Fyra kvinnliga is-terrorister på väg till Sverige

ISLAM. Fyra IS-terrorister med sammanlagt nio barn är på väg till Sverige från Turkiet där de suttit i förvar i två månader, rapporterar SVT. Enligt uppgifter ska två av kvinnorna ha smugglats ut från flyktinglägret al-Hol i Syrien.

Muslimska kvinnor. Foto: UNHCR

Så fort de anländer kommer Säpo, Migrationsverket, polis, socialtjänst och katastrofmedicin att ta emot dem. Chefen för Center mot våldsbejakande extremism, Jonas Trolle, säger att två saker är viktiga vid mottagandet.

– Det handlar om barnperspektivet, att de tas om hand och får hjälp, inte minst så att de inte ska riskera att radikaliseras. Det andra perspektivet är brottsoffren som har blivit utsatta för både förföljelse, mord och andra övergrepp. De måste få upprättelse. Därför måste de vuxna återvändarna utredas omedelbart.

-Pettersson gillar inte att SVT kallar terroristerna svenska IS-kvinnor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

41 thoughts on “Fyra kvinnliga is-terrorister på väg till Sverige

 1. Jag har aldrig hört om någon dömd IS-deltagare i Sverige. Vissa livsval kan man inte ångra och därmed tro att man lösts från alla plikter. Går man frivilligt med i en sekt trots att den godtyckligt dödar andra har man slösat bort sina mänskliga rättigheter. Det hjälper inte att byta kläder och låtsas vara en demokratisk medborgare efter att stöttat och kanske deltagit i den djävulska brottsligheten. Undersök hur de uppförde sig mot andra icke IS-medlemmar i flyktinglägret till att börja med, men vilka har i början ombesörjt att Sverige måste välkomna dessa oönskade existenser? Samma politiska grupperingar, som bestämmer deras straff? Vi ser vad, som händer i Frankrike bl.a. Vad gör EU och vår regering åt saken för att ge sina egna nationer ”asyl-skydd” mot religiösa mördare undrar jag.

 2. Barnen är redan radikaliserade. Små tickande bomber. Med sådan morsor så har de fått i sig det med modersmjölken. Lycka till Sverige, ni PK har fått som ni ville, kaos.

 3. Var placeras IS karringarna ? och vem tar hand om deras barn? Hur kan det har fa fortsatta STACKARS LILLA SVERIGE

 4. Citat: ”Polis, Säpo, socialtjänst, migrationsverk och katastrofmedicin kommer att ta emot dem så fort de landat, säger Jonas Trolle, chef för Center mot våldsbejakande extremism, CVE.”
  – Nu tror Jonas Trolle han kan göra underverk
  Kan någon i de uppräknade myndigheterna garantera att varken kvinnorna eller deras barn kommer att begå ett terrorbrott i framtiden?
  Om någon i regeringen/myndigheterna skulle våga ha invändningar är det ett hot mot den humanitära stormakten. OM någon skulle göra det blir hen chavoterad i alla pk-media, chopp chopp du är död (bildligt)

 5. Om nu barnperspektivet är så viktigt när dom talar om barn
  till terrorister varför reagerar inte myndigheterna när Svenska
  barn o ungdomar blir våldtagna rånade förnedrade på gator
  o torg i Sverige 2020, dom kör sitt skitprat om barnperspektiv
  men det gäller tydligen bara barn till ondskans anhang. Vidrigt!

 6. Hur kan vi stillatigande acceptera att illegala handlingar betalats av att anhöriga som tagit saken i egna händer och betalat illegala smugglare ?
  I dessa fall är det många som begått lagbrott !
  Deras handlingar är ju för fan kriminella, från början till slut, och torde inte sluta bara för de tar sig till naiva Sverige !

  • Precis! Skicka IS-kvinnorna tillbaka och låt dem dömas där! Åtala släkten för människosmuggling! Svenska myndigheter belönar ju kriminella handlingar!

 7. Krigets horor kommer till Sverige..
  Hur fanken tänker ni..är ni nazister ..rötterna sitter ljupt..??

 8. Stefan har tydligen gett sig f-n på att öka kriminaliteten och otryggheten i detta land genom sin import av invasiva arter.

 9. Antar att det är somaliska kvinnor- som nu kommer att mötas av utrullad röda mattan och ses som offer….😢🥺

 10. Endast ett ord för detta vansinne: Katastrof…
  De personer som medverkat till denna import borde sändas till Pakistan,för att på plats uppleva dessa IS-äckels drömmar !

 11. Vi har sett IS- filmer där de lär sina små barn skära halsen av levande människor. VILL du ha ett av dessa barn i DINA barns eller barnbarns klass?! Vem vet NÄR ett av dessa barn flippar och sätter en sax eller kniv i halsen på ett annat barn?!

  • I Frankrike har man erfarenhet av att behandla barnsoldater; resultaten är nedslående; barnen är i så gott som alla fall så hjärntvättade att de måste leva resten av livet inlåsta på institution.

   Men Sverige tar knappast lärdom av Frankrikes erfarenheter!

   • Vad är vi för folk som går med på att sätta hjärntvättade barn, som lärt sig hata
    ”Otrogna” och har erfarenhet av att skära halsen av levande människor eller bevittnat dylikt, VAD är vi för folk som accepterar att dessa potentiella mord-maskiner ska gå i våra barn och barn-barns skola?!

    Till alla som vill eller tog beslut att ta dessa galna kärringar och deras hjärntvättade barn till Sverige: Vill ni ha dem i ERA EGNA BARN och BARNBARNS KLASS?!

    De ÄR REDAN radikaliserade!!!!

  • Problemet är att dessa terrorbarn inte hamnar i närheten av maktelitens avkommor, så därför gör det inget om vi vanliga människors barn blir utsatta.
   Tror någon ärligt att Annies barn ska leka med terroristerna?

   • Du har rätt i att makteliten säkert ser till sina barns säkerhet. Dock finns rätt många ”humana”, omhuldande pk-människor som inte kan det och DE tycks inte tänkt tanken att dessa IS-barn i många fall är tränade att döda.

    -Du ser ser dessa IS-barns försvarare på exempelvis Expressens Facebook just nu, även om de flesta tycker att IS-kvinnorna borde stanna i Mellanöstern.

 12. Förmodligen kommer de i regeringsplanet som Ghezali. I mottagningskommittén har man glömt att nämna SVT som har erfaren barnsmugglare lämpad för intervjuerna.

 13. Glöm inte att de ska ha bostäder, kläder gulligull samtal om deras hårda tid i krigets fasor. Det blir en hel del att göra för SVT/TV4, socialen alla experter.
  Så fort de fått alla bidrag godkända sticker de till nya muslimska fröjder, det finns en del i Afrika att ansluta sig till.

 14. självklart ska resenärerna få komma hem till Abzurdistan….
  det är så man kan 🤮
  Tack Steffe du levererar konstant fy f@n

 15. Gode Gud, jag ber Dig, hav förbarmande och låt Donald Trump vinna valet i Amerika och ge Biden den ärofyllda plats i badrummet som han så innerligt förtjänar.
  Gode Gud, en sak till, låt Donald Trump köpa Sverige, vi säljer det billigt bara han tar över hela ansvaret och lovar att städa, vi håller med svarta sopsäckar för det farliga avfallet.
  Tack Gode Gud
  Amen

 16. VÄRSTA MÖRDAR / TORTYR SEKTEN…. FY FAN 😡

  Sympatisörer till IS, har direkt eller indirekt, bidragit till att kvinnor våldtagits, fått brösten bortskurna, att barn våldtagits, att de sen eldats upp levande. Att män fått armar avhuggna, att de torteras inför sina barn, och sen halshuggs.

  De som accepterar IS, de är medskyldiga till de avskyvärda brott som IS gjort och fortsätter göra runt om i världen.

  Fråga dig själv:
  ÄR DET OK OM DINA BARN VÅLDTAS, TORTERAS OCH LEMLÄSTAS !?

 17. Svenskt medborgarskap borde förpliktiga. Har man begått brott, skall medborgarskapet per automatik upphöra. Sen kan jag inte förstå, varför det är så bråttom att dela ut medborgarskapet och helt utan krav.

  • Det är som om våra politiker har gjort allt för att göra invandringen så irreversibel som möjligt, så ingen annan regering som kommer efter skall kunna ändra tillbaka något.

  • Jag skulle vilja veta hur många medborgarskap som har delats ut till personer som aldrig kunnat styrka sin identitet. Hur många terrorister är idag legala svenskar med en ny identitet?

   • Samtliga sådana medborgarskap ska naturligtvis ogiltigförklaras. Styrkt identitet och 20 års oavbruten skötsamhet ska vara minimum för att en ansökan om medborgarskap inte omedelbart ska slängas i papperskorgen.

 18. ”IS welcome” säger våra politiker.
  Fast det kunde ha blivit många fler än 4, om den svenska delegationen lyckats få hit de som Kurderna har i förvar, det som officiellt var en resa för att få hem ”IS-barnen”, men eftersom barnkonventionen blivit lag så innebar ”IS-barn” som kommer hit att man även kommer hämta hem föräldrarna och ge dem en fristad här med bidrag, skyddad identitet och förtur till lägenhet.

 19. I ett normalt och friskt land hade ev.medborgarskap fråntagits dessa kvinnor.Dom har inte tvingats att ingå i is mördarnas följe.Man gör iblandd fel val i livet,men då får man även ta konsekvenserna.Visst är det synd om barnen men mammorna får även där ta sitt ansvar.Nu ska Svenska staten visa sin ”humana ” sida för omvärlden igen.Dessa kvinnor får tillgång till alla resurser som finns nu antar jag.Fattigpensionärerna i Sverige får vända sig till kyrklig verksamhet för att få äta sig mätta några gånger i veckan.Vem har mest rätt att få hjälp i sin livssituation i vårt ”humana ” land ?…..

  • För att sossarna gett dem medborgarskap så nu har de rätt till svenska skattebetalares pengar och tillträde till landet.

 20. Utgår ifrån att Löfven Mogge på Strandhällen och lilla Damberg möter upp på flygplatsen och hälsar dessa s.k svenska kvinnor välkomna hem till det trygga och mångkulturella paradiset Sverige !
  Glöm inte:
  Hans namn är Tommy Lindh.
  Hennes namn är Wilma Andersson.

 21. Dessa kvinnor skall åtalas för brott mot folkrätten och finns de skyldiga till att ha hjälpt ISIS. Vid utdömt straff skall de skickas tillbaka till det kan som brottet begåtts. De skall inte ha semester på ett Svenskt fängelse.

  • Det har kommit ”hem” åtskilliga manliga IS krigare. Någon som hört talas om att någon av dessa ställts inför rätta?
   De kvinnliga kommer nog inte att åtalas i brist på bevis som det heter.
   Barnen kommer kanske omplaceras, men då till någon
   sympatiserande släkting.

Kommentera