Stenhård repression är det enda som biter

ISLAM. Widar Andersson är något så sällsynt som en klok socialdemokrat, han har varit riksdagsledamot för S och är nu chefredaktör och ansvarig utgivare för Folkbladet.

Nu verkar det som socialdemokraten Widar Andersson har fått nog: ”Mot islamisterna är det nog sannolikt så att det enda som fungerar är väl genomförd och avancerad repression.”

Dags att skaka av sig de identitetspolitiska skygglapparna och därmed minska risken för att fastna i de islamistiska fällorna.

 ”Islamisterna deltar i de kränktas tyranni.”  Den identitetspolitiska kränkthetskulturen ligger mycket nära den islamistiska varianten av världsbild: Islam är offret, väst är förövaren och rättvisa är endast möjlig genom ett islamskt övertagande av de västliga demokratierna. Vid sidan av att förstärka de repressiva kontrollorganens möjlighet att upptäcka och att slå till mot den islamistiska terrorn har politiken också en viktig uppgift i att – där så behövs – skaka av sig de identitetspolitiska skygglapparna och därmed minska risken för att fastna i de islamistiska fällorna. 

Läs hela den socialdemokratiska ledaren på Folkbladet…

Jämför gärna med vad statsministern och socialdemokraternas partiledare säger…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Stenhård repression är det enda som biter

 1. Partiet AFS driver frågor som ett Återvandringsverk istället för Migrationsverket och en tvingad utvisning (ej frivillig) på livstid av icke önskvärda personer från Sverige !
  Kan ju vara något för andra icke fega partier att haka på….

 2. Var skall ni skicka muslimerna, de är inte välkomna till sitt hemland. Strategi kanske. Dax att hysa in dem i läger, Ryssland vill kanske hjälpa till. De vet i alla fall att de inte vill ha oordning och polisen följer detta, till skillnad mot svensk polis som knäböjer inför buset eller bjuder på Pizza.

  • Ja, vad göra ?
   Alternativet är att låta icke önskvärda personer stanna i Sverige och lyckosamt försöka integrera dem eller att snällt be dem att frivilligt lämna landet !
   Är bara för folket och makthavarna i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige att välja hur man vill göra.
   Kanske löser 7 klövern med hjälp av SD detta efter valet 2022.
   Det blir säkert bra framöver men under tiden jobbar vi vidare inom AFS….

 3. Tack , Pettersson för din kunskap om varifrån Sverige köper sin olja . Därmed faller min tes / antagande om att muslimska länder diplomatiskt kan kräva fri invandring av muslimer till Sverige.

  • Här ser du Sveriges handelspartner. Vi skulle klara oss bra utan den muslimska världen. Kanske en och annan storaffär av lastbilar eller telekommunikation skulle gå åt pipan men i det stora skulle det inte märkas. När det gäller ryska oljan är vi inte beroende av den, eftersom det mesta exporteras utan den skulle 500-600 jobb i Lysekil försvinna, det är allt.

   https://petterssonsblogg.se/2020/10/29/sveriges-handel/

   Vi är beroende av Europa.

 4. Oljan skulle kunna importeras från Ryssland i det att göra sig oberoende av muslimska länder krav. Men storebror USA hållning är att isolera Ryssland vad gäller handel av varor. Sverige är enligt min bedömning en lydstat till USA. Så Sverige lyder USA och är därmed beroende av olja från muslimska länder. Det bästa vore naturligtvis om ny sorts energi utvecklades i det att vara mindre beroende av andra länders olja. Och därmed mindre beroende av andra krav som vissa länder kan ställa i och med export av olja.

  • Din bedömning är inte så bra när det gäller oljan.

   Bara en halv procent av den råolja som Sverige importerar kommer från Saudiarabien. Ryssland är vår dominerande leverantör av råolja, På 1970-talet var det vanligast att olja som importerades till Sverige kom från Mellanöstern.

   Norge och Nigeria svarar för omkring 20 procent av den svenska importen vardera.

   Storbritannien har seglat om Danmark, som har halverat sin export till Sverige de senaste fem åren och står för cirka 3 procent av leveranserna av råolja till vårt land.

   Saudiarabien, Egypten och Irak står för mindre än en procent vardera av den svenska råoljeimporten.

   Oljan från Ryssland raffineras och säljs vidare till stor del. Det mesta av Preemraff i Lysekil så Sverige är även oljeexportör.

   USA är Sveriges 3:e största handelspartner, men de står för mindre än tio procent av våra affärer. Norge och Tyskland är viktigast.

   https://petterssonsblogg.se/2020/10/29/sveriges-handel/

   • Herr Pettersson verkar ha full koll på Sveriges handelsförbindelser. Nästan så att DI bleknar i sammanhanget.

 5. Oljan då !
  Mig veterligt importeras olja ifrån muslimska länder.
  Finns det ett samband , att muslimska länder kräver fri invandring av deras folk till Sverige ? Annars stryps oljan ! Utöver denna tes , så finns i Sverige en symbios mellan svenska muslimer och socialdemokratin . Muslimer i Sverige är en religiös klass , som röstar på socialdemokratin. I gengäld får de tillgång till sociala system och fri utbildning och prio nr ett till jobb. Klassbyte i det att behålla makten.

 6. Widar gick i samma klass som min storasyrra i Olshammar innan vi flyttade till Skövde 1968, har för mig att de hade en bondgård där, hans lillebror gick i min klass, men jag kommer inte ihåg vad han heter, men jag kan hålla med om att Widar är en av få kloka Sossar.

 7. Widar är som socialdemokraterna före eran Palme, därefter har det bara gått utför. Med de nya sortens sossar vi har idag är botten nådd.

 8. Du har fel Widar det anda som hjalper ar att INTE slappa in muslimer i varat lilla Sverige

 9. Otroligt, finns det verkligen förnuftiga Socialdemokrater, eller är Widar Andersson en Sverigedemokrat i smyg ?
  Ut med alla Islamister och ett totalt stopp för ALL invandring under det närmaste årtiondena är den enda räddningen för Europa.

 10. För att genomföra en säker framtid för
  Vårt Fosterland behövs tre åtgärder:

  1. Eliminera kontraktet;
  socialdemokraterna – muslimerna !

  2. Skriva om koranen !

  3. Stänga alla moskéer (stridsledningscentraler) !

 11. Jag har haft äran att få träffa Widar Andersson , och diskuterat med honom. Jag sade åt honom att ”Du är en av de få socialdemokrater jag kan respektera idag”. Tack Widar.

Kommentera