Ulvar i fårakläder

Emmanuel Macron har rört upp känslor i den muslimska världen när han på ett öppet och ärligt sätt försvarat den franska yttrandefriheten.

Kanske inte konstigt då yttrandefrihet knappast existerar i den värld där islam är den dominerande religionen. Islamism är inte bara en fara för yttrandefriheten, utan mot hela den demokrati som idag är en viktig byggsten i den fria världen. Hur är det med islamismen i Sverige? Den frågan besvarar Adam Cwejman i Göteborgs-Posten.

”Svensk islamism i fårakläder” lyder rubriken till Cwejmans text på GP:s ledarsida.

Som ett exempel nämner han imamen Salahuddin Barakat, ordförande för Islamakademin i Malmö. Cwejman hänvisar till Barakats Facebooksida där han i starka ordalag angriper Frankrike som nation och de muslimer som inte tar avstånd från ”den skurkaktiga fjanten” Macron. Barakats ord borde i sig vara föremål för diskussioner, men frågan är om inte hans roll i bidragstagande organisationer och det pris han tilldelades av Malmö stad för sitt arbete mot hat, borde utlösa en större och mer högljudd diskussion?

De här orden från Adam Cwejman borde intressera såväl politiker, myndighetsutövare och riktiga journalister:

”Salahuddin Barakat är ett tydligt exempel på en person som har en dubbel ideologisk bokföring. Ena dagen konstruktiv brobyggare som Malmö stad gärna finansierar, andra dagen svuren fiende till det sekulära samhällets principer och de muslimer som stödjer detta samhälle”

Salahuddin Barakat är säkerligen en av många ulvar i fårakläder bland Sveriges muslimer. Har vi inte lärt oss att islam expanderar genom att inte acceptera och respektera, utan genom att ställa krav på värdlandet och genom att utmana den fria världens demokratier.

Fast nu verkar det som många fått nog. Vi ser det i Frankrike, vi ser det delvis i Sverige och på flera andra håll. Världens svarta hade tillsammans med vänstern sin George Floyd. Ser vi nu hur den fria världen bygger upp en proteströrelse efter mordet på Samuel Paty?

Läs Adam Cwejmans text och missa inte kommentarerna.

Ps. Hanif Bali visar två filmer där imamer i USA och Kanada kallar den mördade Samuel Paty för en ”ond ursäkt till människa” och hetsar mot Frankrike.

På bloggen har vi varnat för imam Barakat i över fem år, men vem lyssnar på ”rasister”…

8 thoughts on “Ulvar i fårakläder

 1. Skandal att vi med skattepengar ska finansiera islamska propaganda I interigationens namn.
  För övrigt nu. En Präst skjuten i Lyon mardrömmen kommer att pågå länge.

 2. Här ligger hund begraven är ett utryck,
  men här ligger en j…. massa lik begravda, och återigen vågar ingen ta i detta!!
  Varför??
  Varför får man inga svar om hur de tänker om vår gemensamma framtid här i sverige, skall vi få vänta in domedagen innan någon i en regering ens tar ställning mot något alls som penetrerar staten innifrån mot skada för befolkningen och stat.
  Vi blir totalt uppätna, skändade varje dag av att ingen tar tag i saker och stävjar kriminalitet och hat mot vårt system
  en liten pekpinne här och där, räcker inte längre
  sätt ner foten
  det här är inte längre ett samhälle jag känner igen, inte heller längre något för våra barn som skall möte en tjuv och krigzon när de råkar vara utanför hemmets dörrar på väg mot skola eller aktiviteter.
  f. f.. för detta lismandet för det nya.

 3. Islam bygger på Ljug för att gynna islam.
  Inget konstigt alls
  Muslims första och största uppgift i livet här på jorden är att sprida Islam över världen.

 4. Visst är det dubbelmoral utan dess like, men att muslimska ledare häcklar Macron är ändå bland det värsta när man inte säger något alls om Kina som har koncentrationsläger för muslimer. Men där ser man också hur europeiska ledare som vurmat för massinvandring av muslimer blir behandlade, muslimerna är inte tacksamma- de är här för att ta över.

  • Kina är det enda land som gör något åt ideologien.
   River eller använder byggnaderna till bättre ändamål.

Kommentera