Polisen efterlyser Ali på våldsfilmen från Malmö, media skyddar brottslingen

VÅLDSVÅGEN. Filmen, som visar en händelse i Malmö sommaren 2019, spreds snabbt både i Sverige och internationellt när den publicerades i sociala medier i mitten av september, skriver Expressen/Kvällsposten.

Mannen på filmen kunde efter en tid identifieras av polisen och nu meddelar man att han är efterlyst för händelsen, eftersom man inte lyckats hitta honom. Vi efterlyser honom för ett förhör, säger Hanna Hagberg, förundersökningsledare på polisen i Region syd, till SVT Nyheter Skåne.

Mannen är 20 år gammal och dömd för flera brott tidigare, enligt SVT. Han har även kopplingar till gängkriminella i Malmö. Kvinnan som misshandlades gjorde en polisanmälan efter händelsen, men utredningen lades ner i brist på bevis. Den har sedermera återupptagits.

-Pettersson noterar att varken Expressen eller SVT vill att mannen grips. De pixlar och gör allt för att hjälpa den kriminella invandraren, dock finns opixlade bilder och filmen längre ned.

Ali Al Rubaie är hans namn, Ali är skriven i Rosengård. Ali är yrkeskriminell och livnär sig på narkotikaförsäljning. Han förekommer sedan tidigare i belastningsregistret för grovt vapenbrott, misshandel, olaga frihetsberövande, grovt olaga hot, brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor, penningtvättbrott och flera vapenbrott.

TIDIGARE 2020-10-11. Kvinna slogs ner på öppen gata – utredningen lades ner

VÅLDSVÅGEN. Polisen har sökt efter den kvinna so attm blev nedslagen på öppen gata i Malmö och har bland annat bett om tips via tv-programmet Efterlyst. Men kvinnan anmälde själv misshandeln för över ett år sedan – då lades utredningen ner, skriver Sydsvenskan.

Filmklippet nedan, som visar när en kvinna blir nerslagen på Helsingborgsgatan på Möllevången i Malmö, fick stor spridning. Det har uppmärksammats av flera medier, först alternativa medier och sedan MSM med pixlade ansiken, Polisen gick också ut med att de sökte efter kvinnan som blev slagen i klippet.

Det visar sig att misshandeln anmäldes för över ett år sedan av kvinnan som misshandlades. – Hon anmälde händelsen när den skedde. Och då framkom inte så mycket i den utredningen så den blev nedlagd. Men den är återupptagen nu, säger förundersökningsledaren Hanna Hagberg till Sydsvenskan.

-Pettersson konstaterar att då lade polisen ned utredningen och de vill inte svara på om filmen fanns redan då, men har återupptagit utredningen.

I min värld skulle är Ali hämtas in, dömas av en jourdomstol till hatbrott och grov misshandel, inte utredas tills han och historien glöms bort.

Vi kan konstatera att Ali gått fri om inte alternativmedia börjat sprida filmen.

TIDIGARE 2020-09-23. Vem vill Expressen peka ut?

MEDIA & BROTTSLIGHET. Expressen uppger att en grovt kriminell pekas ut som misstänkt i utredningen av det misstänkta överfallet på Helsingborgsgatan i Malmö. På en film ser man hur han brutalt och utan förvarning tycks slå en kvinna i huvudet så hon faller handlöst mot gatan.

Misstankarna riktas mot en man i 20-årsåldern som har ett långt brottsregister. Han har tidigare dömts för misshandel, enligt källor till Expressen.

-Pettersson tittar på Expressens tecknade profil på den misstänkte och undrar över vem det föreställer? Det är långt ifrån den misstänkte Ali. Det verkar som Expressen vill skjuta skulden på svenne banan, dessutom är Ali ljust pixlad när Expressen visar filmen…

TIDIGARE 2020-09-14. Rasistattack av Ali på blond kvinna i Malmö

BROTTSLIGHET. Samhällsnytt har tagit del av ett videoklipp som visar hur en man inväntar en förbipasserande kvinna på Helsingborgsgatan i Malmö för att sedan plötsligt slå henne med full kraft i huvudet. Händelsen filmas av gärningsmannens vän som samtidigt skrattar när kvinnan faller handlöst till marken.

-Pettersson säger att så ser verkligheten ut i det ”trygga” Sverige medan myndigheterna jagar dem som berättar om denna verklighet för hets mot folkgrupp.

Detta kommer garanterat inte att väcka någon större uppmärksamhet i svenska medier, de har nog med att skriva snyftartiklar om illegala invandrare som saknar asylskäl och kränkta muslimer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Polisen efterlyser Ali på våldsfilmen från Malmö, media skyddar brottslingen

 1. Polisen drog ut alldeles för länge på anhållandet av våldsaraben, från det stod klart vem han var.
  Det var förresten inte polisen som identifierade honom. Det var medlemmarna på Flashback som ska ha den äran.

 2. Nu blir det fest hos vissa, verkar som om J.Biden blir president efter D.Trump !
  Biden har tydligen lyckats få ihop 273 elektorsröster 270 är ju gränsen, valet gick som vissa planerat.
  Nu slipper man framöver höra en ständig antipropaganda mot D.Trump, istället får man väl bara höra lovord från PK-media och övriga fan av Biden och hans så hyllade kvinnliga Vicepresident Harris som garanterat inom kort tar över Vita Huset efter Biden när han av någon orsak drar sig tillbaka.
  Är säker på att det från början är Harris och inte Biden som som ska bli president men att hon lite snyggt släpps in bakvägen.

 3. Ansiktsuttrycket på kräket visar på att han uttrycker förakt för både offret och för hur man beter sig. En enkelbiljett hem till öknen är det straff
  han borde ha, med förbud att någonsin återvända hit

 4. Polisen efterlyser Ali, varför inte Andersson, Pettersson, Johansson, Larsson, Nilsson eller andra äkta svensk namn ?????
  1975 röstade Sveriges riksdag med Palme vid makten bakom lykta dörrar igenom att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land och det har ju tyvärr verkligen lyckats till 100%, det syns klart och tydligt 2020.

 5. När jag läser om misshandel, rån, förnedring, mord osv osv och sedan ser hur utredning efter utredning läggs ner, domstolar dömer banditerna till löjligt låga straff om det mot förmodan skulle bli en fällande dom, så kommer jag osökt att tänka på Gotham city, där styr ju våldet, precis som här. Polisen är lika effektiv i Gotham city som den är i Sverige, jag vill inte kalla polis och domstol för korrumperade, men nog är det väl underligt att Ali Baaba blir frikänd från en våldtäkt han genomfört. Man ska inte ropa ”vargen kommer” men nu fan är det nog dags

  • Ska vi se, hur korrupt är svenskt rättsväsende.
   Juristdomare utnämns av statsministern, han är fri att utnämna vem som helst till domare.
   Nämndemännen utses vanligtvis av partierna.
   Polisledningen utnämns av statsministern.
   Poliser utbildas på Södertörns Aktivisthögskola.
   Riksåklagaren utnämns av statsministern.

Kommentera