnit?

  • Jobba lika hårt? Han behöver väl inte jobba. Har ju via sonens försorg fått åtskilliga miljoner på kontot.
   Borde bli riksrätt.

 4. Därför att det inte går att skämta med muslimer. De anser sig och sin koran stå över oss kristna så yttrandefriheten gäller inte när islam är inblandad i Sverige längre.

 5. Därför att dom är skitskraja för Muslimer, tror inte tiden är avlägsen
  när chefs redaktören bugar ned och slår pannan i marken när han
  möter en imam!

 6. Socialister är allierade med islam för att krossa det svenska samhället. Därför vill de inte förolämpa sin allierad.

  • Och Muslimerna var allierade med Tyskland under 2:a världskriget !
   Undrar om Löfven Lövin och hon den där Lööf som vill importera minst 30-40 miljoner raketforskare vet om det ?

 7. Därför att Muslimerna som idag indirekt styr Sverige har sagt nej !
  Så enkelt är det…..

 8. Regimmedia har många måttstockar. Man vill inte heller stöta sig med en stor del av väljarunderlaget som man köper röster i bulk från.

Kommentera