Alternativ för Sverige ställer upp i kyrkovalet


DEMOKRATI. Alternativ för Sverige får kandidera i kyrkovalet och tänker försöka avislamisera Svenska kyrkan, skriver Kyrkans Tidning bakom betalvägg.

Några hundra meter från denna 800 år gamla kyrka bor Pettersson och den oäkta hustrun…

Namnet ansågs först för likt Borgerligt alternativ. Men efter att Alternativ för Sverige kompletterat sin ansökan om registrering beslutade kyrkostyrelsens arbetsutskott att godkänna den.

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan nästa gång. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras.

Alla som av någon anledning gått ur Svenska kyrkan har alltså ingen rösträtt, men det är enkelt att gå med igen och om man vill gå ur efter valet, men den som vill vara med och påverka måste vara medlem.

Filmen från kyrkovalet 2017

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Alternativ för Sverige ställer upp i kyrkovalet

 • Kattsand

  Jag har aldrig riktigt förstått varför man skall välja in vänsterpartiet kommunisterna i kyrkovalet, detta parti som är emot all religion när det handlar om kristendom som ser religionsfrihet som väldigt viktig bara när det gäller islam.
  Fast om det hade varit ”moské-val” på samma sätt som kyrkoval är jag säker på att vänsterpartierna hade gjort den mer radikal istället……

  Gilla

 • Stenbock

  Skrev ju om ”ungdomar” nedan från Wien,som roar sig med att förstöra en stor kyrka. Nu läste jag precis att trots regn,dimma o. dis tog en rishög eld på Knislinge kyrkogård,i Göinge-bygden !
  Har svårt att tro den självantänts eller att åskan skulle slagit ned. Men orsaken till branden tiger PK-pressen om,av någon anledning.
  Stenbock vågar sig på en gissning så här på Allhelgonadagen.Islamska importer störs tydligen av vår gravfrid !

  Gilla

 • Tony

  Hela den inkompetenta Ledningen med de Islamkramande Biskopen i Spetsen måste fås att försvinna,
  Kyrkans medlemmar har inte begärt att ledas av Medeltiden o
  kommunister!
  En Kyrkoledning som inte ens har begrip att reagera o beklaga
  när kristna blir dödade av Muslimer är en styggelse!

  Gillad av 1 person

 • G Nordström

  För att varit borta i över 20 år ska åter gå med för att lägga min röst på AfS

  Gilla

 • DP

  De som skulle ha röstat på AFS har nog redan lämnat den vänsterpolitiserade svenska kyrkan så detta är nog tyvärr ett meningslöst försök att sätta den svenska kyrkan på rätt kurs igen.

  Gilla

  • Pettersson

   Det är lika meningslöst som att påstå att man inte ska rösta på AfS, MED, SD eller något annat parti i riksdagsvalet för det är meningslöst att försöka sätta Sverige på rätt kurs igen.

   Gillad av 1 person

   • Rädd

    Petterssons
    Klart man skall rösta på dem man vill, dock inte fel att vara lite taktisk.

    Gilla

   • Stenbock

    I slutändan spelar det ingen roll hur vi röstar.Liksom sedan medelåldern,kommer svartrockarna att gå samman allt för att fortsätta leva,ett behagligt liv.
    Stöder man 2020 fortfarande en tes om gamla urtida figurer, som gick kring i sönderrivna fotsida klädnader,är framtiden förlorad !!
    Mitt främsta bevis för den förljugenhet som råder inom kyrkan,är landet Abzurdistans nuvarande ärkebiskop,som mässar och vurmar för Islams Allan !
    Själv tror Stenbock på Bombi Bitt o. de 40 Rövarna !

    Gilla

   • Stenbock

    I detta sammanhang (med Jäkeln) lägger jag in en av dagens nyheter från Wien. ”Ungardomar” i detta fall c:a 50 importerade Islamister har sedan en tid tillbaka roat sig med, att förstöra inredningen i katolska S:t Anton-kyrkan.
    FPÖ (AfS) har kraftigt uttryckt att dessa ”barn” skall utvisas, och inga nya islamister tillåtas inresa i Österrike.Ord o. inga visor !
    https://www.krone.at/2265104

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: