Donald Trump, kontrarevolutionär


GLOBALISM. Fram till Donald Trumps ankomst var den globalistiska revolutionen nästan stelnad och institutionaliserad, med USA:s största förespråkare. Vi känner till dess tvådelade etableringskonturer.

Donald Trump Foto Gerd Altman, Pixabay

Kina ska ärva världen om 20 eller 30 år. Amerikanska eliters självutnämnda uppgift – varav många redan hade berikats och komprometterats av kinesiska partners och joint ventures – var att underlätta denna övergång i familjen på samma sätt som den imperialistiska brittiska överlämnandet av hegemoni till USA i slutet av 1940-talet.

Våra bästa och klarast lysande som Biden-familjen, senator Dianne Feinstein (D-Kalifornien), Bill Gates eller Mark Zuckerberg skulle upplysa oss om det ”riktiga” Kina, så vi inte skulle falla i neandertalisk bitterhet när de lyckades med vår förutbestämda nedgång .

Vi skulle leda Kina in i ”världssamhället” – med utsikt över förstörelsen som det förde mot den globala kommersiella ordningen och den amerikanska drömmen.

Vi skulle med glädje glömma bort Hong Kong, Taiwan, Tibet och uigurerna. Hollywood skulle nicka när det gick ut mer lukrativa serietidningar och tecknade filmer för de kinesiska marknaderna, om än med mandat för ljusare skådespelare .

NBA skulle nicka två gånger och krossa ett demokratiskt USA, samtidigt som man berömde folkmordet Kina – blev rikare och mer uppskattade utomlands för att kompensera för att bli tråkig och fattigare hemma. Universiteten nickade tre gånger och såg ett brott inte i kinesisk spionage och säkerhetsintrång, utan i rapporteringen av dem som brott.

Läs vidare på American Greatness…

– Pettersson undrar hur många miljoner SVT har lagt på orimlig och osaklig propaganda mot Donald Trump och hur många bra program vi hade kunnat få för dessa miljoner.

Public services budget för 2020 ser ut så här: De tre public service-företagen (SVT, SR och UR) anslås – via rundradiokontot – 8,563 miljarder kronor (varav SVT 5,041 miljarder kronor, SR 3,077 miljarder kronor och UR 445 miljoner kronor).

Anslaget fortsätter sedan att räknas upp med 2 procent per år, och dessutom föreslås de medel som tidigare gick till Radiotjänst tillskjutas till bolagen. Det innebär 166 miljoner om året, utöver uppräkningen.

Det är oerhört generöst – särskilt i jämförelse med den tuffa situation de fristående medierna befinner sig i, de måste sälja annonser i konkurrens med de glob la jättarna GoSVT tjänar dessutom många miljoner extra på så kallad sponsring.

Public service drar in mängder med mer pengar sedan TV-avgiften blev skatt och vi alltså åkte på en extraskatt till.

Minst en tredjedel, kanske hälften av Public service innehåll är trams och borde kunna plockas bort från regeringens propaganda.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Donald Trump, kontrarevolutionär

 • Tony

  Skulle med glädje vilja se minerna på SVTs stora stab till Biden anhängare när dom bekymrat konstaterar att Donald Trump fortsätter i fyra år till,
  det blir nog inte bara gravöl det blir nog Svart prinsesstårta till efterrätt.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Svensk media med AB och Expressen i spetsen, har lite egna ”experter” och ”källor”. När de sätter ihop sin bevakning av USA och valrörelsen.

  Den handlar inte speciellt mycket om vad som verkligen händer och sker, för ”den vanliga amerikanska familjen” och hur samhällsutvecklingen har varit och fortgår i republikanska, respektive demokratiskt styrda städer och stater.

  Att säga att man granskar president Trumps fyra år vid makten, då tillsammans med dennes administration. På ett objektivt sätt, är nog att vara oärlig. Man måste vara bra enfaldig, om man inte kan erkänna och se. Hur svensk media, tar ställning i sin bevakning av presidentvalet i USA.

  Här några färska nyheter som man tydligen inte har någon större lust att fördjupa sig i och att skriva om. Fast det berör och är mycket viktigt, för så många amerikaner.

  Rejält BNP-lyft i USA. Rapporterades det om i slutet av förra veckan.

  USA:s ekonomiska tillväxt tog rejäl fart under tredje kvartalet.

  BNP växte med 33,1 procent, vilket var den största tillväxten sedan man började att föra statistik sedan 1947.

  Uppgången följer efter en motsatt riktning under andra kvartalet där BNP föll med 31,4 procent. Det senaste kvartalets utveckling var därmed något bättre än analytikernas förväntningar som i genomsnitt låg på 31 procent enligt Reuters sammanställning. Mätningen var den sista innan presidentvalet äger rum imorgon.

  Idag kom detta från USA: INDUSTRI-PMI (ISM) STEG TILL 59,3 I OKTOBER.

  ISM inköpschefsindex för industrin steg till 59,3 i oktober jämfört med 55,4 i september. Det var den högsta noteringen för indexet sedan i augusti 2018.

  Indexen beräknas av the Institute for Supply Management och speglar planerna hos inköpschefer inom tillverkningsindustrin under den senaste månaden.

  Väntat enligt Trading Economics konsensusprognos var ett index på 55,8.

  Grovt kan sägas att värden under 50 tyder på avmattning och över 50 på ekonomisk tillväxt.

  Prisindex steg till 65,5 från 62,8 månaden före. Väntat här var ett index på 60,0.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: