Statsministerns rådgivare om USA-valet

INRIKES. Det var länge sedan ”historikern” Henrik Arnstad var på bloggen och när jag tittar på hans Twitter kan jag inte hitta något uttalande om den senaste tidens muslimska terrordåd.

Nåväl, – Pettersson tycker det var skoj när Henrik Arnstad var en regelbunden gäst på bloggen. Läs gärna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Statsministerns rådgivare om USA-valet

 1. Att göra en tavla, en Rembrandt när man gör bort sig. Uttrycket ska bytas ut till: -Att göra en Arnstad. Stackaren, han är ju alltid fel ute.

 2. Jag undrar på vilket sätt SD är landsförädare? Sjuklövern vet vi att de gett bort vårt vackra land till utlänningar och tagit in en massa terrorister och kriminella som förstört Sverige.
  Är det inte sjuklövern som är landsförädare då?

 3. Undrar ändå om inte den senaste uppskruvningen av corona-pandemin ändå delvis bottnar i andra prioriteringar. Minns att Stefan i den förra SVT-partiledardebatten, ondgjorde sig över att Sjöstedt hade planer på misstroendeförklaring. Stefan : ”Man kan väl inte dra igång ett misstroende mitt under pågående pandemi” ! Därför håller man liv i detta tillstånd så länge man kan.
  Dessutom var det ju så att under våren och sommaren steg opinionen för såssarna, av någon outgrundlig anledning. Och detta till följd av det kritiska pandemi-tillståndet för nationen. Alltså, ytterligare ett skäl till att hålla liv i sjukan så länge det bara går.
  Konspirationsteorier ? Kanske. Men…….

 4. Ja, landsförrädare har vi många i Sverige. Tack och lov har vi också Jimmy Åkesson, en trovärdig politiker, som värnar om oss svenskar, på samma sätt som Trump värnar om sina medborgare i USA.

 5. ”Verklighets”-uppfattningen i tweeten ovan, verkar vara problematisk på ett sätt som förmodligen är förbjudet att skriva. Osund.

Kommentera