Vinnaren klar i USA:s presidentval

UTRIKES. Som en av de första i världen har Petterssons nåtts av slutresultatet i det amerikanska presidentvalet. Förlorare blev Joe Biden och Donald Trump.

Tvåa blev Facebook, Goggle och Twitter som lyckades med sin enorma påverkanskampanj.

Överlägsen segrare blev dock

Xi Jinping är Folkrepubliken Kinas högsta ledare. Han blev generalsekreterare för Kinas kommunistiska parti och ordförande för den Centrala militärkommissionen den 15 november 2012 och utnämndes till Folkrepubliken Kinas president den 14 mars 2013. Foto: Adnilton Farias/VPR

USA:s nuvarande president Donald Trump sitter dock kvar till den 19 januari 2021 och det är oklart om han tänker överklaga valresultatet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Vinnaren klar i USA:s presidentval

 1. Bilden på biden är en kommunistisk kapitalist som har folk som lyder. Det är osannolikt att han skulle kunna söka asyl om det osannolikta inträffade att väljarna röstade bort bort sin ledare. I sådana länder gäller omskolning om det finns förutsättningar. Alternativet inget huvud kvar att omskola. En vana som gäller i många länder där inte demokrati gäller.
  – Därför är jag tacksam att vi lever i ett land där.min röst får höras och räknas.

 2. Har precis lyssnat på presskonferensen från Nevada, mycket valfusk rapporteras.
  Kan det vara likadant i Sverige, bör vi ha ett nytt val? Det blir väl likadant i så fall igen.
  Kanske militären borde ta över tills allt valfusk är över och det blir lite ordning på torpet igen.

  • Och kanske låna in Xi Jinping och Putin som Sveriges ledare ett tag? Deras militärpoliser skulle åtminstone hålla ordning på gatorna.

  • Eller ett nytt valsystem
   100 personer om 100% röstar. Vilket innebär att är det bara 80% valdeltagande så blir det bara 80 pers.
   10% blir det då med automatik
   Lönen sätts efter den utbildning de har, LO har förhandlat fram den. Plus ersättning för de utlägg de har plus gällande traktamenten som övriga löntagare.
   Ingen Statsrådsarvodesnämnd behövs då.
   När uppdraget sluta återgår de till den ordinarie arbete eller ställer sig till arbetsmarknadens förfogande.
   Alla väljs in på personröster
   Den som får flest röster blir statsminister
   De som får flest röster i respektive parti blir partiledare inte som idag. Partierna väljer sin representant, det blir oftast inte den bäste att representera väljarna.

 3. USA s valsystem verkar ganska bra. Två stora partier, kanske borde vi ha det i Sverige också.
  I Sverige får småpartier ett för stort inflytande, ett litet parti kan genom parlamentariska metoder driva igenom frågor som bara stöds av en liten del av befolkningen tex får de religiösa, de miljöextrema och kommunisterna för stort inflytande med tanke på de få röster de får.

 4. Vem som framöver blir president i Ankeborg står f.n. skrivit i stjärnorna. Eller rättare sagt vad den undersökning som inletts om bluff o båg av Demokraterna,visar upp.
  I dag vet man att i Michigan dök oväntat upp 138.000 röster på Biden som man ”tidigare glömt” räkna med !
  Det var detta sensationella som fick Trump att redan på valnatten tala om valfusk och att han skulle gå till högsta Domstolen för att få klarhet. Sedan detta blivit känt har nu 3 ytterligare stater funnit märkliga svängningar. Stort antal för Biden och inte en enda för Trump bland alla de bortglömda !!

  • http://www.pi-news.net/2020/11/massiver-wahlbetrug-in-usa/
   För de av er som läser lite tyska,har i eftermiddag PI ett intressant inlägg om det fusk o. bedrägeri som florerat i flera av staterna.
   Det gemensamma är,att det tycks endast vara Demokraternas röster som hittats i efterhand !!
   Wisconsin som är en av nyckelstaterna tycks ha varit speciellt drabbad, kanske för att här var allmänt väntat en Trump-seger. I stället har Biden o. Demokraterna fått större antal röster än någonsin tidigare i USA´s historia…
   Visst luktar det liksom i Abzurdistan riggat….

  • Det som är sensationellt är att Trump förutspådde att det kunde hända redan på valnatten när han sa att de skulle sluta räkna rösterna då så det inte helt plötsligt skulle dyka upp nya röster kl. 4 på morgonen.

Kommentera