S och prioriteringar


BROTTSLIGHET. – Pettersson är inte riksdagsledamot med ett månadsarvode på 68.400 kronor för då skulle jag kanske begripa varför politikerna inte prioriterar att skydda svenska flickor och kvinnor som blir våldtagna och misshandlade i Sverige, eller ungdomar som blir rånade och förnedrade av utländska gäng i sin hembygd.

Nåväl, jag är politisk amatör och det kanske är orimligt att begära att svenska högavlönade politiker ska koncentrera sig på problemen i Sverige som deras politik fört med sig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “S och prioriteringar

 • Tony

  Men alla grova våldtäkter ska väl fortgå som vanligt utan att
  sådana som du reagerar, eller hur Strandhällskan?
  Dom utförs ju merendels av sådana som du menar inte
  skall kritiseras??

  Gilla

 • turrim

  Fegast är de som påstår sig vara opposition. Ordbajseri och sedan är det glömt när regeringen lägger det underst på hyllan. Aldrig att man törs driva sina frågor på allvar.

  Gilla

 • Andersson

  Jag kan inte för mitt liv begripa varför man inte har använt avmattningen i pandemin för att bygga upp en krissjukvård värd namnet. Vi skulle behöva tre fyra väl tilltagna katastrofsjukhus fullt utrustade. Vi borde ha en strategi för att konvertera hotell till sjukhus för eftervård.

  Är det inte någon som bryr sig? Vad händer om det blir en väpnad konflikt? Eller ett förödande terrordåd? Är det ingen som kan ser något komma?

  Gilla

  • G Nordström

   Ja du Andersson. Vad skulle de resurserna komma från?
   Sverige har 1,2 miljoner icke svenskar som först och främst skall passas upp och försörjas.

   Gilla

   • Andersson

    Det ligger mycket i det du skriver. Det är statsministern som har att svara på de frågorna. Men det är ju ingen som ställer dem. Är det inte någon som vågar?

    Det finns resurser. Löfven pytsar ut miljarder på alla möjliga tokerier. Det gäller att omfördela. Man pytsar ut miljarder ut ur riket.

    Det finns många tärande i det här samhället. Inte bara arbetslösa utan också många som sitter på sitt arsle utan att utföra något nyttigt.

    De som inte har i landet att göra ska inte vara här.

    Det måste göras något nu. Sen är det för sent.

    Gilla

   • Andersson

    Ja du Nordström. Du menar alltså att vårt land står på ruinens brant. Att tåget har gått. Jo jag tror dig …

    Gilla

 • gamgubben

  De skulle uppmanat sekten att hålla koll på sina ouppfostrade telningar, men det är naturligtvis förbjudet enligt avtalet från 1999.
  Att inte ge namn åt problemmakarna i vårt land utan att i stället lossas att svenskar är initiativtagare till internationell sexhandel, är naivt men framförallt oerhört sosseaktigt!

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: