Våldtäkt i Vindeln


VÅLDSVÅGEN. Polisen utreder en misstänkt våldtäkt på Renforsskolan i Vindeln. Ingen misstänkt gärningsperson finns i nuläget.

Polisen har genomfört en teknisk undersökning på Renforssskolan i Vindeln. Händelsen utreds som våldtäkt och ska ha ägt rum under tisdagen.

Polisen förtegen – Det råder oklarheter kring det som inträffat och inga fler uppgifter kommer att lämnas under dagen. Ingen misstänkt gärningsperson finns i nuläget, meddelar polisen via sin hemsida.

– Pettersson säger att Vindelns kommun i Västerbotten har 5500 invånare och av någon anledning har många människor från Afghanistan, Eritrea, Irak, Syrien, Somalia med flera hamnat där.

I Renforsskolan går c:a 210 elever i årskurs 6-9. I byn Vindeln nattvandrar vuxna för att skapa trygghet, hur nu en liten kommun i Norrland kan vara otrygg. Det är väl rovdjur på gatorna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Våldtäkt i Vindeln

 • Kenth Andersson

  Svensk kultur och trygghet anno 2020 !

  Gilla

 • gamgubben

  Den kommentaren hamnade fel, skulle varit under IKEA mördaren

  Gilla

 • gamgubben

  Det synes mig som hans medfångar har bättre förstånd än flertalet politiker.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Apartheid i skolan (maximalt tabu för S) skulle räddat många människoliv.

  Exempel:
  Thedros (inte WHO:s n-president) från östra Afrika mördar 1 vitt barn med kniv (Svea Hovrätt B8261-19 med vänsterpartiets (islamistiska?) nämndeman som är skiljaktig t.ex. i Shariadomen mål nr Svea Halal B6139-16 )

  Ukbagabir mördar 2 vita på Ikea Västerås

  DouDou Akolor mördar 2 vita med järnrör Linköp TR B3765-13 (SVT kallar det bara järnrörskandal när Ekeroth försvarar sig mot dårar på stan), osv

  2020 zooMalianer kör över folk med bil i Borlänger centrum, osv.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: