Moderaterna – vi måste minska invandringen kraftigt


INRIKES. Moderaterna vill förnya sina idéer – och resultatet presenteras i dag. I ett tal framhöll Moderatledaren Ulf Kristersson att segregation och kriminalitet kan stoppas genom att kraftigt minska invandringen, skriver SvD, tyvärr bakom betalvägg.

– För de allra flesta är det helt uppenbart att Sverige står inför riktigt allvarliga problem. Att utvecklingen går åt fel håll, sade Kristersson och tillade – Vill vi på allvar bryta segregationen och stoppa kriminaliteten måste vi kraftigt minska invandringen.

I talet passade Ulf Kristersson på att skicka en hälsning till USA. – Mycket tyder på att Joe Biden blir USA:s nästa president. Jag hoppas på ett ledarskap som återupprättar relationen med Europa och som vårdar Nato-samarbetet. Den fria världen behöver ett seriöst amerikanskt ledarskap.

Han tog också upp det parlamentariska läget. – Det krävs att alla som vill få något gjort kan samarbeta med andra som vill ungefär samma sak. Moderaterna är öppna för att samarbeta med alla partier för att få igenom reformer som vi tror är bra för Sverige, sade Kristersson.

-Pettersson undrar vad som fått Ulf Kristersson att ändra sig? Det har varit uppenbart i många är att Sverige står inför riktigt allvarliga problem och att dessa problem beror på massinvandringen.

Moderaternas stora satsning på ett nytt idéprogram resulterar i att: ”Invandrare BÖR anpassa sig till majoritetskulturen”. Varför de inte säger SKA visar hur lite M ändrat sig sedan Reinfeldts tid.

Jag litar inte på moderaterna och deras flip-flop politik, och tycker inte Ulf Kristersson är lämplig som statsminister.

Det är i riksdagen nedröstad SD-politik som presenteras för att rädda sig själva.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Moderaterna – vi måste minska invandringen kraftigt

 • Bosse S

  ”Upp stiga orden, tanken stilla står. Ord utan tanke himlen aldrig når” – Ur Shakespeares Hamlet.
  Ett citat som alltid dyker upp i mitt huvud när den lille moderatdvärgen öppnar matluckan och lovar något.

  Gilla

 • Fjodor

  När man skriver ”bör” så kan man lika gärna låta pennan vila. Det är ungefär lika kraftfullt som ”kanske”.

  Gilla

 • Wolverin3

  Och det säger de nu, 2.3 miljoner muslimska bidragstagare senare….

  Gilla

 • G Nordström

  När jag lyssnar på dessa som intervjuas så har jag mer förståelse varför det är så som det är.
  Ska invånare få rösta med det förståndet?

  Gilla

 • Kungen

  LITA ALDRIG PÅ MODERATERNA. ALDRIG

  Gilla

 • Argus

  Ta bort bidragen så skulle invandringen kunna bli fri. Ingen ska inbilla mig att de kommer för skidåkningen. Nästan alla länder på jorden har ett klimat som mer liknar invällarnas men ändå passerar de minst 12 säkra länder på vägen.

  Gilla

 • Anders Nilsson (@Jeltsin)

  Vänstern i Sverige står ju alltid till vänster om sossarna och därför kan alltid sossarna lita på att vänstern stödjer sossarnas förslag och inte förslag från andra partier. Enligt PK är SD högerextremistiskt och står därför till höger om alla andra partier. Därmed kan ju alla borgerliga partier räkna med att SD stödjer dem och inte sossarna men ändå kunde inte Annie Lööf och Björklund ingå i en regering med Kristersson som stadsminister trots att de inte behövde bry sig om SD. Det är något som är väldigt konstigt här.
  Emellertid verkar Kristersson tro att SD kommer alltid stödja hans förslag så någon diskussion med SD om politiken är inte nödvändig för moderaterna.

  Gilla

 • rustibus46

  Bah, mindre invandring. Bara kosmetiska
  förändringar. Arma land.

  Gilla

 • Ulf

  Man kan inte lita på något som Kristersson säger för han saknar all form av moral;https://aktuelltfokus.se/ulf-kristerssons-varsta-korruptions-skandaler/

  Gillad av 1 person

 • Hanna

  Hur M framöver behandlar SD visar om man menar allvar eller om det (som tidigare) bara är ord utan handling, för att vinna röster.

  Gilla

 • turrim

  Vem kan tro på det? Ett exempel är att politikerna med alla sina experter har hållit på i jag tror mer än tio år och sagt att nu ska vi stoppa målvaktsbilarna. De finns fortfarande kvar. Det är ändå bara plåtschabrak.

  Nu ska man stoppa människor med alla infiltrerade godhetslotsar i partier, myndigheter, media och lobbygrupper. Det klarar inte Kristersson med sin bakgrund.

  Gilla

 • Anders

  Vete fan om man ska lita på moderatledaren. Den förförra skrev en bok , där redan titeln idiotförklarade samtliga Svenskar ”Det sovande folket ” och i morgonteve sa han att det är många i Amerikanska administrationen som skall bytas ut vid Presidentbyte .
  När det börjar bytas administratörer i t.ex Sölvesborg då kallas det ett misslyckande . Och när det sovande folket vaknar och börjar inse vad mr Cocoonheads politik leder till blir han panikslagen och skitnödig, och börjar yra om öppna hjärtan och brinnande julgranar .
  Vi måste byta ut många av våra nuvarande politiker om vi ska få ordning på allt de ställt till de senaste 30 åren .

  Gillad av 1 person

 • age

  Gratulerar !
  Vissa vaknar sent !

  Dags att offentligt ta avstånd från
  ”Misstaget”, Reinfeldt ?
  ”Öppna ERA hjätran!”
  Borde ha varit: stäng era portar!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte minska massimporten, stänga gränsen helt för all typ av massinvandring och sedan börja massutvisa !
  Lita aldrig på Moderaterna som ingår i den landsförädiska och mångkulturälskande familjen 7 och i högsta grad är skyldig till dagens mångkulturella och kriminella träsk som Sverige befinner sig i.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Inte minska massimporten, gränsen ska stängas för all typ av massinvandring och sedan måste det börja massutvisas !
  Som sagt lita aldrig på Moderaterna som ingår i den landsförädiska och mångkulturälskande familjen 7 och i högsta grad är skyldig till dagens mångkulturella och kriminella träsk Sverige befinner sig i.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Jag ser inga problem med att ta emot 1 miljon invandrare, om det finns arbete för 1 miljon invandrare, inte ett djävla korvöre i bidrag. Enligt mitt sätt att se det så stjäl staten från svaga grupper som handikappade och pensionärer för att ge till andra länders medborgare som är så djävla lata att dom inte ens orkar gå att lära sig språket, utan istället sitter på nått café och pratar skit. Nått måste göras och det får inte vara småsaker, utan släggan ska gå. Har man inget intresse av att bli en del av samhället ska man ut. Turkiet/Albanien är första land, låt dom ta hand om arbetsskygga desertörer som fullständigt skiter i barn och hustru som får klara sig bäst dom vill.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Fnns inte en miljon jobb men däremot miljarder kronor i bidrag att dela ut till lönsamma raketforskare i världens största socialbyrå Sverige !
   Nu vet vi äkta svenskar vad vi får för våra skattepengar….

   Gilla

 • gamgubben

  Ulf K. säger detta: ”Moderaterna är öppna för att samarbeta med alla partier för att få igenom reformer som vi tror är bra för Sverige.
  När det då gäller att samarbeta med SD så kan ni ger er tusan på att då finner M något som gör det ogjort.
  Men skall vi få något bättre än nu så måste SD ingå, risken är att det ändå kommer att fattas några ynkna procent för att SD, M och KD skall komma över 50%.
  Att Ulf ska vara personen att leda tror jag inte på, han har inte visat besitta det kuraget. Jagbtror Jimmie eller Ebba är bra mycket starkare.
  Att försöka få något riktigt gjort med C på vagnen tror jag ej, åtminstone inte med nuvarande ledare.

  Gilla

 • ponnsan62

  Den individen har slickt uppått i 30 år.
  Nu har han lön på 2milijoner om året.
  Vad har han gjort för Sverige..
  Jag vet inget..
  Än nickedocka som måste bort från moderaterna…kompis med Estoniabildt och och den där öppna armar

  Gilla

 • Bosse

  Håller helt med dig.Kristersson är en falsk orm.
  SD ska absolut inte lita på honom.När dom har röstat till hans fördel kommer han att överge dom om han blir statsminister.SD bör som
  Jimmy sa skriva nån form av kontrakt för att
  försäkra sig om inflytande.Kristersson har inte
  gjort sig av med Reinfeldts ok på sina axlar.
  Lita aldrig på honom.

  Gilla

 • HB

  Den korrupte räkan har mycket blod på sina räk-klor…

  Folkmordet på svenska folket kommer att eskalera successivt de närmaste åren…

  Gilla

 • centurion

  År 2050, när de svenska infödingarna befinner sig i minoritet, kommer det knappast att bli tal om att vi BÖR anpassa oss till majoritetskulturen. De återstående svenskarna kommer att bli huvudet kortare om de ens andas om ordet BÖR. –”Du BÖR dyrka muhammed” !……Nä, finns inte på kartan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: