Längtar Zlatan tillbaka till landslaget?


IDROTT. – Pettersson gillar fotboll och det går inte att neka till att Zlatan är en väldigt bra fotbollsspelare men jag har ingen längtan efter att se honom i landslagströjan igen. Men det verkar som han själv vill tillbaka, vad kan han annars mena med sin tweet?

Här gör världens bästa fotbollsnation Tyskland 4-0 på Sverige och det är kört, tror alla…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Längtar Zlatan tillbaka till landslaget?

 • Argus

  Ser man till resultat i stora turneringar har Zlatan inte tillfört svenska landslaget något. Under Zlatans landslagskarriär (2001 – 2016) är främsta resultat i VM två åttondelsfinaler och två okvalifikationer. I EM kvartsfinal men då var Henke Larsson med och tre gruppspel. Efter Zlatan nådde Sverige kvartsfinal i VM.

  Ja, Zlatan har gjort en hel del mål dock inte överdrivet många per match men framförallt så har det inte resulterat i mästerskapsplaceringar. Fotboll är ett lagspel och Zlatan kanske inte är en lagspelare?

  Gilla

 • Wasa

  Hej ”stenbock”

  Du får naturligtvis tro vad du vill. Det var lite dumt av mig att nämna detta att min farfarsfarfarsfarsfarsfar… var Gustav Wasa.
  Men det var naturligtvis inte menat som skryt, absolut inte! Jag ville bara få er att förstå att jag är så helsvensk som någon kan bli och att jag ändå ogillar sport -som så många andra svenskar!
  Men däremot att på fullt allvar påstå att sport är ”viktigare än liv och död” påvisar en obändig dumhet och en första klassens stollighet som är svår att förstå sig på. Kanske för att det inte finns något att förstå!
  Eller ville Petterson bara provocera, eller så slant kanske pennan??
  Wasa

  Gilla

  • Pettersson

   …eller också är det ett känt citat som man behöver vara bildad för att ha hört talas om.

   Det finns idag cirka 135000 levande Vasa-ättlingar, varav merparten är bosatta i Sverige. Inkluderas ingifta och samboende uppgår siffran till 200000.

   Lite konstigt att du heter Wasa nu, när du använder en massa andra namn annars.

   Sedan undrar jag varför du stavar med W när äkta Vasa-ättlingar skriver med V?

   Gilla

   • Wasa

    Lite pinsamt och genant Petterson.
    Att du fokuserar på min släktskap med Gustav Wasa, tyder på en obändig men ack så välkänd socialistisk avundsjuka.
    Du borde istället hålla dig till ämnet, men att försvara ett sådant uttalande som du har gjort, på ett trovärdigt sätt är väl näst intill en omöjlighet.
    Mycket avslöjande!

    Antalet ättligar till Gustav Wasa stämmer naturligtvis om man läser Expressen och Aftonbladet, vilket du förmodligen gör med förtjusning.
    Men håller man sig till sanningen så är det som bekant helt annorlunda!

    Men som jag sa, förklara gärna hur sport kan vara viktigare än liv och död, håll dig till ämnet??
    Wasa

    Gilla

   • Pettersson

    Jag håller mig till ämnet som var att du nämnde Gustav Vasa som din släkting som du inte ens kan stava til i ett inlägg som handlade om Zlatans eventuella längtan till landslaget. Citatet jag använde är vanligt förekommande och tillskrivs Bill Shankly som föddes 1914 och dog 1981.

    Det stämmer dessutom, det har startats krig för fotboll, det begravs människor på fotbollsplaner, det är världens största idrott med mest aktiva och störst publik. Fotboll är större betydligt större än den riktiga Vasa som är död…

    Du svarade inte på frågan varför du använder olika signaturer, men strunt i det, jag har annat att göra…

    Gilla

   • wasa

    Ursäkta mig Petterson.
    Jag glömde att besvara en av dina frågor.
    Med stor risk för att du nu hemfaller i ännu större (S) avundsjuka och avund, ska jag ändå gå dig till mötes.
    Äkta ättlingar till Gustav Wasa stavar alltid med W, i andra och enklare sammanhang så kan det stavas med ett enkelt V. Och dom flesta brukar ändå förstå, även om undantag finns.

    Sedan dina beskyllningar att jag använder olika namn på din blogg påvisar ytterligare förvirring.
    Vad du tror är oviktigt, du behöver inte be om ursäkt eftersom jag inte ser något som helst värde i den. Men det finns andra som läser din blogg som jag gärna vill förklara mig för.
    Detta är första gången jag över huvud taget besöker Pettersons blogg och jag har skrivit under alla mina inlägg i dag med Wasa.
    Tack

    Gilla

  • Stenbock

   ”Wasa”:
   Nej att avslöja dig som en stor Fake var möjligt,även med mitt bondförstånd.
   Att ni dessutom finns gemensamt på någon form av förvaring, framgår av alla er gemensamma tummar !! 😉
   Knappast några andra läsare skulle reagerat så på din/er smörja…

   Gilla

  • Andersson

   Må så vara att du skulle kunna vara vasaättling. Men inte på en rak fädernelinje. Så Wasa kan knappast ditt namn. Sju generationer (farfarsfarfarsfarsfarsfar) ger drygt 200 år. Det glappar dessutom 300 år.

   Frälseättens namn stavas Vasa. Det medeltida frälset använde själva inte ättens namn. Gustaf blev kallad och kallade sig själv Gustaf Eriksson innan han blev vald till kung. Då blev han kung Gustaf. En kung använder inte patronymikon eller familjenamn. Gustaf I:s ättlingar. Erik XIV, Johan III, Sigismund, Gustaf II Adolf, Kristina. Sedan var det slut med den ätten på svenska tronen. Om du inte gör anspråk med tanke på din fina bakgrund.

   Gilla

 • Stenbock

  Dagens fotboll är inte som den under GRENOLI´s tid…
  Allt förändras men det Stenbock inte gillar är,att även de mindre klubbarna utan ekonomiska möjligheter lägger ut pengar,på all sorts bollsparkare runt från hela Klotet…
  Gick ofta på Olympiastadion och tittade på mitt Hertha i Berlin. På den tiden bestod laget av nio inhemska och kanske två importer.
  I dag är det raka motsatsen och har därför svårt att förstå,hur deras fan´s kan känna för ett sådant samman-kok,av sitt lag !

  Gillad av 2 personer

 • Nils Dacke

  Nej bevare mig väl, hoppas vi slipper honom i landslaget igen.

  Gillad av 2 personer

 • Hans Backlund

  Han vägrar att sjunga nationalsången, han må vara hur bra som helst, men jag önskar inte honom tillbaka i landslaget.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: